Accu-Chek Performa aparat za praćenje glukoze u krvi

39,33 KM
Sa PDV-om

Accu-Chek Performa aparat je napravljen za korišćenje sa Accu-Chek Performa test trakom za kvantatitativno mjerenje glukoza u svježoj venskoj krvi, arterijskoj krvi, krvi novorođenčad i kapilarnoj punoj krvi, kao pomoć pri nadgledanju efikasnosti  kontrole glukoze.

Količina
Add to wishlist

-Pouzdani rezultati mjerenja zahvaljujući sigurnosnim funkcijama.

-Velak ekran, lagan za očitavanje.

-Feksibilno nanošenje krvi unutar i van aparata za mjerenje.

Upustvo za upotrebu:

Osušite i operite ruke. Pripremite lancetar. Provjerite rok upotrebe na kutiji test traka. Ne koristite test trake kojima je istekao rok upotrebe. Umetnite test traku u aparat u smjeru strelica. Aparat se uključi i čuje se zvučni signal. Kada na ekranu vidite simbol kapi koji trepti, ubodite prst lancerom. Nježno pritisnite prst kako biste pospješili protok krvi. Prislonite kap krvi na prednju ivicu žutog prozora test trake. Nemojte nanositi krv na vrh test trake. Čuje se zvučni signal, a treperi kad je test traka primila dovoljno krvi.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Rujevina je izuzetno ljekovita biljka, te se zbog toga koristi za čišćenje organizma i mnogih drugih problema, suzbijanje dijareje, čira na želucu i urinarnih tegoba. Potražnja za rujevinom, kako čajem tako i kapima, biva svakodnevno sve veća, jer su se mnogi uvjerili u njena pozitivna dejstva.

Predstavlja formulu koja u jednoj tableti obezbeđuje 6mg beta-karotena, prekursora (provitamin) vitamina A koji je neophodan za održavanje normalnog čula vida, zaštitu i zdravlje kože i sluzokože i normalnu imunološku funkciju.

BiVits® ACTIVA Beta-Carotene doprinosi:
Antioksidativnoj zaštiti kože od UV zračenja
Zdravlju i ljepom izgledu kože i sluzokože
Normalnoj funkciji čula vida
Normalnoj imunološkoj funkciji


ALPENKRAFT sirup, 250 ml

19,23 KM

Alpenkraft sirup je dodatak prehrani koji služi za grlo, ždrijelo i bronhije, te za umirenje kašlja.

Biljni sirup sadrži biljne ekstrakte i eterična ulja, kombinaciju koja blagotvrono djeluje na sluznicu disajnih puteva, a preporučuje se kako za prevenciju tako i za ublažavanje simptoma obične prehlade i težih upala disajnih puteva.

Maybe Baby je mini-mikroskop veličine ruža za usne koji na osnovu uzorka pljuvačke pokazuje plodne (i neplodne) dane sa velikom preciznošću. Jedna od najvećih prednosti korišćenja mini-mikroskopa u ovu svrhu je što može da se koristi iznova i iznova – mi volimo da kažemo da Maybe Baby traje „zauvIJek“, jedino treba zamIjeniti dvije male baterije poslije nekoliko godina korišćenja. Jedine druge dve precizne metode za određivanje plodnih dana su skuplje/komplikovanije (urin testovi za ovulaciju, koji se troše – ili odlazak kod ginekologa na folikulometriju).

BiVits ACTIVA Selen je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbjeđuje 55µg L-selenometionina, organskog oblika koji obezbjeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost selena u organizmu.

BiVits Selen doprinosi:

– Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma,

– Normalnoj funkciji štitne žlijezde,

– Normalnom energetskom metabolizmu,

– Pravilnoj funkciji imunog sistema,

– Normalnoj reprodukciji i procesu spermatogeneze,

– Održavanje normalne kose, kože i noktiju.

Upotreba: 1 tableta dnevno

Za djecu stariju od 12 meseci

Uz pomoć Pino umetaljke sa geometrijskim oblicima dijete će zadovoljiti svoju potrebu da rješava zadatke kroz igru.

Manipulišući dijelovima, posmatrajući prvo cjelinu a zatim i dijelove ono će analizirati, sklapati i rasklapati dijelove, pri čemu će ujedno sticati znanja o odnosima dijelova i cjeline, razvijati motoričke i memorijske sposobnosti, donositi zaključke.

Ova igračka podstiče djecu na perceptivno–motorne aktivnosti. Oni u najranijem uzrastu sopstvenim aktivnostima otkrivaju istine o izgledu i karakteristikama geometrijskih oblika.

Igračka svojim dijelovima koji su u različitim bojama privlači i održava pažnju, motivišući dijete da uočava, isprobava i provjerava, a na taj način stiče dragocjeno iskustvo.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva