SELENIUM 50ug, 100 tableta

24,18 KM
Sa PDV-om

Natural Wealth SELENIUM 50ug Selen doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Takođe doprinosi normalnoj funkciji štitne žlijezde.

Količina
Add to wishlist

-antioksidativna zaštita

-čuva imuni sistem

-doprinosi normalnom radu štitne žlijezde

-doprinosi normalnoj proizvodnji sperme (spermatogeneza)

Upotreba i način primjene:

Odrasli uzimaju jednu (1) tabletu dnevno, najbolje uz obrok.

Možda će ti se takođe svidjeti

BiVits ACTIVA Selen je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbjeđuje 55µg L-selenometionina, organskog oblika koji obezbjeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost selena u organizmu.

BiVits Selen doprinosi:

– Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma,

– Normalnoj funkciji štitne žlijezde,

– Normalnom energetskom metabolizmu,

– Pravilnoj funkciji imunog sistema,

– Normalnoj reprodukciji i procesu spermatogeneze,

– Održavanje normalne kose, kože i noktiju.

Upotreba: 1 tableta dnevno

SELENIUM 200 µg, 90 tableta

28,95 KM

Natures aid Selenium sadrži 200 µg selena u kombinaciji sa vitaminima A, C, E i B6, kao i minerale cink i bakar.

Selen, cink i vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi, održavanju normalne kose i noktiju te normalnom funkcionisanju štitne žlijezde. Selen i vitamini A i B6 doprinose  normalnoj funkciji imunološkog sistema. Posebno je namijenjen je pacijentima sa akutnim virusnim i bakterijskim infekcijama, kada je potrebno pružiti snažnu podršku imunitetu!

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Nježni, pjenušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu lica i tijela. Posebno formulisan za osjetljivu kožu koja je normalna do masna te sklona nelagodi i nesavršenostima. Nježni pjenušavi gel dubinski čisti i uklanja ulja, prljavštinu i šminku bez narušavanja zaštitne barijere kože lica. Čisti i uklanja višak sebuma bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tijela.

Bronhoklir sirup od bijelog sljeza pomaže kod suvog kašlja.

Bijeli sljez je dar iz prirode. Već stotinama godina liječi uporan i dugotrajan kašalj, omogućava nam da čisto dišemo i da mirnije spavamo. Njegova blagotvorna funkcija je oblaganje sluznica (grla ali i želuca) i smanjenje iritacije. Primjenjuje se i kod zapaljenja respiratornih organa kao i kod niza drugih oboljenja. Koren bijelog sljeza sadrži sluzi koje stvaraju zaštitni sloj oko sluzokože i smiruju kašalj, smanjujući i iritaciju upaljenih sluznica.

LORELLI Igračka volan

40,72 KM

Odlična igračka koja stimuliše mozak Vaše bebe u automobilu i pomaže im u razvoju motoričkih sposobnosti. Svjetla i zvukovi potiču razvoj djetetovih osjetila.Pomaže bebi da razvije finu i grubu motoriku.

Karakteristike: Zanimljivi zvukovi i svjetla aktiviraju se kada dijete pritisne tipke . pomaže u razvoju mašte i jezičkih vještina. Pogodno od 12+ mjeseci. Izuzetno jednostavno za pričvršćivanje u automobilu. Za zabavu i razvoj mališana prilikom putovanja automobilom.

Baterije AA x 2 nisu uključene. 

Magnall Immuno, kao formulacija magnezijuma i cinka, pomaže organizmu u održavanju normalne funkcije imunog sistema, održavanju zdrave funkcije mišića, u periodu oporavka od bolesti, kod teške fizičke aktivnosti, omogućava proizvodnju energije kako bi vašem organizmu obezbijedio normalno funkcionisanje. Cink se koristi u prevenciji prehlada i gripa ili kod hroničnih infekcija, jer podstiče imuni sistem. Preporučuje se osobama koje imaju intenzivne treninge, koji rade teške fizičke poslove, za vrijeme bolesti, naročito kod hroničnih bolesnika. Neophodan je za reproduktivno zdravlje muškarca, za sintezu hormona testosterona kao i za žensko reproduktivno zdravlje i period menopauze.

Humana HN je mliječna formula za osnovnu ili dodatnu ishranu u slučaju dijareja, kod odojčadi, dece i odraslih. Humana HN (HEILNAHRUNG = lekovita hrana) sadrži sve minerale, elemente u tragovima i vitamine u količinama koje odgovaraju potrebama osobe sa dijarejom i može se, nakon konsultacije sa ljekarom, koristiti duži vremenski period kao ekskluzivna hrana za bebe.

BeWell tlakomjer nadlaktica pro 33

83,13 KM
  • Detektovanje plusne aritmije
  • Tehnologija Intellect Classic (komforna mjerenja i precizni rezultati)
  • Manžetna konusnog oblika veličine M-L (22-42 cm)
  • Memorija posljednih mjerenja
  • Uklonjiva navlaka manžetne (manžetna se može skidati i prati)
  • Strujni adapter
  • Pokazatelj trajanja baterije
  • Automatsko isključivanje
  • Jednostavno rukovanje pomoću samo jednog dugmeta

VIGA Magnetni brojevi, 37 kom

11,74 KM

37 magnetnih drvenih figura u obliku brojeva i simbola osnovnih matematičkih operacija u drvenoj kutiji.

Ideali za početne korake učenje brojeva, sabiranja, oduzimanja kao i boja.

VIGA igračke izrađene su od kaučuka, zaobljenih vrhova i bojene netoksičnim bojama koje su potpuno usklađene sa najnovijim EN71, ASTM, ST i GB6675 standardima za bezbjednost igračaka. Sjajne su za učenje boja, oblika te pomažu razvoju motoričkih sposobnosti.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva