Lista proizvoda po proizvođaču MUSTELA

MUSTELA 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela posebno formulisan za bebe i djecu. Idealan je za svakodnevnu higijenu bebe u vrijeme kupanja. Formula bez sapuna nježno čisti kosu i tijelo bebe te od rođenja poštuje hidrolipidni sloj i prirodnu ravnotežu vlasišta. Nježno čisti osjetljivu kožu i vlasište bez izazivanja iritcije i suhoće. Olakšava raščešljavanje kose. Formula koja ne peče za oči. 

Stelatopia gel za tuširanje je posebno dizajniran da pruži trenutno olakšanje i umiri kožu beba i novorođenčadi (uključujući prijevremeno rođene bebe) sa izuzetno suhom kožom.

Nadoknađuje isušujući efekat vode i smiruje iritacije kože.


Njegova formula sadrži 98% sastojaka prirodnog porijekla, a ključni aktivni sastojak potiče od organskog suncokreta, sa dokazanim umirujućim svojstvima.

Nježno čisti i ostavlja zaštitni film na koži, sprječavajući isušivanje izazvano tvrdom vodom. Trenutno umiruje osjećaj nelagodnosti na koži i čini bebinu kožu savršeno udobnom, mekom i nježnom.

MUSTELA Ulje za kupanje, 500ml

39,81 KM

Mustela ULJE ZA KUPANJE je posebno oblikovano za upotrebu od prvog dana. Idealno je za svakodnevno kupanje beba i djece sa osjetljivom i suhom kožom. Čisti, hrani i štiti kožu zahvaljujući organskom biljnom ulju avokada prirodnog porijekla, osnažuje i čuva hidrolipidni sloj koji štiti kožu. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva