VIGA Set čajanka

37,91 KM
Sa PDV-om

Djeca vole oponašati aktivnosti odraslih, ali zbog njihove dobi ne možemo im dopustiti upotrebu nekih kućanskih aparata.

Izvrsno rješenje su igračke koje su imitacije takvih uređaja. Tokom igre djeca razvijaju motoričke i tehničke vještine.

Namijenjeno za djecu stariju od 18 mjeseci. Sve Viga igračke su izrađene od netoksičnih boja.

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Pampers pelene active baby 5 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 5

Organski sok od paradajza rafiniran morskom soli - vegan

Organski na suncu zreli italijanski paradajz iz oblasti uzgoja Valle Mazzano beru se u zemlji porijekla i nježno flaširaju u Rabenhorstu. Rezultat je ukusan visokokvalitetni sok od paradajza.

Počastite se čašom soka od povrća! Bilo za doručak za dobar početak dana ili kao vrijedna užina u obliku ukusne supe.

Pospješuje zdravlje srca regulisanjem zgrušavanja krvi.

Jača imunološki sistem.

Detoksikuje metabolizam kostiju.

Pomaže u gubitku kilograma.

Štiti od raka.

Njeguje i štiti kožu.

KUNICA ČAJ Galenfarm, 50g

3,23 KM

KUNICA ČAJ pomaže kod problema sa varenjem, povećava apetit, zacjeljuje rane. 

Kunica je pogodna još za:

– rak na materici (nije ograničena doza, pijete koliko god možete, umjesto vode)

– upalu jajnika, bijelo pranje,

– učestalo mokrenje,

– miom,

– klimaks, izostanak mjesečnice,

– vrtoglavice,

– mučnine,

– migrene.

Toleriane Teint tekući korektivni puder za osjetljive i netolerantne tipove kože, prekriva manje nepravilnosti kože bez tragova, daje matiran i prirodan izgled.

Prekriva sve nepravilnosti i savršeno ujednačava izgled zahvaljujući visokoj moći prekrivanja.

Nemasna emulzija obogaćena termalnom vodom. 25% pigmenata, SPF 25.

Vrlo visoka tolerancija: bez mirisa, bez konzervansa.

Nježne, lagane teksture: bez efekta maske.

Dostupan u 3 nijanse (svijetlobež, boja pijeska, zlatna).

Ovaj je sok pogodan kao niskokalorični napitak za doručak za zdrav početak dana. Možete ga probati i kao topli napitak u bilo koje doba dana.

Sastojci:

Sok od organskog paradajza, organske mrkve, organske cvekle, organskih krastavaca, organskog celera, organskog kiselog kupusa (organski bijeli kupus, morske soli), sok organskog luka, morska so, organski peršun, organski bosiljak, organski selen (miloduh), organski sok od kopra, organski sok od limuna.

Preporučuje se uravnotežena i raznolika ishrana i zdrav način života.

VRBOVICA ČAJ Galenfarm, 50g

5,34 KM

Vrbovica se naročito dobro pokazala kod otežanog mokrenja uzrokovanim uvećanom prostatom, kao i bolova u bubrezima izazvanim infekcijama, upalama, bakterijama. Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspješno eliminiše kao i infekcije bakterijama, rektalnog krvarenja, poboljšavanja probave, liječenju i otklanjanju infekcija mokraćnog sustava kod žena.

Povećana prostata može da se odrazi sa niskim seksualnim nagonom. Zbog toga redovno konzumiraje čaja od vrbovice može da poboljša seksualnu funkciju muškarca. Kod pacijenata koji su operisali prostatu, čaj od vrbovice uklanja osjećaj pečenja i ostale tegobe koje se javljaju u postoperativnom periodu. Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspješno eliminiše, kao i infekcije bakterijama.

Imunoglukan P4H, 30 kapsula

37,60 KM

Dodatak ishrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom - pomaže prirodnu odbranu organizma. Imunoglukan P4H kao sastavni dio raznolike i uravnotežene ishrane te zdravog načina života, povoljno djeluje na imunološki sistem. Imunoglukan P4H® kapsule sadrže prirodni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan). Imunoglukan P4H® kapsule sadrže takođe i vitamin C, značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema. Imunoglukan P4H® kapsule su obogaćene cinkom, koji je veoma značajan za normalno funkcionisanje i imunitet organizma.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva