ALORA, 20 tableta

7,36 KM
Sa PDV-om

Tablete koje su namijenjene za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice.

Koristi se kod problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa varenjem ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno.

Količina
Add to wishlist

Koristi se kod problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa varenjem ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno. Sadrži ekstrakt biljke Passiflora incarnata, standardizovan prema pravilima Evropske farmakopeje. Passiflora incarnata, pri uobičajenom doziranju ima anksiolitičko dejstvo, a tek pri visokim dozama pokazuje sedativno djelovanje, što znači da otklanja simptome anksioznosti, ali ne umanjuje budnost, koncentraciju i funkcionalnost. Alora oslobađa od simptoma stresa, vraća prirodni mir organizmu i daje vam priliku da iskoristite svu energiju na pravi način.

Upotreba i način primjene:

Kod problema nervnog porijekla (nemir, zabrinutost, depresija, napetost, problemi u menstrualnom i menopauzalnom periodu, nervno uzrokovani problemi sa probavom ili povišenim pritiskom: 1-2 tablete 3 puta dnevno. Kod nesanice nervnog porijekla uzimaju se 2-3 tablete 1 sat prije odlaska u krevetu.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Anti-age serum protiv bora koji ublažava hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno javljanje, popunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože.

Formulacija sadrži Thiamidol koji djeluje u korijenu nastanka hiperpigmentacija i klinički dokazano smanjuje tamne fleke. Redovnom upotrebom sprječava njihov ponovni nastanak.

Sadrži hijaluronsku kiselinu dugog lanca koja poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (koja je 40 puta manja) prodire dublje, u epidermalne slojeve kože gde duboke bore nastaju.

ROYAL ReVITA® Jelly je kombinacija matične mliječi i ginsenga, korijena biljke sa stimulativnim svojstvima. Ova kombinacija je namijenjena za primjenu u stanjima velike fizičke i psihičke iscrpljenosti. Obje djelotvorne tvari djeluju stimulativno, sinergički podržavaju jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

MUSTELA 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela posebno formulisan za bebe i djecu. Idealan je za svakodnevnu higijenu bebe u vrijeme kupanja. Formula bez sapuna nježno čisti kosu i tijelo bebe te od rođenja poštuje hidrolipidni sloj i prirodnu ravnotežu vlasišta. Nježno čisti osjetljivu kožu i vlasište bez izazivanja iritcije i suhoće. Olakšava raščešljavanje kose. Formula koja ne peče za oči. 

Imunoglukan P4H, 30 kapsula

37,60 KM

Dodatak ishrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom - pomaže prirodnu odbranu organizma. Imunoglukan P4H kao sastavni dio raznolike i uravnotežene ishrane te zdravog načina života, povoljno djeluje na imunološki sistem. Imunoglukan P4H® kapsule sadrže prirodni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan). Imunoglukan P4H® kapsule sadrže takođe i vitamin C, značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema. Imunoglukan P4H® kapsule su obogaćene cinkom, koji je veoma značajan za normalno funkcionisanje i imunitet organizma.

Iđirot čaj preporučuje se kod opšte iscrpljenosti organizma, loše probave, nadutosti, gastritisa, gorušice, čira na želucu, bolova i grčeva. Pomaže i u aktiviranju lijenog želuca i crijeva, kod bolesti žlijezda i kod gihta. Iđirot se preporučuje i kod usporenog metabolizma, anemije, bubrežnih oboljenja. Osobe koje su jako mršave trebaju da konzumiraju ovaj čaj jer popravlja apetit. Čaj od iđirota je izuzetno sredstvo za čišćenje organizma.

ČAJ KOMORAČ Galenfarm, 100g

2,95 KM

Čaj od komorača, osim što ima ugodan miris i ukusan je, ima i mnoga ljekovita svojstva. Kao ljekovit dio koristi se korijen, cijela biljka i sjeme kada je zrelo. Komorač je dobra pomoć majkama koje doje, a čaj od komorača za bebe je nešto što svaka majka treba imati u kuhinji. Koristi se i za apetit, protiv zatvora i  nadimanja. 

Njegov kompleks protiv nastanka sebuma nastao je na temelju spoja 4 tenzioaktivna sastojka posebno odabrana i dozirana za smanjenje širenja sebuma duž vlakna kose i za očuvanje integriteta vlasišta te usporavanje zamašćivanja.
Kosa je lagana i lako se češlja.

Njegova hipoalergena formula ne sadrži paraben ni silikon.
Učinkovitost testirana pod dermatološkim nadzorom.

Lakša kosa s više volumena.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva