BiVits ACTIVA Selen, 60 tableta

21,06 KM
Sa PDV-om

BiVits ACTIVA Selen je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbjeđuje 55µg L-selenometionina, organskog oblika koji obezbjeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost selena u organizmu.

BiVits Selen doprinosi:

– Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma,

– Normalnoj funkciji štitne žlijezde,

– Normalnom energetskom metabolizmu,

– Pravilnoj funkciji imunog sistema,

– Normalnoj reprodukciji i procesu spermatogeneze,

– Održavanje normalne kose, kože i noktiju.

Upotreba: 1 tableta dnevno

Količina
Add to wishlist

BiVits ACTIVA Selen je dijetetski proizvod koji obezbjeđuje optimalnu dnevnu dozu selena. Jedna tableta BiVits ACTIVA Selen obezbjeđuje 55 mikrograma organskog oblika L-selenometionina što predstavlja 100% nutritivne referente vrijednosti za unos selena. Organski oblik selena obezbjeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost ovog minerala u organizmu. 

Upotreba i način primjene:

Odrasli i djeca starija od 3 godine jednom dnevno popiti 1 tabletu uz čašu vode. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

BeWell tlakomjer nadlaktica pro 33

83,13 KM
  • Detektovanje plusne aritmije
  • Tehnologija Intellect Classic (komforna mjerenja i precizni rezultati)
  • Manžetna konusnog oblika veličine M-L (22-42 cm)
  • Memorija posljednih mjerenja
  • Uklonjiva navlaka manžetne (manžetna se može skidati i prati)
  • Strujni adapter
  • Pokazatelj trajanja baterije
  • Automatsko isključivanje
  • Jednostavno rukovanje pomoću samo jednog dugmeta

Ručna pumpica za izdajanje NUK

41,07 KM

Mekani silikonski jastučić sa umirujućim masažnim efektom koji omogućuje lagano ispumpavanje.

Jednostavna za čišćenje i za upotrebu.

Široko dno za stabilnost.

Pumpica je pogodna za potpuno pražnjenje dojke te tako štiti da se mliječni kanali ne zatvore.

Idealna za kratko izdajanje prije dojenja da bi napetost u dojci popustila radi lakšeg dojenja.

Lagani pritisak pumpice na grudi omogući bradavici da lijepo nalegne u jastučić.

FEMIBION 2 sadrži 11 vitamina + holin, selen, jod, željezo, lutein, cink, magnezij, DHA - omega 3 masne kiseline. Namjenjen je za trudnice od 13.- 40. nedjelje trudnoće i majkama koje doje. Svi vitamini i minerali u Femibionu su prisutni u tačno definisanim količinama u odnosu na period trudnoće i specifične potrebe žene u tom periodu. Pratile su se evropske/svjetske preporuke kao i prosječni unos kroz hranu.

U kutiji Femibiona 2 se nalaze tablete i kapsule.

LISCIANI Taktilni brojevi

17,04 KM

Edu igra Taktilni Brojevi se sastoji od stavljanja slagalica umetaljki u obliku brojeva u Montesori kutiju. Slagalice u obliku brojeva su skrivene iz vidnog polja, zbog čega dijete stavlja ruke u predviđene otvore na kutiji i traži brojeve u kutiji koristeći čulo dodira. Cilj je da se sastavi slagalica tako što će svaki broj doći na odgovarajuće mesto na slagalici. Ova igra je po Montesori metodi jer stimuliše vježbu memorije dodira. Sadržaj slagalica umetaljka u obliku brojeva, taktilna kutija.

SAW palmeto complex, 60 tableta

31,57 KM

Dodatak prehrani koji sadrži izbalansirane sastojke za normalnu funkciju prostate. Izvor je cinka, bakra, aminokiselina, ekstrakta bobica testeraste palme, lista koprive i sjemena bundeve.

Cink i bakar doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Aminokiseline doprinose smanjenju potrebe za mokrenjem usljed uvećane prostate, te smanjenju potrebe za noćnim mokrenjem. Sinergističko djelovanje svih sastojaka doprinosi smanjenju simptoma donjeg urinarnog trakta muškaraca (LUTS-a).

Namijenjen je muškarcima srednje i starije životne dobi koji imaju simptome donjeg urinarnog trakta (učestalo mokrenje, nedovoljno pražnjenje mokraćne bešike, noćno mokrenje). 

Poklopac štiti kad se ne pije, a tokom upotrebe lako se pričvrsti na remen.

Odgovara svim MAM dudama. Inovativnim podešavanjem dulžine uvijek se prilagođava specifičnoj primjeni. Mehanizam za stezanje je jednostavan i može se otvoriti samo jednom rukom, tako da se automatski otvara ako povučete klizač natrag.

Ne sadrže BPA (bisfenol A).

Mapez sprej je mješavina netoksičnih, neiritirajućih, efekasnih, prirodnih ekstrata pogodna za upotrebu i kod djece od prvog dana života. Mapez sprej ima miris prirodnog porijekla koji je prijatan za ljude, a neprijatan za insekte. Nanošen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, muhe i ostale insekte. Mapez nije mastan, ne ostavlja fleke i vlaži kožu. 

Proizvod efikasno pomaže u smanjenju glavobolje, depresije, napetosti, bolnih grudi, bolnih menstruacija, u slučajevima cista na jajnicima ili dojkama kod endometrioze. Zbog stimulirajućeg djelovanja na nervni sistem preporučuje se dijabetičarima za prevenciju dijabetičke neuropatije.(potreban oprez kod osoba oboljelih od epilepsije). Takođe se primjenjuje za bržu epitelizaciju i zarastanje rana.

VIGA Puzle SAT

15,87 KM

Viga Clock Puzzle - na zabavan način učićete svoje dijete da zna gledati na sat. Namijenjena je djeci uzrasta 24+ mjeseci.

Puzzle su izrađene od najkvalitetnijeg drveta i sigurnih boja, bez oštrih ivica.

Vrlo visoka zaštita od sunca za lice. Pomaže u sprečavanju bora, tamnih mrlja i oksidativnog stresa kao posljedica UV zračenja i onečišćenja. Patentirana NETLOCK tehnologija: nova tehnologija umreženih filtara u laganom sloju za ultra lak, nevidljiv, nemasni trag. Otporan na znoj. Hipoalergen, testiran pod oftamološkom kontrolom. Probiotičke frakcije. Peptidi.

Livorex forte, 30 tableta

18,95 KM

Livorex forte tablete su prirodni dijetetski proizvod sa 12 aktivnih sastojaka, namjenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre.

Prirodni hepatoprotektiv sa biljnim ekstraktima i vitaminima.

Antiinflamatorno, antioksidativno i regenerativno dejstvo na jetru

Potporna metabolička funkcija.

Za olakšanu detoksikaciju organizma.

Za očuvanje fizioloških funkcija jetre.

AURA Paleta za konturisanje je profesionalan proizvod namijenjen postizanju idealnog tena. U ponudi su dvije palete, FAIR i DARK, dizajnirane tako da se prilagode svjetlijim i tamnijim tipovima kože. U svakoj paleti se nalaze 4 proizvoda, a njihovim kombinovanjem postižete željeni izgled lica.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva