• Novo

ROYAL REVITA JELLY matična mliječ 1000mg, 10x10ml

27,38 KM
Sa PDV-om

ROYAL ReVITA® Jelly je kombinacija matične mliječi i ginsenga, korijena biljke sa stimulativnim svojstvima. Ova kombinacija je namijenjena za primjenu u stanjima velike fizičke i psihičke iscrpljenosti. Obje djelotvorne tvari djeluju stimulativno, sinergički podržavaju jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

Količina
Add to wishlist

ROYAL ReVITA® Jelly  ampule su namijenjene za primjenu u situacijama fizičke i mentalne iscrpljenosti, povišenog stresa na poslu, opšte slabosti, smanjenog krvnog pritiska i tokom perioda ispita. Svaka ampula sadrži 333 mg liofilizirane matične mliječi (ekvivalentno 1000 mg svježe matične mliječi). Prijatnog je ukusa ananasa.

Upotreba:

Preporučuje se primjeniti 1 sadržaj bočice na dan prije doručka. Prije upotrebe potrebno je promućkati bočicu. Odlomiti gornji dio zatvrača. Otvoriti i popiti. Može se primjeniti nerazblaženo ili razblaženo sa vodom ili sokom. Preporučune dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Srebrna voda je proizvod potpuno neškodljiv, netoksičan i nealergijski. Sadrži jone srebra koji su najmoćniji prirodni antibiotik. Jača imuni sistem, uništava viruse, gljivice i bakterije. Blagotvorno djeluje kod svih tipova infekcija i upala. Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam.

Efikasnost i pozitivan učinak Koloid Srebrne vode susrećemo kod:

✔ Kandide

✔ Stafilokoka

✔ Ešerihije Koli

✔ Pseudomonas aeruginosa

✔ Salmonele

GALENFARM UROGAL ČAJ, 50g

4,21 KM

Urogal čaj je pažljivo odabrana mješavina čaja koja se koristi u liječenju urinarnih infekcija. Čajna mješavina dezinfikuje mokraćne kanale i pospješuje izlučivanje urina. Ešerihija koli je bakterija koja je najčešći uzročnik urinarnih infekcija kod oba pola. Ova bakterija je uporna i obično zahtIjeva dugotrajan proces liječenja.

Utidry se preporučuje kao podrška pravilnom funkcionisanju mokraćne bešike i donjeg urinarnog trakta kod žena, u održavanju kontrole mokrenja.

Upotreba: Žene starije od 18 godina - dva puta dnevno po jedna kapsula prve četiri nedjelje, potom jedna kapsula dnevno narednih 20 nedjelja.

SILVER GLOVE ultra soft

22,46 KM

Srebrna antibakterijska rukavica za uklanjanje šminke ( mikrofiber oplemenjen jonima srebra). Rukavicu pokvasiti vodom, staviti na ruku i laganim kružnim pokretima skimuti šminku sa lica. Poslije upotrebe, rukavicu oprati sapunom u mlakoj vodi.

Rok upotrebe: Svojstva srebra ne očekivati poslije 150-te upotrebe rukavice.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva