ESI NO DOL krema, 100 ml

14,53 KM
Sa PDV-om

No Dol krema preporučuje se zbog svog zaštitnog i umirujućeg djelovanja, pomaže smanjenju bolova i ukočenosti. Djeluje protuupalno, analgetički, antireumatski i smanjuje upalu. Idealno rješenje za bolne zglobove i mišićnu ukočenost.

Količina
Add to wishlist

Aktivni sastojci proizvoda:

-poboljšava elastičnost hrskavičnog tkiva (glukozamin sulfat)

-poboljšava propusnost tkiva, pomaže eliminaciju toksina koji mogu biti uzročnik boli u vezivnom i mišićnom tkivu (metilsulfonilmetan)

-djeluje protuupalno i analgetički (ekstrakt vražje kandže, ekstrakt arnike)

-djeluje antireumatski, smanjuje upalu (ekstrakt bijele vrbe)

-djeluje protuupalno (ekstrakt aloje)

Upotreba i način primjene:

Najmanje 2 puta na dan nanijeti kremu na bolno mjesto zgloba i lagano umasirati do potpunog upijanja kreme. Proizvod se može koristiti svakodnevno. Za bolje rezultate koristiti ga u kombinaciji sa NO DOL kapsulama.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Anaftin rastvor za ispiranje usta pomaže u ublažavanju boli uzrokovane ranicama u ustima, kao što su ranice nastale usljed aftoznog stoatitisa, aftoznih čireva, kao i ranice nastale usljed nanošenja ortodontskih aparatića i neodgovarajuće zubne protetike. Ovaj proizvod je takođe indiciran i za difuzne aftozne čireve.

EUCERIN DNEVNA NJEGA S HIJALURONSKOM KISELINOM ZA NORMALNU I MJEŠOVITU KOŽU, SPF 15, 50 ml

Upotreba:

Nježno masirajući nanijeti ujutro na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte. Izbjegaavati kontakt s očima.

Izvrsna podloga za make-up

Nije komedogena

Podnošljivost na koži dermatološki potvrđena

Za najbolje rezultate vaše anti-age njege kože Eucerin preporučuje:

Eucerin Hyaluron Filler krema za noćnu njegu

Eucerin Hyaluron Filler tretman za njegu bora oko očiju

Eucerin Hyaluron Filler konc. Tretman za isušivanje bora.

Zaštitni faktor 15 podržava odbranu kože od preranog starenja i produbljivanja bora.

Rezultat: Koža je vidljivo i primjetno glatkija.

Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranjive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta tokom prvih 6 mjeseci života.

Humana 1 je pogodna za ishranu dojenčadi  kao dopuna majčinom mlijeku ili za isključivu ishranu kada se dijete ne doji. 

Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim i u majčinom mleku: podstiču razvoj zdrave crijevne flore.

Ukoliko uvidite da dijete nije sito nakon obroka sa Humana 1 mlijekom za dojenčad, poslije 6. mjeseca starosti možete preći na Humana 2 mlijeko nakon dojenja.

Bočica Treiner će mališanima pomoći da nauče piti iz lončića. Izuzetno praktične i ergonomski oblikovane ručke pomoću kojih dijete lakše drži bočicu. Ručke se mogu skinuti.

OPIS:

• Mekani nepropusni kljun,

• Idealna za lagani prelazak bebe s bočice na čašu,

• Bočica koja ne prolijeva tečnost,

• Lagana za držanje zahvaljujući inovativnom dizajnu.

GALENFARM IVA ČAJ, 50g

3,24 KM

IVA ČAJ se preporučuje za jačanje imuniteta. Posebno je dobar izbor za ljude izložene jakom stresu. Gorke tvari iz trave ive pomažu kod raznih želučanih bolesti. Zbog svog antiseptičkog djelovanja, uništava patogene mikroorganizme i štetne tvari iz crijeva i želuca. Uspješno liječi razne infekcije, bolesti usta, grla,afte i gljivice. 

Ferona, 30 kapsula

28,48 KM

Ferona sadrži alfa lipoinsku kiselinu u dozi od 300mg , magnezijum i vitamin B6. Ovi suplementi imaju sinergističo pozitivno djelovanje na tok i ishod trudnoće.

Suplementacija alfa lipoinskom kiselinom (ALA) tokom drugog trimestra efikasna je u smanjenju simptomatologije, sprečavanju pojave simptoma kao i skraćivanju grlića materice kod žena sa rizikom od prijevremenog porođaja.

Magnezijum je važan za razvoj fetusa tokom gestacije ali i za rast novorođenčeta tokom perinatalnog perioda. Osim toga, on utiče na smanjenje pojave grčeva kod trudnice.

Vitamin B6 (pridoksin) od vitalnog je značaja za razvoj fetalnog nervnog sistema tokom trudnoće, takođe ublažava simptome mučnine i povraćanje - dva najčešća rana neželjena dejstva u trudnoći.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva