• Novo

ENCIAN Cactus diet, 20 kapsula

12,36 KM
Sa PDV-om

Cactus diet tablete omogućavaju da se masnoće koje unesete hranom izluče iz vašeg tijela, a s time smanjujete kalorijsku vrijednost hrane koje ste pojeli i efikasno mršavite. Tablete su bazirane na kaktusu Opuntia ficus indica i djeluju na isti način kao i druge tablete koje koriste aktivnu tvar NeOpuntia.

Tablete za mršavljenje na bazi ovog kaktusa su hit u svijetu i sve više se koriste i raznim oblicima. Cactus diet tablete se prodaju u više od 30 država i to vrlo uspješno jer očito daju rezultat.

Količina
Add to wishlist

Hrana koju unosimo uvijek sadrži masnoće. Te masnoće u želucu budu ili na površini svega ili suspendirane kao emulzija. Aktivna tvar iz ovih tableta se veže na te masnoće i efektivno onemogućava našim enzimima da počnu razgradnju masnoća, a također sprječava da se masnoće apsorbiraju kroz stjenku crijeva.

Cactus Diet sastoji se od dvije vrste vlakana Neopuntia (NeOfiberTM i NeOmicalTM ) koja djeluju u 2 koraka. Prvo se hidrofobnom interakcijom masnoće vežu za vlakna,a zatim se oko takvog kompleksa stvara tekući gel koji stabilizira cijeli kompleks i čini ga otpornim na promjenu pH vrijednosti probavnog sustava. Na ovaj način masnoće se prirodnim putem eliminiraju iz tijela.

Ako ne možemo apsorbirati pojedene masnoće, to je kao da ih nismo niti jeli, odnosno od tih masnoća nećemo dobiti kalorije i tijelo mora početi trošiti zalihe.

Upotreba i način primjene:

Najbolje ih je uzeti odmah 1 tabletu nakon obroka kako bi vlakna u sastavu direktno došla u kontakt s masnoćama koja nakon obroka plutaju na vrhu želuca, što pojačava i djelotvornost preparata.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

VIGA Magnetne puzzle, pirat

26,11 KM

VIGA Magnetne puzle pirat koriste za oblačenje. Sadrže drvenu lutku, drveno postolje i 36 komada odjevnih predmeta od drveta za oblačenje dječaka pirata.

Sve VIGA igračke su napravljene od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja.

Za uzrast 36M+

ČAJ KADULJA Galenfarm, 50g

3,37 KM

List kadulje se koristi interno (u obliku čaja) i eksterno (u obliku obloga ili grgljače).

Čaj od lista kadulje se upotrebljava za probavne tegobe (dispepsija, nadutost, žgaravica i flatulencija) i kao antihidrotik za sprječavanje pretjeranog znojenja. Koristi se za ispiranje usta i desni, kod disajnih problema gorušice, nadimanja i smanjuje prekomjerno znojenje. 

GELADRINK FORTE, 360 kapsula

89,61 KM

GELADRINK FORTE kapsule

Kompletan artronutraceutik za regeneraciju zglobova.

Sastav:

Kolageni peptidi, glukozaminsulfat, hondroitinsulfat, MSM prirodni, Boswellia serrata, vitamin C, vitamin E, selen, mangan.

Doziranje:

odrasli: 12 kapsula jednom dnevno (6 kapsula 2 puta dnevno).

djeca iznad 3 godine: 6 kapsula jednom dnevno (3 kapsule dva puta dnevno).

Poslije uzimanja kapsula popiti dovoljnu količinu vode, najbolje poslije jela.

Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

UTISEPT, 30 kapsula

18,21 KM

Utisept inovativno rješenje za tegobe urinarnog trakta.

Utisept preventivno djeluje na urinarne infekcije. Smanjuje učestalost ponavljanja tegoba. Utisept ispoljava značajnu antimikrobnu aktivnost na najčešće faktore urinarnih infekcija ( Echerichia coli, Candida albicans).

Kao dodatak ishrani, Utisept je bezbjedan i tokom duže upotrebe pa se posebno preporučuje kao pomoć u održavanju zdravlja i otpornosti mokraćnih puteva.

VITAL PLUS Laboratorija za istraživanje je formulisala inovativan tretman za čišćenje u vidu tečne kreme, napravljen bez procesa sapunifikacije, a samim time poštujući PH kože. Formula sadrži jedan poseban tenzioaktiv dobijen iz aminokiselina iz EKSTRAKTA ZOBI što čini ovaj proizvod topivim (otapa masnoće) i vodo topivim (uklanja se pomoću vode). SAP se sastoji od tenzioaktiva kojima su dodani i omekšivači i ostale hranljive tvari kao što su ULJE SLATKOG BADEMA, EKSTRAKT ALTEA (bijeli sljez) i EKSTRAKT HAMAMELISA. Takođe sadrži vitamine "C" i "E" koji proizvode na epidermisu zaštitni efekt i štite kožu od vanjskog utjecaja i slobodnih radikala.

AVENT Ultra Air duda 6-18m, 2 kom.

17,97 KM

Avent je simbol za proizvode vrhunskog kvaliteta za Vašu bebu. Duda je od silikona za uzrast 0-6 mjeseci, ortodontska i simetrična. Štitnik varalice ima 4 velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osjetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe.Silikon je bez mirisa i ukusa.

Može se sterilisati i prati u mašini za suđe. Bez Bisfenola A.Čvrsta, dugotrajna i neće izgubiti oblik ili boju tokom vremena. Prati prirodan razvoj djetetovog nepca, zuba i desni.

Materijal: silikon

Uzrast: 6-18m

Broj komada u pakovanju: 2kom

Dostupna i u plavoj boji.

Ova boca sprječava izlijevanje i kapanje i idealna je za djecu koja žele naučiti piti. Usnik je izrađen od mekanog i ugodnog silikona tako da vaše dijete neće ni primijetiti prelazak s bočice na ovu bocu. Poklopac osigurava zaštitu usnika od oštećenja i prljavštine. Zapremina čaše je 290 ml i zamjenski usnici se mogu kupiti odvojeno. Izrađena je od visokokvalitetnog polipropilena (PP) i ne sadrži Bisfenol (BPA FREE)! Čaša je u skladu s evropskim standardom EN 14350.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva