Super Collagen Beauty, 60 kapsula

24,14 KM
Sa PDV-om

Super Collagen Beauty dodatak ishrani je revolucionarana formula za ljepšu kožu, kosu i nokte, a osim toga utiče i na cjelokupno stanje organizma. Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tijela. Super Collagen Beauty sa biotinom je jedini preparat na tržištu koji sadrži dva različita tipa kolagena u maksimalnoj dozi koja se preporučuje za dnevnu upotrebu.

Kolagen je u svemu od izuzetne važnosti, a njegovi efekti su vidljivi na koži, kosi i noktima, ali i u tjelu. Ovaj preparat na bazi kolagena istovremeno pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata.

Količina
Add to wishlist

Kolagen u tabletama

Kolagen je jedna od najvažnijih bjelančevina koje se nalaze u organizmu i koristi se u procesima kako bi odredio biološki uzrast čoveka. Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom tijelu i nalazi se svuda, od kostiju preko vezivnog tkiva do mišića.

Nedostatak kolagena tokom starenja

Smanjanje kolagena je prirodan proces koji nastaje tokom starenja, što se najviše vidi po promjenama na koži. Kao rezultat smanjene proizvodnje kolagena u ćelijama pojavljuju se bore, kosa i nokti postaju slabi, dolazi do slabosti u kostima, mišićima, a moguće su i druge promjene kože kao što su fleke, gubitak sjaja, smanjene elastičnosti i slično.

Osim prirodnog smanjenja kolagena, njegov nivo se može smanjiti i pod uticajem različitih zdravstvenih stanja. Da bi se očuvao optimalni nivo kolagena u takvim situacijama, neophodna je njegova suplementacija, ne samo u estetske, već i u medicinske svrhe. Kolagen je važan ne samo za kosu, nokte, kožu, već i za kosti i hrskavicu. 

Kolagen podmlađuje ceo organizam

Super Collagen Beauty se sastoji od aktivnih sastojaka koji se brzo apsorbuju i na taj način ima brzo dejstvo na stanja kože i organa. Pomoću kolagena se organizam podmlađuje i sve njegove funkcije postaju jače i otpornije na spoljašnje uticaje.

Inovativna formulacija pakovanja omogućava najkomforniju moguću primjenu. Praktično pakovanje čini da ovaj tip kolagena možete koristiti bilo kad i bilo gdje, možete ga konzumirati tokom obavljanja poslova, kao i za vrijeme putovanja.

Upotreba i način primjene:

Super Collagen Beauty, preporučuje se jedna tableta dnevno.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Novi Effaclar serum sadrži visoku koncentraciju kiselina koje rade piling u kombinaciji s umirujućim niacinamidom, koji se bori protiv mitesera, prištića, mrlja na koži i vidljivih pora. Ova formula bez ispiranja ostavlja kožu čistom i pročišćenom. Za kožu sklonu nepravilnostima u odrasloj dobi.

Prva ultra koncentrirana La Roche-Posay njega kombinira visoku koncentraciju komplementarnih aktivnih sastojaka: 3 keratolitičke kiseline za smanjenje nepravilnosti i mrlja + niacinamid i termalnu izvorsku vodu za umirujući učinak i smanjenje crvenila. Dokazana djelotvornost protiv ponovne pojave.

Preko dana koristiti zajedno s proizvodom za zaštitu od sunčeve svjetlosti (SPF ≥ 15). Ne nanositi na otvorene ožiljke.

Prema Evropskoj agenciji za lekove EMA, aktivni principi koji se nalaze u UROLITINN-u se koriste za povećanje količine urina u cilju postizanja efekata ispiranja urinarnog trakta kod kamena u bubregu, cistitisa, disurije kao i za ublažavanje spazma u urinarnom traktu. Dokazano efikasan za prevenciju i liječenje urolitijaze.

Sastav: Rastavić Equisetum arvense – 570 mg, crvena peščanka spergularia rubra – 330 mg, list bolda Peumus boldus – 280 mg, cvijet indijske smokve Opuntia ficus-indica – 170 mg, cvijet planinskog čaja Sideritis angustifolia – 170 mg, list ruzmarina Rosmarinus officinalis – 170 mg, rizom zubače Cyondon dactylon – 170 mg, list matičnjaka Melissa officinalis – 170 mg.

Amer čaj, 5g

10,80 KM

Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji, kroz brojna klinička ispitivanja, dokazano ostvaruje izuzetno dobre rezultate za upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uro-genitalnog trakta.

Tlakomjer OMRON RS2

143,99 KM

Tlakomjer OMRON RS2 je automatski model sa manžetnom koja ide na članak ruke. OMRON RS2 je klinički validiran, ispravan, tačan, precizan.

Manžetna se automatski naduvava – bez osjećaja stezanja ruke, IntelliSense tehnologija. Obima od 13.5 – 21.5cm.

Sok od jabuke – 100% čisti sok, vegan, organski.

Uživajte u ovom ukusnom soku koji pažljivom obradom zadržava hranjive tvari i dobrobiti ploda.

Pažljivo odabrane aromatične jabuke iz voćnjaka prerađuju se u vlastitom pogonu za presanje u prirodni sok najviše kvalitete. Odabrani plodovi samo su jednom presovani. To rezultira istinski čistim sokom koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

Maybe Baby je mini-mikroskop veličine ruža za usne koji na osnovu uzorka pljuvačke pokazuje plodne (i neplodne) dane sa velikom preciznošću. Jedna od najvećih prednosti korišćenja mini-mikroskopa u ovu svrhu je što može da se koristi iznova i iznova – mi volimo da kažemo da Maybe Baby traje „zauvIJek“, jedino treba zamIjeniti dvije male baterije poslije nekoliko godina korišćenja. Jedine druge dve precizne metode za određivanje plodnih dana su skuplje/komplikovanije (urin testovi za ovulaciju, koji se troše – ili odlazak kod ginekologa na folikulometriju).

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva