CURAPROX super soft četkica za zube

10,89 KM
Sa PDV-om

Izuzetno meka četkica za zube, nježna prema desnima, s izuzetnom učinkovitosti čišćenja.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Umiruje i štiti osjetljivu kožu smanjujući rizik od dugotrajnog oštećenja kože. Eucerin napredna spektralna tehnologija nudi veoma visoku UVA/UVB zaštitu i HEVIS zaštitu od svjetlosti. Krema za sunčanje takođe podržava mehanizam za popravku DNK kože.

 

Aktivni sastojci: Likokalkon A je snažan antioksidans, protuupalni i umirujući sastojak.  Gliciretinska kiselina pomaže u zaštiti ćelija kože u dubljim slojevima epidermisa od štetnih slobodnih radikala izazvanih UV zračenjem i podržava mehanizam popravke DNK kože.

VENDOKSIN kapi, 50 ml

27,45 KM

Namijenjen je održavanju fiziološkog protoka krvi kroz venske sudove donjih ekstremiteta i unaprjeđenju zdravlja venskih sudova i kapilara.

Preporučuje se primjena kod problema proširenih vena, kao pomoć za ublažavanje ili otklanjanje tegoba kod hronične venske insuficijencije.

Njegov kompleks protiv nastanka sebuma nastao je na temelju spoja 4 tenzioaktivna sastojka posebno odabrana i dozirana za smanjenje širenja sebuma duž vlakna kose i za očuvanje integriteta vlasišta te usporavanje zamašćivanja.
Kosa je lagana i lako se češlja.

Njegova hipoalergena formula ne sadrži paraben ni silikon.
Učinkovitost testirana pod dermatološkim nadzorom.

Lakša kosa s više volumena.

Voćni napitak od ekstrakta suhe šljive 97%

Neposredno nakon berbe, pažljivo odabrane šljive se suše, prerađuju i nježno flaširaju u Rabenhorstu, koristeći tradicionalne tehnike bez sumpora. Boca (750 ml) sadrži koncentrirane sastojke od cca. 1.233 g svježih šljiva. Rezultat je hranjiv i voćni napitak.

Suhe šljive imaju snažniji laksativni učinak od svježih plodova šljive pa se zbog toga u Rabenhorst soku od šljive koristi ekstrakt šljive.

Šljive su prirodno rješenje za probavu i problema zatvora.

VITAMIN C za djecu, 0.5 g

2,16 KM

Vitamin C se preporučuje kao dodatak u svim stanjima, a posebno kod: gubitka apetita, intezivnog rasta , prehlade, oporavka poslije bolesti i kod povećanja umnih fizičkih aktivnosti. Sadržaj kesice rastvoriti u vodi ,mlakom čaju ili voćnom soku po potrebi u zavinosti od uzrasta djeteta. 

EFFACLAR Gel nježno čisti masnu kožu bez efekta isušivanja zahvaljujući blagim agensima za čišćenje koji su odabrani po strogom postupku da obezbijede dobru toleranciju. Uklanja nečistoće i višak sebuma, čineći kožu čistom i osvježenom.

Uklanja nečistoće i višak sebuma. Nežno uklanja prljavštinu sa kože. Smanjuje vidljivost mitisera i kontroliše sjaj. Čini kožu čistom i osvježenom.

Koristite mlaku vodu za lakše otčepljavanje pora. Trljajte između dlanova dok se ne stvori pjena, a zatim lagano umasirajte na t-zonu i vrat. Nanositi kružnim pokretima. Isprati hladnom vodom da bi se lakše zatvorile pore.

LIPIKAR BAUME AP+M ponovo uspostavlja mikrobiom kože. Trenutno smiruje kožu i ublažava svrbež. Hrani kožu i obnavlja kožnu barijeru. Formulisan za bebe, djecu i odrasle s vrlo suhom kožom sklonom ekcemu i kožom sklonom alergiji.

Jednom dnevno, nanesite na lice i tijelo.

Za još bolje rezultate, upotrebljavajte LIPIKAR sindet ili ulje za kupanje AP+ kao sredstvo za pranje kože i stik AP+ tokom dana kako biste smirili iritaciju.

Marsovci sa ImunEffectom sadrže ImunEffect® kompleks-beta glukana i bioflavonoide, u kombinaciji sa vitaminom C i cinkom. Jod, vitamini B grupe i vitamin C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma. Vitamini B grupe i vitamin C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Cink i vitamini A, B6 i C doprinose normalnoj funkciji imunskog sitema. Vitamini C i E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Jod doprinosi normalnom rastu dјece. 

Namijenjen je za jačanje imuniteta i pravilan rast i razvoj djece. 

Način upotrebe i doziranje:

Djeca starija od 3 godine jednom dnevno otopiti u ustima jednu tabletu za žvakanje.

Za borbu protiv štetnih agenasa UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala dječje kože Laboratoriji Vichy su u dječje mlijeko dodali fotostabilan sistem filtra širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla.

 

Njegova hipoalergena formula BEZ MIRISA, BEZ PARABENA, BEZ BOJILA ispitana je na osjetljivoj koži pod nadzorom dermatologa i pedijatra.
Obogaćeno termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.

 

Koža je zaštićena od opektina i budućih oštećenja.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva