Filtriraj po

Kategorije

Kategorije

Cena

Cena

  • 0,00 KM - 315,00 KM

Boja

Boja

Brend

Brend

Težina

Težina

  • 0kg - 1kg

Aktivni filteri

Magnetrans je dodatak ishrani koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma. Doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije i kao takav se preporučuje nakon fizičkih aktivnosti. On omogućava brži oporavak organizma i smanjenje umora i iscrpljenosti. Sa druge strane sprječava pojavu grčeva u mišićima.

Normalizuje srčani ritam, snižava krvni pritisak i održava tonus krvnih sudova. Takođe doprinosi i regulaciji povišenog šećera.

Imunoglukan P4H, 30 kapsula

37,60 KM

Dodatak ishrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom - pomaže prirodnu odbranu organizma. Imunoglukan P4H kao sastavni dio raznolike i uravnotežene ishrane te zdravog načina života, povoljno djeluje na imunološki sistem. Imunoglukan P4H® kapsule sadrže prirodni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan). Imunoglukan P4H® kapsule sadrže takođe i vitamin C, značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema. Imunoglukan P4H® kapsule su obogaćene cinkom, koji je veoma značajan za normalno funkcionisanje i imunitet organizma.

GALENFARM UROGAL ČAJ, 50g

4,21 KM

Urogal čaj je pažljivo odabrana mješavina čaja koja se koristi u liječenju urinarnih infekcija. Čajna mješavina dezinfikuje mokraćne kanale i pospješuje izlučivanje urina. Ešerihija koli je bakterija koja je najčešći uzročnik urinarnih infekcija kod oba pola. Ova bakterija je uporna i obično zahtIjeva dugotrajan proces liječenja.

Sirup bršljana je dijetetski proizvod, dodatak ishrani koji se koristi protiv kašlja.

Ovaj biljni sirup sadrži tečni ekstrakt lista bršljana, tečni ekstrakt lista koprive i ploda šipka. Sirup bršljana pomaže kod kašlja i olakšava iskašljavanje i doprinosi smanjenju tegoba kod hroničnog bronhitisa.

Amer čaj, 5g

10,80 KM

Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji, kroz brojna klinička ispitivanja, dokazano ostvaruje izuzetno dobre rezultate za upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uro-genitalnog trakta.

Naturoplex® Brusnica sadrži standardizovan nivo svih aktivnih komponenti: bioaktivnih proantocianidina, organskih kiselina, dijetetskih vlakna, masnih kiselina, proteina i šećera. Djelovanje:

– Antibakterijsko: Djeluje na širok spektar gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, kao što su Escherichia coli, Baccilus proteus, Staphylococcus aureus, Streptococcus, kao i na gljivicu Candida albicans.

– Antiinflamatorno: Smanjuje upalu.

– Analgetičko dejstvo: Ublažava bol.

– Diuretičko djelovanje: Pomaže u izbacivanju tečnosti iz organizma, čime se skraćuje vrijeme zadržavanja urina u mokraćnoj bešici, što inače predstavlja jedan od uzroka infekcija.

– Pojačava imunitet sluzokože urinarnog trakta: Stimuliše odbrambene ćelije (makrofage) sluzokože mokraćnih puteva.

CYSTONE tablete A100

17,76 KM

Cystone tablete su biljni proizvod koji pomaže normalnu funkciju bubrega i mokraćnih puteva. Pomaže u spriječavanju pojave pjeska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima. On je urolitijatik i uroantiseptik, koristi se kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije bubrega i urinarnog trakta. 

DuoBiotic, 10 kapsula

10,71 KM

DuoBiotic sadrži i probiotik i prebiotik (inulin). DuoBiotic kapsule se dobijaju patentiranim procesom mikroenkapsulacije kulture kvasca koji omogućava maksimalnu zaštitu Saccharomyces boulardii prema želudačnoj kiselini, veliku bioraspoloživost živih organizama u crijevima i postizanje brzog efekta.

Probiotička kultura Saccharomyces boulardii, u sastavu ovog preparata je, za razliku od bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na kiselu sredinu želuca. Prebiotici nisu živi mikroorganizmi, već nesvarljivi ugljeni hidrati koji služe kao hrana „dobroćudnim“ bakterijama u debelom crijevu. Biljnog su porijekla i omogućavaju bolji rast i veću aktivnost korisnih bakterija.

Livorex forte, 30 tableta

18,95 KM

Livorex forte tablete su prirodni dijetetski proizvod sa 12 aktivnih sastojaka, namjenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre.

Prirodni hepatoprotektiv sa biljnim ekstraktima i vitaminima.

Antiinflamatorno, antioksidativno i regenerativno dejstvo na jetru

Potporna metabolička funkcija.

Za olakšanu detoksikaciju organizma.

Za očuvanje fizioloških funkcija jetre.

Femisan B biljne kapi, 30ml

16,42 KM

FEMISAN B kapi su dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih vještačkih materija, boja i hormona. Ova prirodna formulacija namijenjena je otklanjanju tegoba u menopauzi. Odabrano ljekovito bilje čini ovaj proizvod jedinstvenim, jer pored uklanjanja neugodnih problema menopauze Femisan B preventivno djeluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, osteoporoza, visok krvni pritisak i šećerna bolest.

Royal Kinder jelly je dodatak ishrani namijenjen djeci starijoj od tri godine. Jedna bočica od 10ml sadrži 500mg matične mliječi sa okusom banane. Hranjive i protektivne vrijednosti matične mliječi poboljšavaju fizičke i pshihičke performanse, jačaju odbrambene snage organizma, povećavaju apetit i apsorpciju vitamina i minerala uz dodatni antimikrobni efekat.

ROYAL ReVITA® Jelly je kombinacija matične mliječi i ginsenga, korijena biljke sa stimulativnim svojstvima. Ova kombinacija je namijenjena za primjenu u stanjima velike fizičke i psihičke iscrpljenosti. Obje djelotvorne tvari djeluju stimulativno, sinergički podržavaju jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

DR.WOLZ KINDERIMMUN, 35 g

26,68 KM

DR.WOLZ KINDERIMMUN sadrži beta glukan i kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunološki sistem, vitamini B1, B6, B12, folna kiselina i prebiotički inulin.

VITAMIN C za djecu, 0.5 g

2,16 KM

Vitamin C se preporučuje kao dodatak u svim stanjima, a posebno kod: gubitka apetita, intezivnog rasta , prehlade, oporavka poslije bolesti i kod povećanja umnih fizičkih aktivnosti. Sadržaj kesice rastvoriti u vodi ,mlakom čaju ili voćnom soku po potrebi u zavinosti od uzrasta djeteta. 

VITAMIN C 500mg, 10 kesica

2,43 KM

Jedna kesica sadrži 0.05 g vitamina C. Sadržaj kesice rastvoriti u vodi,mlakom čaju ili voćnom soku po potrebi u zavisnosti od uzrasta djeteta,najviše tri do četiri puta dnevno jednu do dvije kesice. Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićeno od svjetlosti.

POLIVIT B plus 30 film tableta

6,46 KM

Polivit B plus je dodatak ishrani koji sadrži vitamine B gupe, uključujući i aktivni folat. Vitamini B grupe -B1 (tijamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantotenska kiselina), B6 (piridoksin), B7 (biotin), B9 (folna kiselina) i B12 (cijanokobalamin) pripadaju grupi hidrosolubilnih vitamina. Oganizam ih ne može sintetisati, pa je neophodno svakodnevno ih unositi putem zdrave i uravnotežene ishrane.

BIODERMA Sebium pjenušavi gel nježno čisti kožu, bez isušivanja. Njegova izrazito nježna formula bez sapuna poštuje ravnotežu kože. Upotrebom ovog gela za čišćenje zadržava se fiziološki pH i spriječava pojava nepravilnosti na koži još u fazi čišćenja.

Ovaj gel je namijenjen za kombinovanu i masnu kožu, spriječava zatvaranje pora, dermatološki je testiran i odlično se podnosi.

Krema za brži oporavak kože kod udaraca, nagnječenja i modrica.

Nakon udarca: 

Nanijeti Cicabio Arnica+ što je prije moguće, masirajući nježno. Ponavljati jednom ili dvaput dnevno do potpunog zacjeljenja kože

Estetske procedure :

Kao prevencija: nanijeti Cicabio Arnica+kremu dva puta dnevno 7 dana prije procedure.

Kao tretman: nanijeti Cicabio Arnica+ kremu dva puta dnevno do potpunog zacjeljenja kože.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva