BiVits ACTIVA Vitamin C 1000, Cink i Vitamin D3 1000, 60 tableta

34,33 KM
Sa PDV-om

BiVits ACTIVA Vitamin C 1000, Cink i Vitamin D3 je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbjeđuje sinergistički efekat vitamina C, cinka i vitamina D3 u zaštiti imunog sistema. Sastav:

Vitamin C 1000 mg

Cink-citrat 10 mg

Vitamin D3 25 µg

BiVits Vitamin C, Cink i Vitamin D doprinosi:

– Normalnoj funkciji imunološkog sistema

– Zdravlju nervnog i kardiovaskularnog sistema

– Normalnoj apsorpciji i metabolizmu kalcijuma

– Normalnoj gustini kostiju

Upotreba: 1 tableta dnevno

Količina
Add to wishlist

BiVits ACTIVA Vitamin C 1000, Cink i Vitamin D3 1000 je jedinstvena formulacija koja sadrži 1000mg vitamina C, 10mg cinka i 25µg vitamina D3 i obezbjeđuje snažnu, trostruku zaštitu imunog sistema. Jedna tableta na dan obezbjeđuje optimalne doze ovih vitamina i minerala i doprinosi zdravlju organizma. Posebno se preporučuje u stanjima deficita ovih nutrijenata i usljed oslabljenog imuniteta. 

Upotreba i način primjene:

Odrasli jednom dnevno popiti 1 tabletu uz čašu vode. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Sok od brusnice - 100% čisti sok

Neposredno nakon berbe, odabrane originalne brusnice iz Sjeverne Amerike pažljivo se prerađuju u kući, a zatim se nježno flaširaju u Rabenhorstu. Rezultat je čisti sok od brusnice vrhunske kvalitete koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

  • Pozitivan uticaj na vaskularni i kardiovaskularni sistem
  • Jačaju imuni sistem  suzbijaju upalne procese
  • Štite mukoznu membranu ćelije i jačaju ćelijske zidove
  • Sprječavaju razvoj arterioskleroze, jer se povećava elastičnost žila tako da se naslage ne mogu zadržavati na ćelijskoj stijenci
  • Djeluju i preventivno kao i u akutnom slučaju hroničnog cistitisa ili gljivičnih infekcija, bez nuspojava.

Primjena: Preporučujemo dnevnu porciju od 75 ml čiste ili razrijeđene po želji.

Intenzivna rehidratantna njega sa dugotrajnom efikasnošću.

Tehnologija ćelijskih veza: garantuje epidermalnu koheziju koja omogućava dugotrajnu hidrataciju. Za normalnu do suvu i osjetljivu kožu. Obnavljajuća formula sa fragmentima hijaluronske kiseline, za dvostruko dejstvo: – Intenzivna rehidratacija nanošenjem vode na kožu.

– Jačanje ćelijske kohezije kako bi koža duže zadržala vodu. 24- časovna intenzivna rehidratacija. Dugotrajno meka i gipka koža. Pored hijaluronske kiseline, formula sadrži i glicerin koji je moćan hidratantni aktivni sastojak zahvaljujući kojem se ublažava suhoća i ljuštenje kože te umirujućom termalnom izvorskom vodom La roche posay.

CYSTONE tablete A100

161.514,32 KM

Cystone tablete su biljni proizvod koji pomaže normalnu funkciju bubrega i mokraćnih puteva. Pomaže u spriječavanju pojave pjeska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima. On je urolitijatik i uroantiseptik, koristi se kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije bubrega i urinarnog trakta. 

NUK ASPIRATOR ZA NOS

9,21 KM

NUK ASPIRATOR ZA NOS-Za čist nos i lakše disanje bebe. Kad se bebe prehlade, nisu u stanju puhati nos, jer još nisu naučile tu važnu vještinu!

Bez straha, pomoć je na raspolaganju - Nosni Aspirator iz NUK-a je tu da osigura da vaše dijete ne pati zbog zapušenosti nosića.

Microlife A2 Classic omogućuje udobno i točno nadlaktično mjerenje krvnog tlaka kod kuće. Posjeduje indikator graničnih vrijednosti krvnog tlaka te se zbog toga izmjerena vrijednost može lako klasificirati. A2 Classic pohranjuje do 30 vrijednosti izmjerenog krvnog tlaka, posjeduje IHB tehnologiju za rano prepoznavanje srčanih aritmija. Uz to, tlakomjer ima M ‒ L manžetu, koja odgovara većini korisnika.

COLLAGENFIX tečni kolagen za peroralnu primjenu predstavlja inovaciju u svijetu suplemenata na bazi kolagena zahvaljujući specijalnoj tečnoj formulaciji u monodoznom pakovanju sa bioaktivnim peptidima kolagena (Fortigel) obogaćenih vitaminom C, manganom, bakrom i hijaluronskom kiselinom, čija je efikasnost klinički ispitana. Peptidi kolagena (Fortigel) + vitamin C+mangan+bakar+hijaluronska kiselina.

AURA 3D Vještačke trepavice 23, 24, 25, 26 efekat dvostrukog 3D sloja koji povećava volumen trepavica. Ultra lagana i mekana konusna vlakna. Izuzetno meka, tanka i udobna traka. Mega volumen isprepletanih vrhova, aktraktivan ali prirodan. Popularani stilovi. 

Materijal: Sintetika koja ne zagađuje životnu sredinu. 

Traka: crna i providna. Višekratna upotreba.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva