Filtriraj po

Cena

Cena

  • 4,00 KM - 94,00 KM

Brend

Brend

Težina

Težina

  • 0kg - 0,2kg

Mršavljenje i celulit

Preparati koji se koriste za smanjenje tjelesne mase, gubitak kilograma. Razne tablete, napitci, čajevi koji će Vam pomoći. Gelovi i ulja koja se koriste za smanjenje obima pojedinih dijelova tijela i smanjenje celulita.

Aktivni filteri

Vitalis Slim je bezbjedan, potpuno prirodan, atestiran i provjeren dijetetski proizvod za mršavljenje. Vitalis Slim smanjuje apetit, ubrzava metabolizam, poboljšava varenje, vezuje i izbacuje masti iz organizma, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet i smanjuje slobodne radikale. Vitalis Slim će obezbijediti da se najlakše oslobodite viška kilograma, izgledate mlađe, ljepše i zdravije.

Herbafast lady kapsule sadrže posebnu kombinaciju patentiranog probiotskog kvasca i moćnih antioksidanata koji suzbijaju glad, smanjuju težinu i eliminišu toksine iz organizma. Takođe djeluje kao prirodni sagorijevač masti uz pomoć kapsaicina i crnog bibera. Uz to, sa Herbafast lady možete se oprostiti od celulita, jer uz pomoć ekstrakta suve koprive sprečava zadržavanje vode i ima pozitivan uticaj na zatezanje kože i uklanjanje celulita.

ESI DIURERBE forte, 40 tableta

16,49 KM

Sadrže kalij i magnezij, te kombinaciju ekstrakata ljekovitog bilja koje se tradicionalno koristi za podsticanje izlučivanja tekućine. Prikladne su za primjenu kod redukcijskih dijeta, anticelulitnih tretmana i tretmana za mršavljenje. Podstiču izlučivanje mokraćne kiseline i hlorida uz povećanje volumena mokraće. Blagotvorno djeluju kod urinarnih infekcija, umanjuju otok na nogama, jačaju zidove krvnih žila i regulišu propusnost kapilara i rad jetre, te nadoknađuju minerale koji se gube pri povećanom izlučivanju tekućine iz organizma.

APURETIN, 30 kapsula

21,71 KM

Apuretin je dodatak ishrani sa biljkama i mineralima koji pomaže u borbi protiv zadržavanja vode u organizmu.

Apuretin Vam pomaže da se na jednostavan način riješite problema zadržavanja vode u organizmu. 

Apuretin je dijetetski suplement i ne može zamijeniti balansiranu i uravnoteženu ishranu. Preporučujemo da kombinujete Apuretin sa primjenom kontrolisanih dijeta i sportom kako bi se rješili problema zadržavanja vode u organizmu.

Apuretin je preparat na bazi biljaka i minerala, stoga ne remeti pravilno funkcionisanje organizma i nema negativne interakcije drugim lijekovima. Dodatak ishrani sa brusnicom, koprivom, jabukovim sirćem i cinkom.

APURETIN Slim, 60 kapsula

19,19 KM

Pojava otoka oko struka, nogu ili ruku može biti izazvana pretjeranom akumulacijom vode u organizmu i zavisi od mnogo faktora. Razlozi mogu biti promjena hormonske ravnoteže u toku menstrualnog ciklusa, upotreba oralnih kontraceptiva, loša ishrana i nedostatak fizičke aktivnosti.

Apuretin Slim je preparat čiji aktivni sastojci pomažu da se:

  • eliminiše višak vode iz organizma na prirodan način,
  • drži optimalna tjelesna težina,
  • omogući detoksikacija organizma,
  • ubrza metabolizam.

ESI ANANAS suhi ekstrakt, 60 tableta

9,27 KM

ANANAS suhi ekstrakt dodatak prehrani koji se preporučuje kao pomoć pri mršavljenju, kod otežanog varenja hrane i za eliminaciju celulita. Bromelin je veoma efikasan u tretiranju lokalizovanih zapaljenja sa edemima, djeluje pozitivno na jačanje kolagena koji je ugrožen u tkivu zahvaćenom celulitom, popravlja drenažu tkiva i olakšava varenje proteina.

EnteroSatys kapsule a60

93,62 KM

EnteroSatys® je dodatak prehrani temeljen na novoj generaciji Hafnia alvei HA4597 probiotika.

Novo, prirodno, sigurno i učinkovito rješenje za regulaciju apetita. Osvojio je nekoliko nagrada – uključujući međunarodno priznatu nagradu NutraIngredients za najbolji probiotik 2021. godine.

Zeolit Duo detox + 80 kapsula

25,97 KM

Zeolit Clinoptilolit u svojim negativno polarisanim molekulima sadrži pozitivne jone i esencijalne katjone poput kalijuma (K), kalcijuma (Ca), magnezijuma (Mg), bakra (Cu), cinka (Zn), gvoždja (Fe) i drugih korisnih minerala, koji su od velikog značaja za organizam. Pozitivni esencijalni joni u procesu jonske izmene menjaju mesta sa pozitivno naelektrisanim toksinima iz tela koje čvrsto vezuju unutar kristalne rešetke i bez ostatka izlučuju iz tela.

Citrolinea max 40 tableta

10,53 KM

Dodatak prehrani koji se koristi u kontrolisanju tjelesne težine u kombinaciji sa adekvatnom niskokaloričnom dijetom, uz određeni nivo fizičke aktivnosti. Razgrađuje masnoće nakupljene u tkivu i pretvara ih u energiju. Sadrži Citrus aurantium (gorku narandžu), guaranu, kolu, zeleni čaj, L-karnitin. Citrus aurantium, kola i guarana su korisne za održavanje ravnoteže tjelesne težine i podstiču metabolizam lipida. Zeleni čaj podstiče izlučivanje tjelesnih tečnosti.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva