GALENFARM Kapi od artičoke, 30ml

4,91 KM
Sa PDV-om

KAPI OD ARTIČOKE pomažu kod smanjenja nivoa holesterola, štite jetru od infekcija i alkohola, pospješuju lučenje žuči, regulišu metabolizam i poboljšavaju peristaltiku crijeva.

Količina
Add to wishlist

KAPI OD ARTIČOKE predstavljaju etanolno - vodeni ekstrakt lista artičoke koji se preporučuje, uz odgovarajuću dijetu, kao pomoćno sredstvo u slučajevima povećanog nivoa lipida i holesterola u krvi, kod poremećaja varenja izazvanog nedovoljnom sekrecijom žuči. Upotrebom preparata povećava se sekrecija žuči, reguliše metabolizam masti i poboljšava peristaltika crijeva.

Upotreba i način primjene:

Piti tri puta dnevno po 30 kapi rastvorenih u malo vode ili nakapati na kocku šećera, prije jela. 

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti!

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama!

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Weleda mlijeko za njegu od nevena njeguje osjetljivu kožu beba i djece, štiti i daje vlažnost na prirodan način. Njeguje osjetljivu kožu beba i djece. Ulja badema i susama čine bebinu kožu mekom i glatkom. Ekstrakt nevena umiruje kožu. Mlijeko se lako nanosi, dobro upija i potpomaže prirodnu funkciju kože.

Očuvajte bebinu kožu baršunasto mekom i podržite njene prirodne funkcije organskim ekstraktom nevena. Weleda njega beba – sačinjena na osnovu 50 godina iskustva.

Aparat za mjerenje krvnog pritiska za nadlakticu BP 3AG1 omogućava precizno i komforno mjerenje krvnog pritiska kod kuće. Poseduje 30 memorijskih mjesta i opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija. Gratis digitalni termometar MT16F1.

Rok garancije: 3 godine

Savjeti: Izbegavajte aktivnosti, jelo i pušenje neposredno prije mjerenja. Sjedite 5 minuta prije mjerenja i opustite se. Mjerite uvijek na istoj ruci (obično lijeva ruka) i na ruci sa višim krvnim pritiskom. Skinite dijelove odeće i sat npr, tako da Vam nadlaktica bude slobodna. Provjerite da li koristite ispravnu veličinu manžetne (prikazano na manžetni). Zategnite manžetnu, ali ne previše stegnuto. Provjerite da li je manžetna 2 cm iznad lakta.

Vodite brigu o svojoj koži, kosi i noktima savršenom kombinacijom od 13 vitamina i minerala koja ih hrani iznutra. Merz Spezial dražeje sadrže vitamin C, biotin i cink. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalno funkcionisanje kože, a biotin i cink doprinose održavanju zdrave kose i noktiju.

Povećavaju prirodno stvaranje kolagena u koži i poboljšavaju elastičnost kože lica,

Ubrzavaju rast te sprječavaju lomljivost i opadanje kose,

Ubrzavaju rast te sprječavaju lomljivost i krhkost noktiju,

Za svježu i zdravu kožu, jaku kosu i čvrste nokte.

Korektivna njega koja smanjuje nepravilnosti na koži i štiti od UV zračenja.

Formula s aktivnim sastojcima koji smanjuju nepravilnosti i mrlje na koži, odčepljuju pore, obogaćena s XL-PROTECT tehnologijom protiv UVA, UVB zračenja i zagađenja iz okoliša.

Masna koža sklona jače izraženim nepravilnostima i mrljama.

Kod svakodnevne izloženosti UV zrakama i zagađenju iz okoliša, nepravilnosti se mogu pogoršati i voditi k hiperpigmentaciji (crvenim ili smeđim mrljama).

Sve prednosti zaštite od sunca SPF 30 sadržani u dnevnoj njezi za lice svježe, gel teksture.

NOVALAC 3, 400 g

18,67 KM

Vaše dijete trebalo bi svaki dan popiti barem 500 ml toplog (< 37 °C) ili hladnog mlijeka za malu djecu Novalac 3, odnosno pomoću njega pripremite žitne kašice i druge obroke kao dio uravnotežene prehrane.

Jedna limenka dovoljna je za pripremu 12 obroka.

Učinkovita zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja - formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera - sigurnih za delikatnu bebinu kožu - koji na površini kože formiraju zaštitni film koji štiti od UV zračenja.

Krema sadrži inovativni aktivni sastojak zvan Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3, te posljedično, umiruje iritacije, podržava funkcije barijere kože i ciklus biološke obnove epiderme.

Krema umiruje kožu i ubrzava regeneraciju epiderme - Bisabolol ublažava iritacije i sprječava crvenilo kože. Pored toga, ulje sjemenki lana i shea puter ubrzavaju regeneraciju iritirane epiderme.

Preporučena za zaštitu osjetljive kože lica djece i novorođenčadi od prvog mjeseca života, od UVA i UVB zračenja tokom izlaganja suncu.

Opis proizvoda: Dječji sprej protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+.

  • Nježni dječji raspršivač koji sprječava lijepljenje pijeska na kožu. 
  • Pijesak se jednostavno uklanja s kože i održana je vrlo visoka zaštita dječje kože. 
  • Hidratantna tekstura nudi osjećaj ugode i sprečava nadraživanje pri uklanjanju pijeska.
  • Hipoalergena formula za vrlo osjetljivu kožu ispitana pod dermatološkim nadzorom.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva