AUTAN Porodični losion protiv uboda insekata , 100ml

16,15 KM
Sa PDV-om

Autan Family Losion pruža djelotvornu zaštitu od komaraca do 4 sata, istovremeno njegujući kožu.

Količina
Add to wishlist

Njegova dermatološki testirana formula sadrži hidratantne supstance i Aloe Veru te je pogodna za djecu iznad 2 godine.

Upotreba i način primjene:

Koristeći raspršivač nanesite sredstvo na izloženu kožu, pa rukama razmažite (približno 6-7 pokreta rukom / ~ 1 mL po podlaktici).

Za nanošenje na odraslo ili djetetovo lice: raspršite sredstvo na dlan odrasle osobe i tanko premažite lice izbegavajući oči i usta. Ponovite postupak nakon što primjetite gubitak djelotvornosti.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Za normalnu do vrlo suhu kožu

CeraVe hidratantno ulje pruža pjenasto čišćenje koje ostavlja dugotrajan osjećaj ugode na koži. Za lice i tijelo.

CeraVe hidratantno ulje za čišćenje pogodno je za svakodnevnu upotrebu, a zahvaljujući formuli pjenastog ulja, nježno čisti, hidratizira i umiruje kožu na licu i tijelu te joj daje zdrav i osvježen izgled.

CeraVe hidratantno ulje za čišćenje razvijeno je u suradnji s dermatolozima te sadrži i 3 esencijalna ceramida, glicerin i hijaluronsku kiselinu. Nježno i učinkovito uklanja prljavštinu, masnoću i nečistoće s kože pri optimalnoj pH vrijednosti te pruža hidrataciju do čak 24 sata.

Uz to sadržava trigliceride i skvalan – sastojke koji su prirodno prisutni u koži – jedinstvena formula čuva barijeru kože i pruža joj osjećaj ugode bez ljepljivosti.

JOMELOP E

15,95 KM

Jomelop E melem je specijalno formulisana emulzija za spoljašnju upotrebu čiju aktivnu komponentu čine etarska ulja i ekstrakti ljekovitog bilja standardizovanog kvaliteta.

Mapez sprej je mješavina netoksičnih, neiritirajućih, efekasnih, prirodnih ekstrata pogodna za upotrebu i kod djece od prvog dana života. Mapez sprej ima miris prirodnog porijekla koji je prijatan za ljude, a neprijatan za insekte. Nanošen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, muhe i ostale insekte. Mapez nije mastan, ne ostavlja fleke i vlaži kožu. 

GALENFARM UROGAL ČAJ, 50g

4,21 KM

Urogal čaj je pažljivo odabrana mješavina čaja koja se koristi u liječenju urinarnih infekcija. Čajna mješavina dezinfikuje mokraćne kanale i pospješuje izlučivanje urina. Ešerihija koli je bakterija koja je najčešći uzročnik urinarnih infekcija kod oba pola. Ova bakterija je uporna i obično zahtIjeva dugotrajan proces liječenja.

Sastav: VODOOTPORNO. HIPOALERGENO” AQUA / WATER, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TALC, STEARIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM

MAM Feel Good bočica 0+m, 170 ml

17,92 KM

MAM Feel Good 0+m flašica napravljena je od visokokvalitetnog stakla koje je pogodno za brzo zagrijavanje i hlađenje, sterilizaciju i čišćenje. Tijelo flašice je ergonomski oblikovano tako da može da stane savršeno u bebine ručice. Poklopac flašice omogućava zaštitu od prosipanja i posjeduje mjernu skalu tako da se može korisititi i kao dozer. Silikonska cucla je patentirana i svilenkasto mekana, za prijatan osećaj prilikom konzumiranja. Istraživanje kojim su obuhvaćene 993 bebe u periodu od 2008-2009. je pokazalo da je 94% beba prihvatilo MAM silikonsku cuclu.

Materijal: staklo

Militraža: 170ml

Materijal cucle: silikon

Multivitaminski sok - 100% čisti sok

Uživajte u ovoj aromatično-voćnoj kompoziciji čistog soka ili pirea od jedanaest savršeno izbalansiranih plodova - sa 10 vitamina i provitamina A za dnevnu opskrbu važnim nutrijentima.

Učinite sebi nešto dobro sa 11 PLUS 11 crvenim sokom od Rabenhorsta i dajte važan doprinos svojoj svakodnevnoj opskrbi vitalnim hranjivim tvarima.

Sastojci: Bijelo grožđe, jabuka, kruška, trešnja, aronija, bazga, borovnica, šipak, brusnica, kupina, sok od ribizle, vitamin D3, vitamin B1, B2, B6, B12, C, E, niacin, pantotenat, folna kiselina, biotin.

Bez dodanog šećera.

CRVENA DJETELINA čaj djelotvorno ublažava simptome menopauze, poboljšava mineralnu gustoću kostiju i smanjuje rizika od srčanih problema kao što su holesterol i simptomi visokog tlaka.

Koristi se za liječenje upala i slabog imuniteta poput kašlja, respiratornih infekcija te kožnih bolesti kao što su psorijaza i ekcema. Cvjetovi su mali, ružičasto-ljubičasti, a zbog njihove brzine rasta i visoke nutritivne vrijednosti, često se koriste kao hrana za stoku.

Ultra hidrirajući kremasti gel za lice pruža olakšanje suhoj koži i do 48 sati nakon nanošenja. Inovativna formula sa učinkovitim hidratantnim sastojcima osigurava optimalan nivo epidermalne hidratacije na duže vrijeme.
AqualareTM kompleks obnavlja rezerve vode u koži i smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL).
Kremasti gel HIDRAIN3 HIALURO jača i regeneriše kožu pružajući joj minerale i vitamine. Kao rezultat koža dobija blistav i zdrav izgled. Hijaluronska kiselina stvara zaštitnu barijeru, štiteći epidermis od atmosferskih zagađivača i slobodnih radikala.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva