Bronhoklir sirup - jagorčevina i timijan, 200 ml

9,47 KM
Sa PDV-om

Bronhoklir sirup jagorčevina i timijan je pomoć kod produktivnog kašlja i pada imuniteta kod odraslih. 

-biljna formula,

-za produktivni kašalj sa otežanim iskašljavanje,

-pojačan imuni odgovor organizma.

Količina
Add to wishlist

Bronhoklir syrups jagorčevina i timijan blagotvornim dejstvom ljekovitog bilja olakšava tegobe u produktivnoj fazi kašlja kada se luči velika količina sluzi. Djeluje tako što razgrađuje gusti bronhijalni sekret, olakšava iskašljavanje, ima antiseptična iskašljavanje i pojačava imuni odgovor organizma. Preporučuje se kod upale grla i ždrijela, pojave produktivnog kašlja i pada imuniteta,a period oporavka skaraćuje.

Upotreba i način primjene:

Odrasli i djeca preko 12 godina: 3-5 puta dnevno po jednu kafenu kašiku (5ml) sirupa, preporučena dužina primjene je nedelju dana.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Microlife A2 Classic omogućuje udobno i točno nadlaktično mjerenje krvnog tlaka kod kuće. Posjeduje indikator graničnih vrijednosti krvnog tlaka te se zbog toga izmjerena vrijednost može lako klasificirati. A2 Classic pohranjuje do 30 vrijednosti izmjerenog krvnog tlaka, posjeduje IHB tehnologiju za rano prepoznavanje srčanih aritmija. Uz to, tlakomjer ima M ‒ L manžetu, koja odgovara većini korisnika.

Sok od brusnice - 100% čisti sok

Neposredno nakon berbe, odabrane originalne brusnice iz Sjeverne Amerike pažljivo se prerađuju u kući, a zatim se nježno flaširaju u Rabenhorstu. Rezultat je čisti sok od brusnice vrhunske kvalitete koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

  • Pozitivan uticaj na vaskularni i kardiovaskularni sistem
  • Jačaju imuni sistem  suzbijaju upalne procese
  • Štite mukoznu membranu ćelije i jačaju ćelijske zidove
  • Sprječavaju razvoj arterioskleroze, jer se povećava elastičnost žila tako da se naslage ne mogu zadržavati na ćelijskoj stijenci
  • Djeluju i preventivno kao i u akutnom slučaju hroničnog cistitisa ili gljivičnih infekcija, bez nuspojava.

Primjena: Preporučujemo dnevnu porciju od 75 ml čiste ili razrijeđene po želji.

Lisciani Mali Genije Tablica množenja i zadaci je edukativna igra koja sadrži aritmetički kviz koji može biti jako zanimljiva, ako Vaš Zvrk voli matematiku ili tražite način da mu je približite. Ovaj edukativni set prati program osnovne škole i napravljen je da provede dijete kroz tablicu množenja i ostale matematičke radnje. Igra je slična društvenim igrama. Takmičari prelaze polja na tabli, odgovaraju na pitanja iz matematike i savladavaju mini igre u tablici. Zahvaljujući igri koja je podijeljena u tri nivoa po težini čak i najmlađa djeca mogu da se igraju i zabave sa aritmetikom.

Dimenzije proizvoda: 28cmx28cm

Materijal: Karton i plastika

Preporučeno za uzrast: 5-10 godina

Dostupno izdanje na hrvatskom jeziku.

LIPIKAR BAUME AP+M ponovo uspostavlja mikrobiom kože. Trenutno smiruje kožu i ublažava svrbež. Hrani kožu i obnavlja kožnu barijeru. Formulisan za bebe, djecu i odrasle s vrlo suhom kožom sklonom ekcemu i kožom sklonom alergiji.

Jednom dnevno, nanesite na lice i tijelo.

Za još bolje rezultate, upotrebljavajte LIPIKAR sindet ili ulje za kupanje AP+ kao sredstvo za pranje kože i stik AP+ tokom dana kako biste smirili iritaciju.

ALORA, 20 tableta

7,36 KM

Tablete koje su namijenjene za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice.

Koristi se kod problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa varenjem ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno.

Dnevna krema sa sistemom Optic Redness Correct (ORC), koji odmah smanjuje vidljivost proširenih kapilara. Pruža potpunu intenzivnu njegu kuperoznoj koži, štiti od negativnih utjecaja vanjskih faktora i poboljšava stanje osjetljive kože sklone hiperaktivnosti i eritemu.

Učinkovito smanjuje postojeće crvenilo i oticanje i sprečava njegovo ponovno pojavljivanje, smanjuje hiperaktivnost epidermalnih ćelija i propusnost kapilara, sprječava njihovo širenje, umiruje i skriva postojeće crvenilo. Sprečava učinke neurodermatitisa, poput crvenila, oteklina i eritema. Vitamin E dopire do dubljih slojeva epiderme, sprječava oksidaciju i uništavanje lipida, kolagena i elastinskih vlakana, te usporava starenje kože.

Biostatine Forte, 30 tableta

23,58 KM

Aktivni sastojci iz Biostatine forte deluju udruženo (sinergijom) i daju pojačani efekat sniženja holesterola i triglicerida. Zbog svog jedinstvenog prirodnog sastava Biostatine forte ima i dodatne povoljne efekte na metabolizam:

– Reguliše sintezu i lučenje žučnih kiselina, čime olakšava varenje,

– Poboljšava funkciju endotijela krvnih sudova,

– Djeluje antiinflamatorno i antioksidativno na zidove krvnih sudova,

– Sprječava nastanak i progresiju ateroskleroze.

Emolijentna krema za suhu kožu sklonu atopiji.

Protiv grebanja. Kontrolira osjećaj nadražaja. Novorođenčad, djeca, odrasli.

Emolijentna krema za njegu atopiji sklone, suhe kože koja svrbi. Za lice i tijelo. Može se koristiti od rođenja.

• Zagarantovani rezultati: protiv grebanja. Trenutno umiruje i kontrolira osjećaj nadražaja uzrokovan suhoćom kože.

• Sigurnost i prirodnost: sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba zobi (mladi izdanci) dobivenih organskim uzgojem. Prirodna sterilna formula, bez konzervansa i mirisa. Razvijeno kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva