Lista proizvoda po proizvođaču ProPolisPlus

Matični mliječ u medu je visokokvalitetan i kompleksan prirodni preparat koji krije tajnu nezamjenljivihi dragocjenih pčelinjih proizvoda. U pitanju je vrhunska bioaktivna materija homogenizovana u idealnoj smješi od izabranih vrsta prirodnog pčelinjeg meda i standardizovanog liofilizovanog matičnog mliječa sa dodatkom vitamina C.

Ovaj prirodni preparat pojačava fizičku izdržljivost, pospešuje protok krvi, regeneriše organizam, jača imunološki sistem, smiruje nerve, pojačava apetit, stimuliše psihičko raspoloženje i dovodi do opšteg porasta vitalnosti organizma.

ProPolisPlus Propolis u medu

12,62 KM

Visokokvalitetan i kompleksan sastav ovog preparata krije tajnu nezamjenjivih i dragocjenih pčelinjih proizvoda i prirodnih proizvoda uopšte.

Ovaj preparat povećava imunobiološku otpornost organizma i ubrzava proces izliječenja mnogih oboljenja, naročito oboljenja želuca, jetre i crijeva. Poboljšava psihičko i fizičko zdravlje, ublažava kongestiju i kašalj, i ima umirujuće dejstvo na nervozu stomaka. Vrlo je djelotvoran u liječenju astme, bronhitisa i virusnih infekcija. Takođe se smatra da ubrzava proces zarastanja čireva, pospješuje rast ćelija i pomaže u kontroli krvnog pritiska. Propolis u medu poboljšava pamćenje, jača koncentraciju i bitno skraćuje period odmora poslije psihičke iscrpljenosti.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva