LIDERA DEO dezodorantska krema za stopala, 50ml

5,18 KM
Sa PDV-om

Lidera Deo krema za stopala predstavlja jedinstveni proizvod koji sprjčava formiranje neprijatnog mirisa stopala dok se znoji. Lidera krema za stopala sadrži aktivan sastojak koji vezuje za sebe neprijatan miris, međutim krema ne sprječava znojenje niti utiče na biološke procese u koži. Osvježava i potiče cirkulaciju krvi u stopalama. Ne zamašćuje kožu ni čarape. Odstranjuje neugodan miris za tri do pet minuta.

Količina
Add to wishlist

Krema ima dejstvo i do nekoliko dana. Pored toga, osvježava noge i podstiče krvotok u njima. Ne sadrži konzervanse i alkohol.

Upotreba i način primjene:

Upotrebljavajte onda kad se pojavi neugodan miris, ali najviše dvaput sedmično. Stopala koja se oprali vodom i sapnom, namažite tankim slojem kreme. Ne upotrebljavajte kremu u koži.  Inače se perite kao i obično.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

VIGA Magnetni brojevi, 37 kom

11,74 KM

37 magnetnih drvenih figura u obliku brojeva i simbola osnovnih matematičkih operacija u drvenoj kutiji.

Ideali za početne korake učenje brojeva, sabiranja, oduzimanja kao i boja.

VIGA igračke izrađene su od kaučuka, zaobljenih vrhova i bojene netoksičnim bojama koje su potpuno usklađene sa najnovijim EN71, ASTM, ST i GB6675 standardima za bezbjednost igračaka. Sjajne su za učenje boja, oblika te pomažu razvoju motoričkih sposobnosti.

Cubika ZAPERTLAJ VOĆE slagalica je odlična igračka za razvoj fine motorike djece.

Sadrži šest drvenih elemenata i tri pertle od kojih dijete treba da napravi tri voćkice: jabuku, krušku i jagodu.

Ova slagalica podstiče dijete da razmišlja (koje dijelove treba da spoji, kroz koje rupice provlačiti pertle) i u isto vrijeme koristi sve prstiće obe šake što je izuzetno korisno za razvoj sinapsi.

Djeca veoma vole igračke sa pertlanjem jer im daju mogućnost improvizacije: pertle mogu da koriste po svojim pravilima, da izmišljaju načine pertlanja i vezivanja, što je uvijek izvor zabave i dječijeg zadovoljstva.   

Cubika ZAPERTLAJ VOĆE slagalica je namijenjena djeci uzrasta od 3 godine i starijoj i napravljena je od kvalitetnog drveta iz karpatskih šuma, fino obrađenih ivica.

Kad je koža osjetljiva, nužno je ne samo obnavljanje vanjske barijere nego i očuvanje njene mikrobiotičke barijere – nevidljive barijere koja prirodno štiti kožu kako bi smanjila njenu osjetljivost. To je uloga prebiotika.

48 sati hidratacije. Obnavlja i štiti barijeru kože.

Intenzivno smiruje. Smiruje i smanjuje iritaciju kože.

Osjetljiva koža. Zatezanje, peckanje, suhoća, crvenilo.

83% UMIRUJUĆIH I ZAŠTITNIH AKTIVNIH SASTOJAKA:

Glicerin hidratizira i do 48 sati.

Ceramid obnavlja i štiti kožnu barijeru

Vitamin B3 intenzivno smiruje

La Roche-Posay termalna voda smanjuje iritacije na koži.

17% komplementarnih sastojaka koji osiguravaju ugodno i jednostavno nanošenje i očuvanje kvaliteta sastojaka. Bez iritacije/bez nadraživanja. Visoka tolerancija, pogodno čak i za bebe.

Šampon protiv suhe prhuti. Ispitano pod nadzorom dermatologa. Bez parabena.

Pruža dugotrajno olakšanje od prhuti. Pročišćava vlasište. Preporučuje se za prhutava stanja povezana sa suhim vlasištem. Njegova potpuna formula djeluje brzo i održivo na različite čimbenike koji uzrokuju suhu prhut. Gvanidin glikolat, Ducrayev patentirani keratoreducirajući djelatni sastojak, sprječava formiranje ljusaka. Glicerol hidrira vlasište i time smanjuje ljuskanje. Zaključno, cinkov pirition, pročiščavajući sastojak, djeluje na Malasseziu, gljivicu povezanu s prhutavim stanjima. Rezultati: Od prve uporabe, prhut je uklonjena, a vlasište je umireno i hidrirano.

Aparat za mjerenje krvnog pritiska za nadlakticu BP 3AG1 omogućava precizno i komforno mjerenje krvnog pritiska kod kuće. Poseduje 30 memorijskih mjesta i opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija. Gratis digitalni termometar MT16F1.

Rok garancije: 3 godine

Savjeti: Izbegavajte aktivnosti, jelo i pušenje neposredno prije mjerenja. Sjedite 5 minuta prije mjerenja i opustite se. Mjerite uvijek na istoj ruci (obično lijeva ruka) i na ruci sa višim krvnim pritiskom. Skinite dijelove odeće i sat npr, tako da Vam nadlaktica bude slobodna. Provjerite da li koristite ispravnu veličinu manžetne (prikazano na manžetni). Zategnite manžetnu, ali ne previše stegnuto. Provjerite da li je manžetna 2 cm iznad lakta.

Sirup bijelog sljeza je dijetetski proizvod, dodatak ishrani koji se koristi protiv kašlja.

Ovaj biljni sirup sadrži macerat korijena bijelog sljeza, tečni ekstrakt cvijeta kamilice i tečni ekstrakt lista koprive i ploda šipka. Sirup bijelog sljeza pomaže smanjenju kašlja, olakšava iskašljavanje, smiruje upalu usne duplje i podiže imunitet.

Igraj se i uči!

Pripremi se za školu uz Lisciani edukativne igre.

Poveži slova, slike i riječi i zatim ih uz pomoć posebnog markera koji se jednostavno obriše priloženom spužvom piši opet i opet.

Karakteristike:

- 24 riječi,

- primjereno za djecu od 3 do 6 godina starosti.

MAM ručna pumpica za izdajanje

91,96 KM

MAM ručna pumpica za mlijeko je razvijena sa velikom pažnjom kako bi se prilagodila individualnim potrebama dojilja. Pumpica se sastoji od 4 rastavljiva dijela što omogućava lakše čišćenje. Lijevak je makan i fleksibilan i ima mogućnost rotacije od 360°. MAM ručna pumpica ima mogućnost kontolisanja jačine isisavanja prilagođavanja snage izmlazanja individualnim potrebama.

Anti-colic flašice i posude za čuvanje mlijeka iz asortimana MAM su kompatibilne sa pumpicom. U pakovanju se nalazi: 1 ručna pumpica za izdajanje mlijeka, 1 Anti-Colic flašica od 130ml, 1 Anti-Colic flašica od 160ml, 2 MAM silikonske cucle 0m+, 2 poklopca, 1 uputstvo za upotrebu.

MAM pumpica je bez Bisfenola A.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva