ECOMER Imuno 250mg, 60 kapsula

32,32 KM
Sa PDV-om

ECOMER je klinički potvrđen suplement za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma zahvaljujući trostrukom mehanizmu dejstva. ECOMER je imunomodulator, imunostimulator i antioksidans. ECOMER sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkil-glicerola iz ulja ajkuline jetre. Alkilgliceroli se prirodno javljaju u ljudskom organizmu, posebno u majčinom mlijeku, a pomažu da organizam ostane snažan i otporan.

Količina
Add to wishlist

ECOMER jača imunitet tako da organizam mnogo brže prepoznaje i uništava viruse, bakterije i gljivice. ECOMER je imunomodulator koji je jedinstven po svojoj sposobnosti da balansira imuni sistem dovodeći ga u ravnotežu i tako može da spriječi i da ublaži alergije. ECOMER se preporučuje u toku trajanja nekog oboljenja ili osobama koje su na nekom medicinskom tretmanu. ECOMER alkilgliceroli se preporučuju za održavanje krvne loze prije, poslije i tokom hemioterapije i radioterapije. ECOMER povećava snagu i energiju, utiču na krvnu sliku tako što poboljšavaju dotok kiseonika do tkiva. Također oslobađaju mišiće od mliječne kiseline. Povećava snagu i izdržljivost zbog čega je odličan za sve one koji se bave sportom ili imaju povećan fizički napor tokom svakodnevnih aktivnosti. ECOMER se preporučuje starijim osobama jer s godinama dolazi do gubitka alkilglicerola, a njihovom nadoknadom čine organizam vitalnijim i snažnijim. ECOMER neutrališe negativne efekte stresa.

Upotreba i način primjene:

Preventivno 2 kapsule dnevno. Kao dodatak terapiji tokom oboljenja 2 kapsule 2 puta dnevno. Kao dodatak kod radioterapije i hemioterapije 2 kapsule 3 puta dnevno. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

NOVALAC ALLERNOVA, 400g

35,76 KM

Novalac Allernova AR je hrana za dijetalnu prehranu dojenčadi i male djece preosjetljive na bjelančevine kravljeg mlijeka te koja imaju regurgitaciju.

Dojenčadima i maloj djeci kod dokazane alergije na bjelančevine kravljeg mlijeka.

Dojenčadima i maloj djeci koja osim alergije imaju probleme s bljuckanjem.

Dojenčadima od rođenja do 36. mjeseca života (0-36 mjeseci)

OTOSAN Prirodne kapi za uši, 10ml

9,28 KM

Pomaže pri uklanjanju suvišne ušne masnoće, smiruje osip i crvenilo na koži, čisti ušni kanal i njeguje suhu kožu, potiče dobro stanje uha.

S eteričnim uljima iz organski uzgojenih biljaka, propolis i crna ribizla, poznati po svojim efikasnim svojstvima, njeguju čiste i štite.

Dermatološki testirano. Bez dodatka sintetičkih boja i konzervansa. Pogodno za djecu, odrasle i osobe sa slušnim aparatima.

Vitaminska krema sadrži bademovo ulje i prirodne vitamine. Prirodni vitamin E štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala i usporava proces starenja kože. Djeluje emolijentno, omekšava i daje glatkoću koži. Brzo se apsorbuje i ne zatvara pore. Preporučuje se za njegu suve i normalne kože.

Provjerena formula Aquaphor za područja kože pod stresom - sada dostupna i u spreju. Intenzivno vlaži, štiti i potiče bržu regeneraciju kože.

Jednostavna, brza i ujednačena primjena čak i na teško dostupna mjesta kao što su ruke, noge ili leđa.

Krhka, gruba i ispucala koža zahtijeva posebne pažnju i intenzivnu njegu. Rješenje je Aquaphor.

Drvene kocke sa životinjama, brojevima, biljkama i oblicima sa svake strane kocke. Možete ih složiti kao piramidu, jedne na drugu. Igračka ima šareni, bezopasni dizajn boja.

Igra s kockicama razvija motoričke sposobnosti i kreativno razmišljanje.

Dimenzije najveće kocke su pribl. 11 x 11 cm.

Izrađeno je od kvalitetnog i otpornog materijala.

Materijal: Drvo

Uzrast: 1+

GALENFARM ČAJ PELIN, 50g

2,81 KM

Čaj od pelina se koristi za liječenje reumatizma, gihta i crijevnih parazita, naročito kod parazita koji uzrokuje giardijazu (Giardia lamblia). Također je tradicionalni lijek za bolesti želuca i žučnjaka te za poboljšavanje apetita. Možete ga piti i kad se oporavljate od prehlade ili gripe jer se smatra pićem koje osnažuje. Ponekad se konzumira kao narkotik ili mentalni stimulans, a koristio se i kao insekticid.

Eucerin UreaRepair PLUS pjena za pranje s 5% ureje nježno je sredstvo za čišćenje lica i tijela koje je posebno formulisano za svakodnevnu upotrebu na suvoj, vrlo suvoj, gruboj i nadraženoj koži. Jedinstvena kombinacija sastojaka – urea, drugi prirodni faktori zadržavanja vlage (NMF) i ceramidi – veže vlagu i popravlja prirodnu barijeru kože kako bi spriječila daljnji gubitak vlage. Formula klinički i dermatološki dokazano čisti nježno i učinkovito i štiti kožu od daljnjeg isušivanja.

Belodex pjena sadrži dekspantenol (provitamin B5) te se primjenjuje za zaštitu i regeneraciju suve, osjetljive i nadražene kože. Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože i tako sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom.

Belodex pjena može se primijeniti u stanjima suvoće i crvenila kože uslijed izloženosti vanjskim uticajima poput sunčeve svjetlosti, topline i hladnoće, u takvim slučajevima će primjena pjene donjeti olakšanje kroz obnovu elastičnosti i mekoće kože.

-Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože,

-Poboljšava hidrataciju i sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom,

-Obnavlja elastičnost i mekoću kože,

-Pojačava odbrambenu funkciju kože,

-Ublažava upalna stanja, te smanjuje bol i crvenilo.

Srebrna voda je proizvod potpuno neškodljiv, netoksičan i nealergijski. Sadrži jone srebra koji su najmoćniji prirodni antibiotik. Jača imuni sistem, uništava viruse, gljivice i bakterije. Blagotvorno djeluje kod svih tipova infekcija i upala. Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam.

Efikasnost i pozitivan učinak Koloid Srebrne vode susrećemo kod:

✔ Kandide

✔ Stafilokoka

✔ Ešerihije Koli

✔ Pseudomonas aeruginosa

✔ Salmonele

PIKOVIT sirup, 150ml

10,53 KM

PIKOVIT sirup namijenjen je za upotrebu kod djece s nedostatkom apetita, iscprljenoj školskoj djeci, kod zastoja rasta, kao dodatak antibiotskom liječenju, kao dijeteski nadomjestak vitamina, naročito zimi i u proljeće.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva