Centravit Energy Q10, 30 tableta

13,24 KM
Sa PDV-om

Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

-Kod umora i iscrpljenosti,

-Za jačanje opšteg stanja organizma,

-Prevencija deficita vitamina i minerala

-Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema.

Količina
Add to wishlist

Riboflavin (Vitamin B2), niacin, pantotenska kiselina, Vitamin B6, folati (folna kiselina), Vitamin B12,  Vitamin C, željezo i magnezij doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Tiamin (Vitamin B1), biotin, bakar, mangan i jod doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Upotreba i način primjene:

Uzima se 1 tableta na dan, uz obrok. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

OKSIGEN sprej, 200 ml

10,91 KM

Oksigen aktivni kiseonik je kozmetički proizvod za njegu kože lica na bazi aktivnog kiseonika. 

Aktivni kiseonik za lice dezinfikuje kožu, revitalizuje ćelije, pospješuje cirkulaciju, uklanja perut.

Aktivni kiseonik predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Uništava gram pozitivne i gram negativne bakterije, viruse i gljivice. Ima višestruku primjenu- za dezinfekciju kože nakon depilacije, solarijuma, ujeda insekata, regeneriše problematičnu kožu lica (akne, bubuljice). Koža koja pati od nedostatka kiseonika izgleda mrtvo, bora se i često je otečena od nakupljenih metaboličkih otpada i toksina.

Upotreba: Više puta dnevno direktno naprskati na kožu i ostaviti da djeluje od 10 do 15 minuta. Nakon upotrebe nije potrebno ispiranje.

ALPENKRAFT sirup, 250 ml

19,23 KM

Alpenkraft sirup je dodatak prehrani koji služi za grlo, ždrijelo i bronhije, te za umirenje kašlja.

Biljni sirup sadrži biljne ekstrakte i eterična ulja, kombinaciju koja blagotvrono djeluje na sluznicu disajnih puteva, a preporučuje se kako za prevenciju tako i za ublažavanje simptoma obične prehlade i težih upala disajnih puteva.

HEMERO PROTECT KREMA, 30ml

11,34 KM

Za olakšavanje tegoba kod hemoroida, ublažavanje pečenja i svrbeži, smanjenje otoka i bola.

Vazelin, pročišćena voda, parafin, cetearil alkohol, ceteth-20, stearil alkohol, glicerin, ekstrakt kamilice, fenoksietanol, beta-glukan (polisaharidi kvasca), alantoin, etilparaben, metilparaben, mliječna kiselina.

Naturoplex, 36 film tableta

19,17 KM
Naturoplex je potpuno prirodan preparat koji obezbeđuje uspeh u sprečavanju razvoja i terapiji urinarnih infekcija urinarnog trakta. Njegovi aktivni sastojci imaju antibakterijsko dejstvo. Posebno su efikasni u terapiji infekcija uzrokovanih bakterijom Escherichia coli koja se smatra najupornijim i najčešćim uzročnikom.
Preporučuje se kod: upale mokraćne bešike, upale bubrega, upale mokraćnih puteva, upale prostate.

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1 dodatak prehrani za zdrav imunitet djece u obliku ukusne mliječne čokolade. Sadrži kulture dobrih bakterija, vitamine i minerale potrebne za zdrav rast i razvoj djece te snažan imunitet.

Jedna mala čokoladica sadrži 2 milijarde kultura dobrih bakterija koje uključuju dva važna, provjerena soja: HOWARU® Lactobacillus rhamnosusHN001™ i HOWARU® Bifido – Bifidobacterium lactis HN019™.

Jedna čokoladica dnevno pruža optimalne doze 12 vitamina za pravilan rast i razvoj te zdrav imunitet.

Tri važna minerala: kalcij, željezo i jod pažljivo su odabrani za svakodnevnu potporu rastu i razvoju dječjih kostiju kao i normalnom kognitivnom – spoznajnom razvoju.

Anthelios nevidljivi i osvježavajući sprej za lice SPF 50

Vrlo visoka zaštita od sunca, testirana pod nadzorom dermatologa.

Ovaj proizvod za sunčanje ima visok spektar UV zaštite (UVA i UVB zrake).

Ovaj sprej je pogodan za osjetljivu kožu i kožu intolerantnu na sunce (sklonu pojavljivanju osipa i crvenila).

Optimalni SPF 50+ faktor zaštite posebno ojačan protiv UVA zraka (po duplo strožim kriterijima od preporuke Europske unije). Dodatne tehnologije kao što su XL-Protect sustav filtriranja UV zraka.

Matirajuće mikročestice se instantno apsorbiraju i kontroliraju sve izvore sjaja (sebum/mast, znoj, vlaga).

Rilastil Aqua Color tonirana CC gel krema meke, lako upijajuće teksture koja sadrži hijaluronsku kiselinu i pigmente nove generacije. Vlaži kožu, posvjetljuje i ujednačava ten te pruža prirodan, dugotrajan rezultat (8 sati hidratacije i prekrivanja). Pogodno za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju. Proizvod je formulisan kako bi dao prirodnu boju i prikrio promjenu boje kože bez ostavljanja ljepljivih tragova.

Način primjene: Nanositi ujutro na očišćeno lice.

 

GALENFARM Bebi krema, 200 g

7,72 KM

Bebi krema od Galenfarma je 100% prirodna i namijenjena je za svakodnevnu njegu i zaštitu bebine osjetljive kože. Lako se utrljava i brzo resorbuje u kožu ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava dalje isušivanje i pomaže u odbrani od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine. Kremu mogu koristiti i odrasli.

INDIKACIJE:

  • Očuvanje zdrave hraskavice i ublažavanje simptoma već nastale artroze (zahvaljujući visokim dozama glukozamin-sulfatai hondroitin-sulfata),
  • Za regeneraciju hrskavice uz pomoć Fortigel bioaktivnog peptida kolagena kod osteoartritisa,
  • Kod sportista za održavanje zdravlja zglobova i povećanje fizičkih performansi.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva