• Novo

LADIVAL dječiji losion posllije sunčanja, 200 ml

21,19 KM
Sa PDV-om

Losion namijenjen za njegu i oporavak dječije kože nakon izlaganja suncu (sunčanja). Sadrži vitamin E i pantenol.

Količina
Add to wishlist

Upotreba i način primjene:

Poslije izlaganja suncu nensite mlijeko, a njegu na čistu kožu i nježno utljajte. Ponovite ako je potrebno.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

VIGA 3D Farma

30,78 KM

VIGA 3D farma koju Vaš mališan treba sklopiti će podsticati kreativnost i maštu kroz zabavu i učenje.

Paket obuhvata kuću na farmi i štalu, drveće, obod, farmera, psa, kozu, patku, kokošku, konja, kravu i traktor,  ukupno 30 dijelova. Divna pozadina će biti napravljena od 4 karte – slagalice.

Podstiče kreativnost i maštu kroz zabavu i učenje.

Netoksične boje koje su u skladu sa evropskim standardima.

Uzrast: 3+

PROBIOKID IMMUNO D3, 10 kesica

15,79 KM

PROBIOKID IMMUNO D3, prašak za oralnu upotrebu je dodatak ishrani, simbiotik koji sadrži 15 milijardi probiotskih bakterija u jednoj kesici uz dodatak prebiotika - fruktooligosaharida i vitamina D3. Preporučuje se preventivno svakom djetetu za jačanje imuniteta, a posebno djeci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (vrtić ili školu) ili često koriste antibiotike. 

AVARICON gel, 75ml

10,53 KM

Jedinstvena kombinacija – sinergizam tri aktivne komponente biljnog porijekla za kompletan efekat. Trokserutin u sastavu gela povećava elastičnost, smanjuje fragilnost i popustljivost zida krvnog suda. Ostali aktivni sastojci gela utiču na čvrstinu zida krvnog suda i poboljšavaju cirkulaciju.

Predstavlja snažnu podršku zdravlju srca i mozga i prirodno deluje na regulisanje holesterola i triglicerida. Dokazano je da je 11 puta efikasniji u odnosu na omega masne kiseline iz ribljeg ulja u regulisanju masti i smanjenju lošeg LDL holesterola.

Save Oil dodatno sadrži prirodni antioksidans astaksantin, koji ima značajnu ulogu u zaštiti ćelija, vida, zdravlja zglobova i imuniteta. Save Oil utiče pozitivno na imunološki sistem prirodnim putem. 

Kelual DS šampon za smanjenje ljusaka i protiv recidiva 100 ml

Ciklopiroksolamin + cinkov pirition

TEŽI OBLICI PERUTI PROPRAĆENI SVRABOM

Dugotrajno smanjenje peruti, umiruje svrab.

Kelual DS šampon preporučuje se kod teških slučajeva ponavljajuće peruti sa crvenim vlasištem i vlasištem koje svrbi. Njegova kompletna formula djeluje na sve faktore koji učestvuju u težim slučajevima peruti. Svrab smiruje kod prve upotrebe. Ublažava crvenilo i trajno otklanja perut. Vlasište je brzo umireno i pročišćeno. Učinkovitost Kelual DS šampona je dugotrajna jer spriječava povratak peruti u razdoblju od 4 nedjelje.

JOINTACE COLLAGEN, 30 tableta

23,45 KM

Problemi sa zglobovima, hrskavicom i vezivnim tkivom ograničavaju kvalitet života. Povećana opterećenja na zglobove i hrskavicu, jednako kao i proces starenja, zahtijevaju pravilan nutritivni pristup kako bi njihova funkcija što duže bila i ostala na najvišoj razini. Jointace Collagen tablete sadrže nutritivnu potporu za zglobove, vezivno tkivo i kosti, temeljenu na priznatim naučnim spoznajama.

Jointace Collagen formula sadrži hidrolizirani kolagen tip II s hijaluronskom kiselinom, glukozaminom, kondroitinom, đumbirom te  vitaminima i mineralima. Namijenjen je svim osobama koje žele poboljšati i održati normalnu funkciju zglobova, hrskavice i vezivnog tkiva.

Jointace Collagen je najprodavaniji proizvod iz kategorije proizvoda za zglobove u najvećim britanskim drogerijama.

AURA Paleta za konturisanje je profesionalan proizvod namijenjen postizanju idealnog tena. U ponudi su dvije palete, FAIR i DARK, dizajnirane tako da se prilagode svjetlijim i tamnijim tipovima kože. U svakoj paleti se nalaze 4 proizvoda, a njihovim kombinovanjem postižete željeni izgled lica.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva