Filtriraj po

Cena

Cena

  • 6,00 KM - 18,00 KM

Brend

Brend

Težina

Težina

  • 0,2kg - 0,3kg

Zaštita od insekata

Kvalitetni proizvodi za zaštitu od ujeda insekata za djecu i za odrasle osobe kao i sredstva koja se koriste za ublažavanje tegoba koje se javljaju nakon uboda insekata.

Aktivni filteri

Mapez sprej je mješavina netoksičnih, neiritirajućih, efekasnih, prirodnih ekstrata pogodna za upotrebu i kod djece od prvog dana života. Mapez sprej ima miris prirodnog porijekla koji je prijatan za ljude, a neprijatan za insekte. Nanošen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, muhe i ostale insekte. Mapez nije mastan, ne ostavlja fleke i vlaži kožu. 

Autan porodični sprej je sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je djelotvoran i nježan zbog toga prikladan za djecu i osjetljivu kožu. Nakon upotrebe koža postaje mirisna i nježna.

Autan Junior losion je sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je djelotvoran i nježan zbog toga prikladan za djecu i osjetljivu kožu. Nakon upotrebe koža postaje mirisna i nježna.

FENISTIL gel, 30 g

13,29 KM

Fensitil gel sadrži aktivnu supstancu iz grupe lijekova pod nazivom antihistaminci. Koristi se za ublažavanje različitih vrsta svrbeža (dermatoza), kao što je osip, urtikarija, ubodi insekata, opekotine od sunca i površinske opekotine.

HIPER HAMA gel, 50 ml

6,65 KM

Destilat biljke Hamamelis Virginiana sadrži aktivne materije koje djeluju adstrigentno, zbog čega umiruje upaljenu i iritiranu kožu. Umanjuje tegobe kod uboja i otklanja modrice. D-pantenol ubrzava regeneraciju tkiva, vezuje vodu u koži čime spriječava njenu dehidrataciju. Ekstrakt kamilice spriječava upalu kože, a ekstrakt aloje stimuliše hidrataciju i pojačava prirodnu zaštitnu funkciju kože.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva