Lista proizvoda po proizvođaču GALENIKA

Njeguje, regeneriše i uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svjetlosti, vjetru, hladnoći i vodi.

Pantenol 9% pjena osvježava, regeneriše i vašu kožu održava vlažnom i njegovanom. Pogodna je za osetljivu kožu i može se koristiti prije ili poslije tuširanja. Lako se nanosi na površinu kože tijela i pogodna je za njegu velikih regija kože kao i poslije depilacije.

Brzo se upija i ne ostavlja tragove.

Sastav proizvoda:

D- Panthenol 9%, aloe vera, alantoin, vitamin E.

Gingival gel koristi se za masažu desni, kao pomoćno sredstvo za održavanje i podržavanje rezultata koje je postigao stomatolog, sprovodeći standarnu (konzervativnu) terapiju kod pacijenata sa izraženim znacima zapaljenja desni, nastalih zbog gingivitisa, paradontopatije, naslaga kamenca i drugih uzročnika.

Pogodan je i za primjenu nakon drugih stomatoloških intervencija, jer podržava zdravlje desni:

  • nakon i tokom predaje mobilnih zubnih nadoknada - totalnih i parcijalnih proteza;
  • nakon predaje fiksnih protetsko zubnih nadoknada - krunica i mostova;
  • nakon brušenja zuba za fiksne protetske nadoknade.

Jekoderm mast, 25gr

8,48 KM

Jekoderm mast se primenjuje za pospješivanje epitelizacije i njegu kože. Preporučuje se za tretman: kože izložene štetnim uticajima i poslije sunčanja; zdrave, osjetljive kože; iritacija i ojeda, posebno na pregibima, izazvanih trenjem ili prekomjernim znojenjem; iritacija i ojeda kože beba; suve, perutave i ispucale kože.

PANTENOL ORIBLETE

5,49 KM

Pantenol sa vitaminom C oriblete se primenjuju za ublažavanje tegoba nastalih nakon manjih povreda ili opekotina kao za i stimulisanje regeneracije sluznice usne duplje, ždrijela, jezika i desni kod nadražaja različitog porijekla (duvanski dim, smog). Pantenol sa vitaminom C oriblete mogu biti dodatak antibiotskoj terapiji kod lokalnih upalnih procesa usne duplje.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva