Lista proizvoda po proizvođaču MEDICINALIS GmbH

ARTHRONAL KAPSULE A90

58,18 KM

Arthronal je izbalansirana kombinacija 11 aktivnih sastojaka za regeneraciju hrskavice i bolju pokretljivost zglobova.
Povoljno utiče na bol i ograničenu pokretljivost kod pacijenata sa osteartrozom kolena, kuka, malih zglobova šake ručja, odnosno kod osteoartroze na nivou kičmenog stuba.
Potpomaže normalno stvaranja kolagena, vezivnog tkiva i normalnu koštanu funkciju.
Poboljšava fukcionalni kapacitet zglobova.
Potpomaže zdrav inflamatorni odgovor.
Pomaže u oporavku nakon povreda ligamenata i ostalih glavnih ili sporednih elemenata zglobova.

Superoksid dismutaza (SOD) je prva linija odbrane protiv oštećenja prouzrokovanih kiseonikom stvorenih slobodnih radikala.
Alfa-lipoična kiselina (ALA) je potentan antioksidans koji neutrališe multiple funkcije raznih slobodnih radikala sa dokazanim dejstvima kao što su neuroprotektivno, antiinflamatorno, vazodilatatorno i hipoglikemijsko.
Acetyl-L-Karnitin (ALC) povećava sposobnost samoreparacije nervnih ćelija oštećenih oksidatitvnim stresom, smanjuje fizički i mentalni umor, odnosno poboljšava kognitivne funkcije.
Vitamin B12 je esencijalan za normalnu funkciju nervnih ćelija i mozga.

EPINEURON Tablete a30

50,04 KM

Epineuron se preporučuje kod oštećenja nerava u neurodegenerativnim bolestima (Multipla skleroza, ALS, Parkinsonova bolest, Alchajmerova demencija), u stanjima nakon moždanog udara i trauma CNS-a, kod kancerskog i hemioterapijom uzrokovanog neuropatskog bola, neuralgija različitog uzroka, kod Herpes zoster i HIV virusnih infekcija, odnosno fantomskog bola.

Nerita prašak 30 kesica

41,88 KM
Efervescentni prašak sa ukusom limuna i narandže - doziranje jedna kesica dnevno - 1500 mg glukozamin-sulfata.
NERITA® kroz kompleksni mehanizam delovanja ostvaruje trojako dejstvo kod pacijenata sa osteoartrozom kolena, kuka, malih zglobova šaka i ručja, odnosno artroza na nivou kičemnog stuba: antiinflamatorni efekat, anabolički efekat i antikatabolički efekat.

NEW IRON 30 cps

32,57 KM

Za normalno stvaranje  crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina.
New Iron predstavlja odabranu kombinaciju za trudnice, sportiste i osobe sa rizikom od nedostatka gvožđa različitog porekla (brz fizički razvoj, adolescenicija, menstrualno krvarenje, vegeterijanska i veganska ishrana).

Selitop je jedinstven proizvod u inovativnoj formi orodisperzibilnih tableta, za potrebe ishrane osoba sa oboljenjima šitne žlezde ili drugim stanjima sa povećanim potrebama za selenom.

Selen je esencijalni mikronutrijent sa različitim važnim funkcijama za ljudsko zdravlje.
Neophodan je za veliki raspon biohemijskih procesa sa ključnom ulogom u održavanju imunoendokrine, metaboličke i ćelijske homeostaze.

Synosteo je jedinstvena kombinacija u formi šumećeg praha.
Suplementi za žvakanje ili tečni suplementi se obično lakše apsorbuju zato što su njihove soli već razgrađene pre nego što stignu do stomaka.
Sadrži kalcijum citrat i kalcijum laktat.
Synosteo je
 fiksna kombinacija vitamina D3, kalcijuma i vitamina K – vitamin D3 obezbeđuje bolju apsorpciju kalcijuma, a kombinovana primena pruža bolju komplijansu.
Ima prijatan ukus pomorandže – mnoge od postojećih formulacija ne poseduju prijatan ukus i ne mogu da se tolerišu od strane pacijenata.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva