Lista proizvoda po proizvođaču HERBA SVET

Femisan A biljne kapi, 30ml

21,40 KM

FEMISAN A kapi su dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih vještačkih materija, boja i hormona. Služi za očuvanje zdravlja i funkcije reproduktivnih organa kod žena od perioda puberteta do menopauze. Femisan A kapi najčešće se koriste za tretiranje cisti na jajnicima, mioma na materici, poremećaja menstrualnog ciklusa, bolnih mentruacija, endometrioza, PCOS (sindroma policističnih jajnika), fibrocističnih promjena u dojkama, ženske neplodnosti- steriliteta, ranica na grliću materice i PMS-a.

Femisan A Plus kapsule a60

42,39 KM

Femisan A Plus Maca, kapsule, prirodna formula za žene

Femisan A plus Maca, kapsule je prirodna formula koja doprinosi održavanju normalnih fizioloških funkcija reproduktivnih organa kod žena.
 
Femisan A plus Maca, kapsule doprinose:

  • Normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNK i proteina i ima ulogu u procesu diobe ćelija

  • Regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnih organa

  • Smanjenju menstrualnih nelagodnosti

 

Femisan B biljne kapi, 30ml

16,42 KM

FEMISAN B kapi su dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih vještačkih materija, boja i hormona. Ova prirodna formulacija namijenjena je otklanjanju tegoba u menopauzi. Odabrano ljekovito bilje čini ovaj proizvod jedinstvenim, jer pored uklanjanja neugodnih problema menopauze Femisan B preventivno djeluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, osteoporoza, visok krvni pritisak i šećerna bolest.

Femisan folat pro 30 kapsula

24,14 KM

FEMISAN FOLAT PRO sadrži Magnafolate® PRO, folnu kiselinu u obliku metilfolata (kalcijum L-metilfolat).

Metilfolat je poznat kao superiorni oblik folata i trenutno njegov najčistiji dostupni oblik.

Osim što se savjetuje ženama u vrijeme planiranja trudnoće, trudnicama i dojiljama, kao i ženama za vrijeme uzimanja oralne kontracepcije, ovaj najstabilniji oblik folata je odličan za prevenciju i kao pomoćna terapija kod kardiovaskularnih oboljenja, hipertenzije, cerebralne apopleksije, dijabetesa, poremećaja nervnog sistema, Alchajmerove bolesti i depresije.

Femisan Inositol 30 kapsula

24,29 KM
Femisan Inositol su kapsule sa Mio-inozitolom, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom (kalcijum L-metilfolat) namenjene ženama tokom planiranja trudnoće.

Doprinosi poboljšanju funkcije jajnika, 
normalizaciji lučenja hormona, normalnom menstrualnom ciklusu, smanjenju hiperandrogenizma (povišenog nivoa muških hormona), povećanju šanse da dođe do začeća i zdrave trudnoće, normalizaciji nivoa insulina, holesterola, triglicerida i krvnog pritiska.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva