• Novo

MAYBE BABY mini mikroskop za samotestiranje na plodne i neplodne dane

27,97 KM
Sa PDV-om

Maybe Baby je mini-mikroskop veličine ruža za usne koji na osnovu uzorka pljuvačke pokazuje plodne (i neplodne) dane sa velikom preciznošću. Jedna od najvećih prednosti korišćenja mini-mikroskopa u ovu svrhu je što može da se koristi iznova i iznova – mi volimo da kažemo da Maybe Baby traje „zauvIJek“, jedino treba zamIjeniti dvije male baterije poslije nekoliko godina korišćenja. Jedine druge dve precizne metode za određivanje plodnih dana su skuplje/komplikovanije (urin testovi za ovulaciju, koji se troše – ili odlazak kod ginekologa na folikulometriju).

Količina
Add to wishlist

Uz pomoć Maybe Baby mikroskopa možete još:

– pratiti hormonsko stanje i funkcije jajnika kod djevojaka u periodu polnog sazrevanja u cilju upoznavanja menstrualnog ciklusa kao i blagovremene korekcije poremećaja ili otkrivanja preranog ili zakasnilog polnog sazrjevanja,

– dijagnosticirati poremećaje menstrualnog ciklusa kod žena u menopauzi,

– koristiti kao dopunsko sredstvo i metod pri dijagnosticiranju niza ginekoloških oboljenja,

– planirati pol djeteta koristeći činjenicu da je verovatnoća rađanja devojčica znatno veća pri polnom odnosu u danima prije ovulacije, a dječaka na dan ovulacije.

Uz pomoć mini mikroskopa maybe Baby može se: 

-izbjeći neželjena trudnoća

-odrediti najpovoljnije vrijeme u planiranju potomstva

-utvrditi plodne dane kod sekudarnog steriliteta

-uticati na pol djeteta u izvjesnoj mjeri

Upotreba i način primjene: 

Ujutro prije pranja zuba ili u toku dana, najmanje tri sara poslije obroka, pića ili pušenja, nanijeti pljuvačku (uvijek jedna kap) bez mjehurića ma predmetno staklo okulara.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Natures aid Pregnancy multivitamini i minerali sadrže pažljivo izbalansiranu mješavinu multivitamina i kompleks minerala za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje. Vitamin B12 ima ulogu u procesu diobe ćelija, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji. Takođe doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i održavanju normalnog energetskog metabolizma. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se nivo folata kod majke. Nizak nivo folata kod majke je faktor rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa.

Cink doprinosi normalnoj sintezi DNK, ima ulogu u procesu diobe ćelija i doprinosi normalnoj sintezi proteina.

Umirujuća hidratantna krema za pranje masne kože sklone nepravilnostima. 

Nježno čisti, pročišćava, umiruje kožu i vraća osjećaj prijatnosti. Za masnu kožu oslabljenu proizvodima za njegu koji isušuju kožu.

Ispitano pod dermatološkim nadzorom u kombinaciji s preparatima koji pretjerano isušuju kožu.

Inovativna tekstura bez trenja: na dlanu napravite pjenu uz pomoć vode i male količine proizvoda.

Rabenhorst Sok Detox, 750 ml

8,49 KM

Rabenhorst sok Detox sadrži velike količine vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sustava.

Vitamin C naše tijelo ne može samo proizvesti nego ga moramo unijeti u naš organizam!!!

Čaša Rabenhorst Detox soka može zamijeniti dnevni preporučeni unos voća.

Rabenhorst Detox je potpuno prirodan, bez dodanog šećera, vode i konzervansa. Svi sastojci su iz organskog uzgoja. Detox sok pomaže kod suzbijanja alergije i upala. Pomaže kod PMS-a.

Microlife BP B2 Basic.

Postavite manžetnu, startujte, izmjerite – i gotovo! Microlife BP B2 Basic sadrži sve značajne karakteristike koje su Vam potrebne za precizno mjerenje krvnog pritiska u kućnim uslovima. 30 memorijskih mjesta za dugoročno praćenje nivoa krvnog pritiska, PAD tehnologiju za detekciju srčanih aritmija, kao i indikator za provjeru pravilno postavljene manžetne.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva