Bilobil intense 120mg, 60 kapsula

27,12 KM
Sa PDV-om

Bilobil intense 120 mg kapsule tvrde sadrže kvantificirani suhi ekstrakt lista Ginko biloba. Suhi ekstrakt lista Ginko biloba spada u grupu biljnih ljekovitih pripravaka koji se koriste za ublažavanje simptoma demencije. Demencija je hronična progresivna moždana bolest s gubitkom pamćenja kao najočitijim simptomom.

Bilobil intense 120 mg kapsule tvrde mogu poboljšati protok krvi i metabolizam u mozgu te spriječiti opadanje intelektualnih sposobnosti kod blaže do umjerene demencije svih tipova. Kod poremećaja prokrvljenosti ekstremiteta smanjuje osjećaj hladnoće, drhtanje i ukočenost te bol kod hodanja.

Količina
Add to wishlist

Bilobil intense 120 mg kapsule, tvrde su biljni ljekoviti pripravak koji se preporučuje za ublažavanje simptoma:

- kod blage do umjerene demencije bilo kojeg tipa (kod primarne degenerativne demencije, vaskularne demencije ili demencije miješanog tipa), t.j. za olakšavanje sljedećih simptoma: opadanje pamćenja i intelektualne sposobnosti, neraspoloženje, vrtoglavica, zvonjenje u ušima, glavobolja i poremećaji spavanja.

- kod početnih poremećaja protoka krvi u udovima, uz istovremenu odgovarajuću fizikalnu terapiju, naročito vježbanje hodanjem.

Upotreba i način primjene:

-Blaga do umjerena demencija:

Uobičajena doza je 1 kapsula dva puta dnevno, najbolje ujutro i naveče.

-Početni poremećaji protoka krvi u udovima:

Uobičajena doza je 1 kapsula jednom dnevno, najbolje ujutro.

Kapsulu progutajte s tekućinom. Lijek možete uzimati neovisno o hrani. Prvi znakovi poboljšanja primjećuju se obično nakon mjesec dana. Za dugotrajniji učinak se preporučuje, osobito kod starijih osoba, uzimanje kapsula u trajanju od najmanje tri mjeseca.

Nakon tri mjeseca pitajte svojeg ljekara ili farmaceuta trebate li nastaviti uzimati lijek.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

ČISTEĆI TRETMAN ZA VLASIŠTE

Univerzalni njegujući proizvod, specifičan za dubinsko i pravilno čišćenje kože vlasišta. Uklanja smog, prašinu, prekomjernu masnoću, perut i druge nečistoće. Pozitivno utiče na zaštitni sloj lipidnog omotača, ima smirujući učinak u slučaju nadraženog vlasišta sa svrbeži.

U kombinaciji s vodom na vlasištu stvara specifičnu pjenu, koja dubinski i temeljno čisti vlasište. Formula preparata stvorena je s ciljem uklanjanja nečistoća, bez narušavanja osjetljivog mikrookoliša kože. Dermoaktivne funkcionalne supstance čiste kožu i folikularne otvore te podstiču dobru oksigenaciju kože, a da pri tome ne naruše pH i zaštitni hidrolipidni film vlasišta.

EYE BAGS AWAY EYE CREAM je nova, organska i prirodna krema protiv kesica ispod očiju.

Glavni sastojci su EYESERYL®,  kofein i zeleni čaj.

EYESERYL® je tetrapeptid s anti-edematoznim (smanjuje otečenost) djelovanjem koji dokazano smanjuje kesice ispod očiju tako što inhibira vaskularnu propusnost. Djeluje kao antioksidans, jača, obnavlja i revitalizira stanice kože.

U kliničkim ispitivanjima 95% volontera je zapazilo poboljšanje nakon 60 dana.

  • Moderni nebulizator Basic
  • Profesionalno i brzo liječenje
  • Aerodinamički prečnik za srednju vrijednost mase (MMAD) ≈3,16 μm
  • Efikasna terapija donjeg dijela respiratornog trakta
  • Respirabilna frakcija ˃ 70% – efikasno davanje lijeka
  • Količina lijeka koji ulazi u pluća tokom inhalacije zavisi od respirabilne frakcije, odnosno procenta čestica odgovarajuće veličine u udahnutom aerosolu. Moderni nebulizator Basic opremljen nebulizatorom isporučuje aerosol sa ˃ 70% čestica manjih od 5 μm, što znači da uređaj efikasno isporučuje lijek kroz pluća do alveola.

AURA Paleta za konturisanje je profesionalan proizvod namijenjen postizanju idealnog tena. U ponudi su dvije palete, FAIR i DARK, dizajnirane tako da se prilagode svjetlijim i tamnijim tipovima kože. U svakoj paleti se nalaze 4 proizvoda, a njihovim kombinovanjem postižete željeni izgled lica.

MAM stručnjaci razvili su bočicu s tvrdim nastavkom (za bebe od 8 mj. nadalje), odlično pomagalo za prve pokušaje samostalnoga pijenja. Bočica ne proljeva tečnost.

Tvrdi nastavak na bočici je idealan za prelaz na standardnu čašu. Lagana za držanje zahvaljujući suženom središnjem dijelu bočice. Veselih boja i motiva.

Dr Colić  Moisturizing - Maska za lice sa kokosovim uljem, hijaluronom i kolagenom je idealna za kožu koja doživljava ozbiljan nedostatak vlage, što se pokazuje kroz pojavu bora i znake suve i umorne kože. U kombinaciji sa kokosovim uljem vraća koži neophodnu vlagu, štiti kožu od starenja i propadanja. Kokosovo ulje sadrži vitamin E koji je odličan antioksidans i daje licu blistavost.

Masku nanijeti na čistu, suvu kožu, nježno pritisnite ivice sve dok se maska potpuno ne zalijepi za vaše lice. Nakon 20 minuta skinite masku i nježno umasirajte ostatak seruma na lice, vrat i dekolte.

Poslije završenog tretmana nije potrebno ispiranje.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva