GALENFARM Kapi protiv bradavica i kurjih očiju, 10ml

6,88 KM
Sa PDV-om

GALENFARM Kapi protiv bradavica i kurjih očiju se koriste u tretmanu kurjeg oka, žuljeva ili bradavica. Nanose se samo na promjene na koži.

Količina
Add to wishlist

Kapi u svom sastavu sadrže salicilnu kiselinu. Salicina kiselina je keratolik, odnosno ona skida orožale djelove kože. 

Upotreba i način primjene:

Omekšajte kurje oko pomoću tople vode i osušite, zatim namažite okolnu zdravu kožu sa vazelinom i nanesite kapi na kurje oko. Preporuka je da se kapi koriste uveče. Poslije tretmana od nekoliko dana kurje oko može da se odsiječe ili otkine. Kod bradavica kapi staviti na bradavicu ,a okolnu kožu zaštiti sa vazelinom. Bradavica se počinje sušiti pa je istu moguće odstraniti.

Ne preopručuje se upotreba kod osoba koje boluju od dijabetesa. Ne smije se nanositi na zdravu kožu, oštećenu ili iritiranu kožu, kako ni na mladeže. Ne smije doći u kontakt sa sluznicama (oči, nos, genitalije).

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Microlife BP B2 Basic.

Postavite manžetnu, startujte, izmjerite – i gotovo! Microlife BP B2 Basic sadrži sve značajne karakteristike koje su Vam potrebne za precizno mjerenje krvnog pritiska u kućnim uslovima. 30 memorijskih mjesta za dugoročno praćenje nivoa krvnog pritiska, PAD tehnologiju za detekciju srčanih aritmija, kao i indikator za provjeru pravilno postavljene manžetne.

Amer čaj, 5g

10,80 KM

Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji, kroz brojna klinička ispitivanja, dokazano ostvaruje izuzetno dobre rezultate za upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uro-genitalnog trakta.

La Roche-Posay Lipikar Huile AP+

Omekšavajuće ulje za relipidaciju La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ pogodno je i za najmanje bebe. Osmišljen je za kožu sklonu atopijskom dermatitisu lica i tijela. Aktivne tvari Aqua Posae Filiformis i niacinamid dubinski hidratiziraju kožu i uklanjaju nečistoće. Zamjensko punjenje možete jednostavno preliti u originalno pakovanje.

  • uklanja površinske nečistoće i dubinski hidratizira,
  • pomaže u obnovi i očuvanju kožne barijere,
  • štiti kožu od isušivanja uzrokovanog tvrdom vodom, 
  • za iznimno suvu kožu sklonu atopijskom dermatitisu,
  • nježno je prema osjetljivim dijelovima tijela – intimni dijelovi, dječje vlasište , 
  • stvara pjenu koja sprječava trenje i lako se ispire,
  • održava optimalnu pH vrijednost kože,
  • pogodno je za cijelu porodicu.

VIGA Set čajanka

37,91 KM

Djeca vole oponašati aktivnosti odraslih, ali zbog njihove dobi ne možemo im dopustiti upotrebu nekih kućanskih aparata.

Izvrsno rješenje su igračke koje su imitacije takvih uređaja. Tokom igre djeca razvijaju motoričke i tehničke vještine.

Namijenjeno za djecu stariju od 18 mjeseci. Sve Viga igračke su izrađene od netoksičnih boja.

Jedinstvena i patentirana formulacija koja u jednoj kapsuli obezbeđuje 25mg gvožđa u proteinskoj formulaciji koja omogućuje da djeluje bez mogućnosti javljanja opstipacije, smanjuje iritaciju crijeva i klinički je dokazano da posjeduje dva puta bolju apsorpciju gvožđe-sulfata.

Revolucionarna proteinska formula Active Gvožđa Boostera djeluje tako što cilja mjesta za apsorpciju u tijelu, DMT-1, i tako povećava količinu apsorbovanog gvožđa. Aktivna formulacija gvožđa, takođe pomaže u smanjenju iritacije crjeva tokom konuzimiranja gvožđa, čineći ga pogodnim za stomak.

Hranjiva krema za dubinsko obnavljanje kože.

Za vrlo suhu i osjetljivu kožu. Bez parabena


Bogata i iznimno hranjiva krema koja intenzivno obnavlja gornje slojeve epiderme.

INOVACIJA MP-lipidi: nova generacija lipida dokazanog djelovanja u sintezi hidratantnih sastojaka, lipida i proteina bitnih za prijatan osjećaj na koži i njenu zaštitu.

Igraj se i uči!

Pripremi se za školu uz Lisciani edukativne igre.

Poveži slova, slike i riječi i zatim ih uz pomoć posebnog markera koji se jednostavno obriše priloženom spužvom piši opet i opet.

Karakteristike:

- 24 riječi,

- primjereno za djecu od 3 do 6 godina starosti.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva