AUTAN plus losion protiv komaraca, krpelja i obada,100ml

17,27 KM
Sa PDV-om

Autan plus losion protiv komaraca, krpelja i obada je repelentsko sredstvo koje učinkovito štiti kožu od uboda komaraca i navedenih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Nakon upotrebe koža ostaje nježna i mirišljava.

Količina
Add to wishlist

Autan plus losion štiti kožu do 8 sati od uboda tropskih komaraca(Aedes Albopictus), štiti do 4 sata od uboda tigrastih komaraca (Aedes Albopictzs) i do 4 sata od uboda krpelja ili obada.

Upotreba i način primjene:

Nanesite sredstvo na sve dijelove tijela koje žele zaštiti, (odprilike 6-7 pošpricaja ili 1 ml po podlaktici) i jednolliko ga rasporedite rukama. Ukoliko koristite na licu pošpricajte po rukama i  pažljivo nanesite osim na područje oko očiju.

Napomena: Postupak nanošenja kod djece sprovedite u određenim vremenskim intervalima. Ne koristite prečesto.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Za masnu kosu

Šampon s koprivom, za kontrolu zamašćivanja.

Korijen bijele koprive bogat je tvarima koje regulišu lučenje sebuma. Za čisto vlasište te laganu i prozračnu kosu.

Kopriva, biljka iz porodice Urticaceae, tradicionalno se upotrebljava zbog svojih brojnih medicinskih svojstava. Odabrana vrsta je Urtica dioica L., čiji je korijen bogat potentnim seboregulirajućim sastojkom.

Zahvaljujući svojoj uravnotežujućoj bazi za čišćenje, ovaj šampon nježno uklanja višak sebuma. Vlasište je pročišćeno, kosa ostaje lagana i zadržava svoj volumen i lepršavost. Razmak između upotrebe šampona može se postupno povećavati.

Bez parabena. Bez silikona. Biorazgradiva formula (u skladu s međunarodnom normom OECD 301B)

Rabenhorst Sok mrkva, 750 ml

7,30 KM

Mrkva je bogat izvor beta-karotena. Naš organizam pretvara beta-karoten u vitamin A.

Vitamin A služi za poboljšanje vida, rast i razvoj kostiju, imunitet, za integritet sluznica i kože (Vitamin A djeluje na mlade stanice u dubljim dijelovima kože i sluznice tako da one sazrijevaju i zamjenjuju stare odumrle stanice koje se ljušte s površine). Koristi se i kod oboljenja kože, akni, ekcema, psorijaze, rana, opekotina i drugih kožnih problema.

Od velike je pomoći kod održavanja zdravih zubi i čvrstih kostiju. Novorotkinje bi trebale piti mnogo ispravno pripremljenog sirovog soka od mrkve kako bi poboljšale kvalitetu svog mlijeka, budući da majčino mlijeko pod određenim uslovima oskudijeva živim hranjivim tvarima.

Nježan šampon za osjetljivo vlasište.

Eucerin DermoCapillaire pH5 šampon posebno je osmišljen kako bi održao prirodnu pH vrijednost kože i učinkovito očistio vlasište i kosu te spriječio suhoću i iritaciju. Uklanja nečistoće, pelud i alergene te daje kosi zdrav sjaj i osjećaj mekoće i podatnosti.

Osmišljen posebno za osobe s osjetljivom kožom vlasišta, ovaj blagi šampon čisti i omekšava kosu te pri tom zadržava prirodni obrambeni mehanizam vlasišta.

ČAJ KIM Galenfarm, 50g

2,32 KM

ČAJ KIM djeluje kao stomahik, stimulirajući lučenje probavnih enzima. Prednost mu je što nije gorak, kao što je slučaj kod drugih biljaka koje se koriste u tu namjenu, poput gorkog pelina ili kičice. Istodobno ima sposobnost opuštanja glatkog mišićja probavnog sistema ali i poticanja njegove normalne peristaltike (gibanje). Na taj način sprječava bolne grčeve probavnog sustava, a olakšava proces probave. Kim je jedna od najdjelotvornijih biljaka karminativnog djelovanja, što znači da djeluje kod nadutosti.

Koristi za liječenje:

-meteorizma (nadutosti);

-funkcionalne dispepsije (loše probave);

-usporene probave, aerofagije (gutanje zraka) i grčeva u probavnom sustavu.

