PROTECT kontrol, 30 kapsula

16,61 KM
Sa PDV-om

Protect kontrol je dodatak ishrani čiji je glavni sastojak alfa-lipoinska kiselina, a takođe sadrži i L-glutattion, vitamin C, cink i vitamin D koji zajedno doprinose borbi protiv slobodnih radikala i normalnoj funkciji imunog sistema.

Količina
Add to wishlist

Cink, vitamini C i D doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, dok vitamin C i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fiziče aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom energetskom metabolizmu.

Upotreba i način primjene:

Djeca starija od 12 godina i odrasli: popiti jednu kapsulu dnevno pola sata prije obroka.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Lagan hidratantni losion za tijelo za suhu do vrlo suhu kožu. Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osjetljive kože koja je suha. Pogodno i za upotrebu na koži sklonoj ekcemima.

3 ceramida koji prirodne postoje u koži te hijaluronskom kiselinom, sastojcima neophodnima za potporu kožnoj barijeri i zadržavanje vlage. Koristi patentiranu tehnologiju MVE® za nadoknadu ceramida i kontrolirano otpuštanje dugotrajne hidratacije.

Belodex pjena sadrži dekspantenol (provitamin B5) te se primjenjuje za zaštitu i regeneraciju suve, osjetljive i nadražene kože. Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože i tako sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom.

Belodex pjena može se primijeniti u stanjima suvoće i crvenila kože uslijed izloženosti vanjskim uticajima poput sunčeve svjetlosti, topline i hladnoće, u takvim slučajevima će primjena pjene donjeti olakšanje kroz obnovu elastičnosti i mekoće kože.

-Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože,

-Poboljšava hidrataciju i sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom,

-Obnavlja elastičnost i mekoću kože,

-Pojačava odbrambenu funkciju kože,

-Ublažava upalna stanja, te smanjuje bol i crvenilo.

Kartalin krema (sibirski neven), 100 ml

69,22 KM

Kartalin krema je efiksan ruski proizvod koji se koristi za psorijazu, ekcem i atopijski dermatitis.

- Omekšava i njeguje suvu i hrapavu kožu

- Odstranjuje odumrle ćelije kože

- Ciljano djeluje na žarište upale

- Daje zdrav i gladak izgled kože

- Čuva odbrambeni mehanizam kože

Bioderma Sensibio AR BB Cream 

Prva dermatološka BB krema s višestrukim djelovanjem protiv crvenila i zaštitnim faktorom SPF 30. 

Njeguje i štiti osjetljivu kožu lica, sklonu pojavi privremenog ili trajnog crvenila. Aktivni sastojci poboljšavaju stanje kože i prokrvljenost kože kod pojačane osjetljivosti i crvenila lica, prekrivaju nedostatke i nepravilnosti poput tekućeg pudera i štite od štetnog djelovanja sunčeva zračenja. 

Vrlo visoka UVB i UVA zaštita od sunca za vrlo osjetljivu i alergijama sklonu kožu.
VRLO VODOOTPORNA-HIPOALERGENA,
NEKOMEDOGENA-BEZ PARABENA

 

SVOJSTVA:
Krema za vrlo visoku zaštitu od sunca SPF 50 namjenjena je izrazito osjetljivoj koži, svijetle puti (osobe svijetle i crvene kose) i uopšte za zaštitu tokom perioda vrlo intenzivnog sunčevog zračenja.

 

Sadrži ekskluzivnu kombinaciju zaštitnih faktora SunSitive protection® patentiranu u Laboratoriji Pierre Fabre koja štiti od UVB i UVA zraka (maksimalan spektar apsorpcije).

Tirostar, 30 film tableta

35,11 KM

Tirostar sadrži 600 mg inozitola u kombinaciji sa mikroelementima selenom i jodom te vitamina B grupe, koji sinergistički doprinose normalnom funkcionisanju štitne žlijezde, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Način upotrebe i doziranje:

Odrasli i djeca iznad 15 godina 1 tableta dnevno.

Maybe Baby je mini-mikroskop veličine ruža za usne koji na osnovu uzorka pljuvačke pokazuje plodne (i neplodne) dane sa velikom preciznošću. Jedna od najvećih prednosti korišćenja mini-mikroskopa u ovu svrhu je što može da se koristi iznova i iznova – mi volimo da kažemo da Maybe Baby traje „zauvIJek“, jedino treba zamIjeniti dvije male baterije poslije nekoliko godina korišćenja. Jedine druge dve precizne metode za određivanje plodnih dana su skuplje/komplikovanije (urin testovi za ovulaciju, koji se troše – ili odlazak kod ginekologa na folikulometriju).

Pogodna za grubu i hrapavu kožu tijela. Takođe je pogodna za kožu sklonu folikularnoj keratozi.

Nježno ublažava grubu i hrapavu teksturu kože.

Glavni sastojci: urea, salicilna kiselina, LHA i hijaluronska kiselina.

Bez čestica za mehanički piling.

Bez mirisa, nekomedogena.

S tri esencijalna ceramida za zaštitu prirodne barijere kože.

Preporučuje se upotreba sa SA gelom za čišćenje suve i grube kože CeraVe.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva