Lista proizvoda po proizvođaču BABY NOVA

Ova boca sprječava izlijevanje i kapanje i idealna je za djecu koja žele naučiti piti. Usnik je izrađen od mekanog i ugodnog silikona tako da vaše dijete neće ni primijetiti prelazak s bočice na ovu bocu. Poklopac osigurava zaštitu usnika od oštećenja i prljavštine. Zapremina čaše je 290 ml i zamjenski usnici se mogu kupiti odvojeno. Izrađena je od visokokvalitetnog polipropilena (PP) i ne sadrži Bisfenol (BPA FREE)! Čaša je u skladu s evropskim standardom EN 14350.

Baby-Nova staklena bočica može se koristiti za hranjenje od bebinog rođenja, pogodna je za roditelje koji žele visoko – higijenski proizvod. Staklene bočice su otporne na otkuvavanje i mašinsko pranje. Ako se pravilno koriste, dugotrajne su i neće apsorbovati neugodne mirise i neće promijeniti boju od tečnosti poput čaja ili soka. Staklene bočice ne sadrže Bisfenol A (BPA free) i u skladu s evropskom standardom EN14350.

Bočica: 120 ml

Dostupna i u plavoj boji.

Baby-Nova plastična PP bočica može se koristiti za hranjenje od bebinog rođenja. Bočica je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena (PP) - što je čini vrlo laganom, čvrstom i bez BisfenolaA (BPA FREE)! Baby-Nova bočice u skladu su s evropskim standardom EN14350.

Bočica: 120 ml

Dostupna i u plavoj i tirkiz boji.

Baby-Nova kutijica za čuvanje dude omogućuje Vam da brzo i jednostavno sterilišete svoje dude u mikrovalnoj pećnici. Jednostavno ulijte malo vode u kutijicu, stavite u mikrovalnu ostavljajući poklopac otvorenim, namjestite na jednu minutu. Para će sterilisati dudu. Nakon što se kutijica ohladi izlijte preostalu vodu. Proizvod ne sadrži Bisfenol (BPA FREE).

Baby-Nova silikonski okrugli sisač odgovara većini standardnih bočica.

Prirodni silikonski sisač ima anti-kolik ventil, koji izjednačava pritisak u boci tokom hranjenja i smanjuje količinu neželjenog zraka koji beba proguta. Ovaj proizvod u skladu je s evropskim standardom EN 14350. 

Dostupan u veličinama S i M, za uzrast djeteta 0-24 mjeseca.

BABY NOVA Termometar

7,86 KM

Prava temperatura vode za kupanje je jako važna. Kako bismo bili sigurni koja je temperatura vode potreban nam je termometar. Baby-Nova termometar ima veliku i čitku skalu. Savršena temperatura za kupanje beba je oko 37°C. Tekućina za mjerenje je od prirodnog i neotrovnog repičinog ulja.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva