Centravit, 50 tableta

17,38 KM
Sa PDV-om

Za očuvanje zdravlja, poboljšanje psihofizičke snage i sposobnosti. Kod izloženosti stresu, jednolične i neredovne ishrane, osećaja umora i iscrpljenosti. Kod rekreativnog i profesionalnog bavljenja sportom. Za svakodnevnu dopunu organizma mineralima, vitaminima i oligoelementima.

Količina
Add to wishlist

Dopuna dnevnog unosa vitamina i minerala. Vitamin A,Vitamin D, bakar,cink i selen doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Upotreba i način primjene:

Uzima se jedna (1) tableta na dan,uz obrok.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

GALENFARM Čaj vrkuta, 50g

4,79 KM

ČAJ VRKUTA se koristi kao adstringens i tonik. Najveću slavu vrkuta je stekla kao sredstvo protiv ženskih bolesti, jer ona je jedna od najučinkovitijih biljaka za ovu vrstu tegoba. Vrkuta sadrži flavonoide, organske kiseline, tanine, fitosterine, salicilnu kiselinu, eterično ulje i istinsko obilje vitamina C. Zahvaljujući mnoštvu tanina ima gorak okus, ali i moćno antiupalno i antibakterijsko djelovanje. Jedan od težih problema koji muče žene jest nemogućnost začeća. Vrkuta je najbolji biljni izbor za liječenje neplodnosti. Ona djeluje kao odličan regulator hormona, potiče rast progesterona te dovodi do urednije menstruacije, što je vrlo bitno kod pokušaja začeća.

Pantenol rastvor služi za njegu i zaštitu kože, tretiranja rana, povreda, opekotina i zapaljenja na koži. Koristi se za ublažavanje tegoba poslije prekomjernog izlaganja suncu, nakon brijanja i depilacije, stimuliše rast i oporavak oštećene kose, jača je i vraća sjaj. Djeluje pozitivno u tretmanu kose oštećene hemikalijama, prevelikim dejstvom morske soli, sunca, fena ili pegle za kosu. 

SEDATUXIL sirup, 125 ml

16,71 KM

Sedatuxil sirup kombinuje biljke poput majčine dušice, sljube i lanterne s umirujućim učincima, dodajući češnjak, papar i klinčiće za pojačan učinak. Sirup je namijenjen svima u dobi od 36 mjeseci. Koristi se kod umirivanja suvog kašlja i iritacije grla i ždrijela, te pomaže očuvanju zdravlja disajnih puteva.

Microlife NEB 200 je kompresorski inhalator za svakodnevnu upotrebu, pogodan za cijelu porodicu. Kompaktan je i praktičan što omogućava laku prenosivost i skladištenje.

EFIKASAN TRETMAN
Efikasan tretman za gornje i donje dijelove respiratornog trakta

INHALATOR VELIKE BRZINE
Velika brzina raspršivanja skraćuje vrijeme inhalacije

JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Jednostavna upotreba, sa samo jednim dugmetom

Cimet Forte+Hrom pikolinat preporučuje se kao pomoć u regulaciji nivoa šećera u krvi, kod otežanog varenja, nadutosti, grčeva i gasova, kao pomoć u regulaciji nivoa holesterola i triglicerida u krvi, kod oslabljene cirkulacije u ekstremitetima, kao pomoć u terapiji eradikacije Helicobacter pylori.

Obnavlja i smiruje osjetljivu kožu.

Ubrzava obnovu iritirane, ispucane epiderme i nakon manjih dermatoloških zahvata.

Cicaplast Gel B5 pomaže oštećenoj koži, posebice nakon hirurških šavova, nakon pilinga te nakon lasera.

Cicaplast Gel B5 ubrzava obnovu zaštitne barijere kože zahvaljujući formuli koja kombinira:

• [Panthenol 5%] + [La Roche-Posay termalna voda] u trenu smiruju

• [Madecassoside] + [Bakar- Cink- Mangan] + [Hijaluronska kiselina] pomažu pri obnovi površinskog sloja kože

• [Silikonski gel] olakšava masažu kože.

AFRIČKA ŠLJIVA FORTE

23,07 KM

Ekstrakt Afričke šljive se preporučuje se kod prostatitisa jer ima protivupalno dejstvo na tkivo prostate. Afrička Šljiva pomaže da se smanji upala u tkivu prostate, otklone smetnje pri mokrenju, poveća elastičnost mokraćne bešike i smanje tegobe i neprijatnosti zbog nepotpunog pražnjenja, spriječi pojava infekcija urogenitalnih organa i pojača potencija.

Upotreba:

1 kapsula dnevno.

Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva