Lista proizvoda po proizvođaču JOHNSON

Autan Junior losion je sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je djelotvoran i nježan zbog toga prikladan za djecu i osjetljivu kožu. Nakon upotrebe koža postaje mirisna i nježna.

Autan porodični sprej je sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je djelotvoran i nježan zbog toga prikladan za djecu i osjetljivu kožu. Nakon upotrebe koža postaje mirisna i nježna.

Lijek Visine se koristi za lokalnu primjenu. Primenjuje se kod odraslih i djece starije od 12 godina. VISINE rastvor treba da se koristi samo za male iritacije oka nastalih usljed infekcije oka. Prisustvo stranog tijela u oku ili hemijske povrede oka zahtjevaju hitan pregled i terapiju od strane ljekara.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva