Lista proizvoda po proizvođaču DOPPEL HERZ

Kapsule Doppelherz sadrže vitamine A, C i E, kao i 25% preporučene dnevne doze cinka. Kapsule sadrže i 20 mg luteina i 800 µg zeaksantina. S obzirom da naše tijelo ne može sami proizvesti vitamine i elemente u tragovima, potrebno ih je redovno i adekvatno uzimati kroz hranu. Uz neuravnoteženu ishranu unos nije uvijek optimalan. Vitamin A pomaže u održavanju normalnog vida danju i noću. Vitamini C i E zajedno sa cinkom podržavaju zaštitu ćelije od oksidativnog stresa. Cink pomaže u održavanju normalnog vida i podržava normalan metabolizam vitamina A. Lutein i zeaksantin nalaze se u biljnoj hrani (npr. zelenom povrću).Takozvana “žuta mrlja” na mrežnici sadrži visoku koncentraciju luteina i zeaksantina, a nalazi se na sredini stražnjeg oka. Bez laktoze i bez glutena.

Vitaminsko-mineralni dodatak za dijabetičare.

Kako se oboljeli od šećerne bolesti moraju pridržavati posebnih dijeta, prehranom često ne unose dovoljnu količinu određenih vitamina i minerala. Uz to, zbog šećerne bolesti ili poremećena metabolizma u organizmu, postoji mogućnost povećane potrebe za tim vitalno važnim prehrambenim tvarima. Zbog toga je posebno razvijena formula Doppelherz® aktiv Vitamini i minerali za dijabetičare, s prijeko potrebnim dodacima prehrani za bolesnike sa šećernom bolešću. 

Kapsule Omega-3 iz Doppelherza sadrže 1000 mg ulja morske ribe, kao i vitamine topive u vodi folnu kiselinu, vitamine B1, B6, B12 i vitamin E topiv u vodi. Da bi sačuvali srce i krvne sudove od povišenog holesterola i triglicerida, potrebno je redovno unositi odgovarajuće omega 3 masne kiseline. Poput vitamina B6 i B12, folna kiselina pridonosi normalnom metabolizmu homocisteina. Vitamin B1 – koji se naziva i tiamin – pridonosi normalnom radu srca. Vitamini B6 i B12 doprinose stvaranju crvenih krvnih stanica koje su odgovorne za transport kisika u tijelu. Folna kiselina i vitamini B6 i B12 također doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin B1 i vitamin B6 podržavaju normalno funkcioniranje živčanog sustava.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva