ANAFTIN Rastvor za ispiranje usta, 120 ml

15,66 KM
Sa PDV-om

Anaftin rastvor za ispiranje usta pomaže u ublažavanju boli uzrokovane ranicama u ustima, kao što su ranice nastale usljed aftoznog stoatitisa, aftoznih čireva, kao i ranice nastale usljed nanošenja ortodontskih aparatića i neodgovarajuće zubne protetike. Ovaj proizvod je takođe indiciran i za difuzne aftozne čireve.

Količina
Add to wishlist

Anaftin tekućina pomaže kontrolisati bol koju uzrokuju manje lezije u ustima poput onih uslijed aftoznog stomatitisa, aftoznih ulkusa (čireva), kao i manje lezije nastale upotrebom zubnih aparatića ili neprikladnih umjetnih zubala. Anaftin tekućina za ispiranje usta indicirana je i za difuzne aftozne ulkuse (čireve). Hijaluronska kiselina i Aloe vera u njegovu sastavu pomažu prirodnom zacjeljivanju oštećenog tkiva.

Upotreba i način primjene:

Anaftin tekućina za ispiranje usta koristi se tako da se napuniti dozirnu čašicu do mjerne oznake za 10 ml. Promućkati u ustima najmanje jednu (1) minutu, zatim ispljunuti. Primijeniti 3-4 puta dnevno, ili prema potrebi. Za najbolje rezultate preporuča se izbjegavati unos hrane ili pića barem jedan sat nakon primjene. U slučaju nehotičnog gutanja tekućine nisu potrebne nikakve dodatne mjere.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Šampon protiv suhe prhuti. Ispitano pod nadzorom dermatologa. Bez parabena.

Pruža dugotrajno olakšanje od prhuti. Pročišćava vlasište. Preporučuje se za prhutava stanja povezana sa suhim vlasištem. Njegova potpuna formula djeluje brzo i održivo na različite čimbenike koji uzrokuju suhu prhut. Gvanidin glikolat, Ducrayev patentirani keratoreducirajući djelatni sastojak, sprječava formiranje ljusaka. Glicerol hidrira vlasište i time smanjuje ljuskanje. Zaključno, cinkov pirition, pročiščavajući sastojak, djeluje na Malasseziu, gljivicu povezanu s prhutavim stanjima. Rezultati: Od prve uporabe, prhut je uklonjena, a vlasište je umireno i hidrirano.

VIGA OBUCI DJECAKA,pirat

26,11 KM

VIGA Magnetne puzle pirat koriste za oblačenje. Sadrže drvenu lutku, drveno postolje i 36 komada odjevnih predmeta od drveta za oblačenje dječaka pirata.

Sve VIGA igračke su napravljene od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja.

Za uzrast 36M+

GALENFARM Hladni gel, 200g

7,02 KM

Hladni gel se koristi kod uganuća, reumatskih bolova i bolova u koštanom i mišićnom sistemu. Pomaže i pri uklanjanju bolova usljed umora, povreda i otoka. Snižavanjem temperture djeluje na osjećaj boli. Cirkulacija se prvo usporava ,a zatim ubrzava što omogućava opuštanje mišića i brži oporavak.

Imunoglukan P4H, 30 kapsula

37,60 KM

Dodatak ishrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom - pomaže prirodnu odbranu organizma. Imunoglukan P4H kao sastavni dio raznolike i uravnotežene ishrane te zdravog načina života, povoljno djeluje na imunološki sistem. Imunoglukan P4H® kapsule sadrže prirodni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan). Imunoglukan P4H® kapsule sadrže takođe i vitamin C, značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema. Imunoglukan P4H® kapsule su obogaćene cinkom, koji je veoma značajan za normalno funkcionisanje i imunitet organizma.

BeWell tlakomjer nadlaktica pro-35

84,16 KM
  • Skala za prikaz krvnog pritiska
  • Detektovanje pulsne aritmije
  • Tehnologija Intellect Classic (komforna mjerenja i precizni rezultati)
  • Manžetna konusnog oblika veličine M-L (22-42 cm)
  • Memorija do 30 mjerenja
  • Uklonjiva navlaka manžetne (manžetna se može skidati i prati)
  • Strujni adapter
  • pokazatelj trajanja baterije
  • Automatsko isključivanje

XEROLACT Krema za ruke 30ml
Krema za osjetljivu, veoma suhu, ispucanu i oštećenu kožu ruku, sa 20 % shea maslaca, brzo se upija i pruža trenutno olakšanje. Obnavljajući tretman koji vlaži, njeguje i štiti kožu ruku, ostavljajući je mekom, podatnom, elastičnom i baršunastom. Popravlja oštećenja uzrokovana atmosferskim agensima ili agresivnim tvarima, obnavljajući hidrolipidni film.

GRATIS Xerolact balzam za usne u stiku 4,8 ml
Rilastil Xerolact balzam za usne u stiku – hidratantni i zaštitni balzam za suhe i ispucale usne intenzivno vlaži i sprječava isušivanje usana, tako da ostaju mekane i baršunaste. Sadrži čak 5% shea maslaca i pogodan je za vrlo suhe, ispucale i oštećene i osjetljive usne.

EUCERIN Lip Active, 4,8g

6,02 KM

Eucerin Lip Active balzam namijenjen je osjetljivim usnama. Njegovi ključni sastojci, dekspantenol i vitamin E umiruju, hidratiziraju i štite od  vanjskih uticaja poput UV zračenja i slabe hidratacije s kojima se koža svakodnevno suočava. Potrebno ga je redovno nanositi za brzo olakšanje i trajnu zaštitu tankog gornjeg sloja usana. Sa zaštitnim faktorom SPF 20.

VRBOVICA ČAJ Galenfarm, 50g

5,34 KM

Vrbovica se naročito dobro pokazala kod otežanog mokrenja uzrokovanim uvećanom prostatom, kao i bolova u bubrezima izazvanim infekcijama, upalama, bakterijama. Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspješno eliminiše kao i infekcije bakterijama, rektalnog krvarenja, poboljšavanja probave, liječenju i otklanjanju infekcija mokraćnog sustava kod žena.

Povećana prostata može da se odrazi sa niskim seksualnim nagonom. Zbog toga redovno konzumiraje čaja od vrbovice može da poboljša seksualnu funkciju muškarca. Kod pacijenata koji su operisali prostatu, čaj od vrbovice uklanja osjećaj pečenja i ostale tegobe koje se javljaju u postoperativnom periodu. Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspješno eliminiše, kao i infekcije bakterijama.

Potporna njega vlasišta sklonog seboroičnom dermatitisu. Teži oblici prhuti praćeni svrbežom i crvenilom.

Kelual DS tretman šampon preporučuje se kod ponavljajućih oblika prhuti, što uključuje crvenilo vlasišta i intenzivan svrbež ili kao potporna njega vlasišta sklonog seboroičnom dermatitisu (SD). Ciklopiroksolamin i Pirokton olamin djeluju u kombinaciji za optimalnu učinkovitost protiv Malassezia gljivice, zaustavljajući njezino širenje. Svrbež je umiren od prve uporabe. Smiruje crvenilo i dugotrajno uklanja prhut. Učinkovitost dokazana tijekom 8 tjedana.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva