probava, varenje, nadutost, gasovi, zatvor, dijareja, gorušica

Organi za varenje

Preparati za oralnu upotrebu koji se koriste kod problema sa organima za varenje. 

Nadutost, gasovi, tvrda stolica, zatvor, dijareja, gorušica su samo neki od problema koje možete riješiti upotrebom nekih od proizvoda koje Vam nudi naša WebApoteka! Različite vrste probiotika i prebiotika, preparati za normalnu funkciju jetre. 

Aktivni filteri

DuoBiotic sadrži i probiotik i prebiotik (inulin). DuoBiotic kapsule se dobijaju patentiranim procesom mikroenkapsulacije kulture kvasca koji omogućava maksimalnu zaštitu Saccharomyces boulardii prema želudačnoj kiselini, veliku bioraspoloživost živih organizama u crijevima i postizanje brzog efekta.

Probiotička kultura Saccharomyces boulardii, u sastavu ovog preparata je, za razliku od bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na kiselu sredinu želuca. Prebiotici nisu živi mikroorganizmi, već nesvarljivi ugljeni hidrati koji služe kao hrana „dobroćudnim“ bakterijama u debelom crijevu. Biljnog su porijekla i omogućavaju bolji rast i veću aktivnost korisnih bakterija.

Dodatak prehrani za regulaciju probave. 

Proizvod  napravljen komresovanog biljnog praška, mješavina 10 ljekovitih biljaka.

Sastav: Psilijum i kompresovani prašak deset biljaka: aloe vera, komorač, sena, slatki korijen, kaskara, lincura, maslačak, krkovina, rabarbara, marulja.

  • 100% prirodnog porijekla
  • Podstiče pravilan rad crijeva i reguliše probavu
  • Kod nadutosti

Diabetgal čaj je pažljivo odabrana mješavina čaja namijenjena dijabetičarima i onima koji žele regulisati šećer. Upotrebljava se uz propisanu dijetalnu ishranu bolesnika i odgovarajuću terapiju koju određuje doktor u zavisnosti od stanja bolesnika.

Čajna mješavina nije zamjena za medikamentno liječenje!

PROBIELLE IBSolution prašak za oralnu upotrebu je hrana za posebne medicinske namjene sa 3 milijarde korisnih bakterija mliječno-kiselinskog vrenja: Pedioccus acidilactici i 2 sloja koja pripadaju Lactobacillus plantarum i vitaminom D namjenjena za ishranu osoba sa sindromom iritabilnog kolona, osobama sa deficitom vitaminom D, osobama sa oslabljenim imunskim sistemom, sa poremećajima apsorpcije kalcijuma i fosfora i osobama sa poremećajima mišićne funkcije.

Ruski čaj izuzetno dobro djeluje na prostatu i benignu hiperplaziju prostate. Smanjuje negativni holesterol. Odličan je za policistične jajnike. Otklanja umor, stimuliše libido. Blagotvorno djeuje na krvne sudove i srce. Pomaže kod akni, seboreje, hirzutizma, izraženih bora i alopecije, ali i kod pojačane maljavosti. Koristi se i kod problema i bolesti gastrointestinalnog trakta, posebno kod infekcija i upalnih procesa, čira u želucu i crijevima.

Proizvodi dodati u poređenje