Potporna njega vlasišta sklonog seboroičnom dermatitisu. Teži oblici prhuti praćeni svrbežom i crvenilom.

Kelual DS tretman šampon preporučuje se kod ponavljajućih oblika prhuti, što uključuje crvenilo vlasišta i intenzivan svrbež ili kao potporna njega vlasišta sklonog seboroičnom dermatitisu (SD). Ciklopiroksolamin i Pirokton olamin djeluju u kombinaciji za optimalnu učinkovitost protiv Malassezia gljivice, zaustavljajući njezino širenje. Svrbež je umiren od prve uporabe. Smiruje crvenilo i dugotrajno uklanja prhut. Učinkovitost dokazana tijekom 8 tjedana.

Tretman za kontrolu crvenila i rozacee

Metroruboril A.Z efikasno smanjuje intenzivno crvenilo i nesavršenosti kože. Koncentrovana formula kombinuje 15% azelainske kiseline i ß-calm® kompleks aktivnih sastojaka. Crvenilo kože je vidljivo umireno, koža je zaštićena od spoljašnjih uticaja i vraćena joj je prirodna ravnoteža. 

Indikacije: Umjerena i intezivna eritro-rozacea, rozacea i papulo-pustularna rozacea (3. i 4. stadijum)

Aktivne supstance: 

 • Azelainske kiselina (antibakterijska, antimikrobna i antiinflamatorna dejstva)

 • β-CALM® kompleks (protiv crvenila, umiruje, regeneriše, jača i hidrira aktivne sastojke)

 • Glicerin (hidratantno sredstvo) 

Primjena: METRORUBORIL nanijeti ujutru i uveče na čistu i suvu kožu lica.

 • 0% Fenoksietanola

 • Bez alkohola

 • Bez mirisa

Stik protiv svrbeža. Protiv iritacija. Protiv češanja.

Za bebe, djecu i odrasle.

U trenu smanjuje potrebu za češanjem. Bilo kad, bilo gdje.

Primjereno za vrlo suvu, nadraženu kožu sklonu svrbežu. 

Postupak za trenutno smirivanje svrbeža koji ublažuje refleks češanja.

·    Karite maslac pomaže koži vratiti lipide.

·    Madecassoside i cinkov glukonat pomažu kod obnove kože.

Primjena: Nanositi na dijelove koji svrbe.

Vital Plus Active CU koncentrovane kapi formula je obogaćena izabranim supstancama, uključujući biljni tricogenic complex, te biotehnološkim aktivnim sastojcima koji stimulišu fiziološki rast kose. Kapi sadrže glikolne esktrakte Serenoe Repens, Pygeum Africanum i Hmelja, biljke bogate fitoestrogenima koji stimulišu i jačaju bulbus i time pospješuju prirodan rast kose. Glikolni ekstrakt đumbira stimuliše mikro-cirkulaciju u kapilarama, što podstiče apsorpciju aktivnih sastojaka i hranjenje korijena kose. Vitamin E je antioksidans, djeluje protiv slobodnih radikala i starenja cijele pilosebacealne jedinice vlasišta. Preparat sadrži biljne matične stanice koje potpomažu održavanju matičnih stanica u folikuli te time osiguravaju dugovječnost i obnovu korijena kose. 

Intenzivna hidratacija i zaštitna njega za veoma suhu, grubu i ljuskavu kožu. Pruža neposredno olakšanje i smanjuje osjećaj zatezanja.

Trosmjerno djelovanje hidratizirajućih i njegujućih aktivnih sastojaka uključuje duboku i dugotrajnu hidrataciju kože, njegu i regeneraciju, kao i obnavljanje pravilnog rada vlastite zaštitne barijere. 

Proizvod sprječava pucanje i keratozu epiderme

Poseban tretman za nadraženo vlasište, vlasište sa svrbeži, ljuskanjem i lokalnim crvenilom

Formula je stvorena s ciljem normalizacije fiziološke ravnoteže osjetljivog mikrookruženja tkiva kože. Djeluje zaštitno i umirujuće. 

PRIMJENA: Tretman traje mjesec dana. Dva puta nedjeljno nanesite 4 ml preparata na vlasište. Ne ispirati. Masirati vlasište pomicanjem, ne trljati. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva