Lista proizvoda po proizvođaču INPHARM

INPHARM CardiofortIN, 30 kapsula

44,40 KM

CardiofortIN sadrži 5 važnih antioksidanasa (koenzim Q10, resveratrol, likopen, vitamin D3, folna kiselina) iz prirode na jednom mjestu, koji svojim sinergističkim dejstvom mogu doprinjeti:

  • Snižava nivo homocisteina koji je prediktor KV događaja – “doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina”
  • Izražen kardioprotektivni efekat – pozitivan efekat na endokard i miokardiocite
  • Usporenje procesa starenja
  • Pozitivan efekat kod sportista i “sindroma hroničnog umora” 
  • Pozitivan efekat na metaboličke procese
  • Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema
  • Pozitivan efekat na endotel krvnih sudova – doprinosi vazorelaksaciji i popravljanju endotelne disfunkcije i prevenciji nastanka ateroskeroze i njenih komplikacija

Predstavlja snažnu podršku zdravlju srca i mozga i prirodno deluje na regulisanje holesterola i triglicerida. Dokazano je da je 11 puta efikasniji u odnosu na omega masne kiseline iz ribljeg ulja u regulisanju masti i smanjenju lošeg LDL holesterola.

Save Oil dodatno sadrži prirodni antioksidans astaksantin, koji ima značajnu ulogu u zaštiti ćelija, vida, zdravlja zglobova i imuniteta. Save Oil utiče pozitivno na imunološki sistem prirodnim putem. 

VITAMIN B17 Plus, 30 kapusla

29,98 KM

B17 Plus je dodatak ishrani koji sadrži amigdalin. Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije, koja posjeduje antikancerogena svojstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozuu). Princip rada vitamina B17 podsjeća na trojanskog konja: ćelijama raka za rast potrebna je ogromna količina energije, odnosno glukoze, koju unosite kroz vitamin B17. Ćelije raka aposorbiraju molekule glukoze ovog vitamina i izazivaju „otključavanje” benaldehida i cijanida, uzrokujući sopstvenu smrt. Vitamin B17 je smrtonosan za ćelije raka, dok za ostale žive ćelije nije toksičan.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva