ČAJ LIST PERŠUNA Galenfarm, 50g

2,81 KM
Sa PDV-om

ČAJ LIST PERŠUNA jako sredstvo za olakšavanje izmokravanja i ublaženje grčeva.

Takođe se koristi u narodnoj medicini kod menstrualnih tegoba, bolnih menstruacija, za pospješenje lučenja mlijeka kod dojilja i sredstvo za olakšanje varenja.

Količina
Add to wishlist

Peršin je bogat bakrom koji je izuzetno važan za zdravlje zuba i kostiju. Ostali minerali koje peršin sadrži su: željezo, kalcij, kalij, magnezij i mangan. Minerali koje smo nabrojali zaslužni su za dobru krvnu sliku, jače i otpornije kosti, opuštanje mišića te proces regeneracije ligamenata i hrskavica.

Upotreba i način primjene:

Tri kafene kašičice peršunovog lisa preliti sa pola litre ključale vode i ostaviti poklopljeno 2 sata. Procjediti i piti u 3 obroka prije jela. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Imunoglukan P4H, sirup 250 ml

53,57 KM

Imunoglukan (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) prirodni je bioaktivni polisaharid izolovan iz gljive bukovače (Pleurotusostreatus). Njegova bezbjednost potvrđena je u brojnim studijama objavljenim u stručnoj literaturi.

Vitamin Cdoprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, radu imunološkog sistema te smanjivanju umora i iscrpljenosti. 

Imunoglukan P4H preporučujemo svima koji se često razbole, brzo se umaraju i izloženi su psihičkom ili fizičkom stresu. Preporučuje se za jačanje otpornosti prije i tokom sezone prehlada. 

Imunoglukan P4H sirupje primjeren i za dijabetičare i vegetarijance. Imunoglukan P4H sirup ne sadrži gluten.

Imunoglukan P4H sirup namijenjen je djeci i odraslima kojima više odgovara dodatak prehrani utečnom obliku.

LORELLI Igračka volan

40,72 KM

Odlična igračka koja stimuliše mozak Vaše bebe u automobilu i pomaže im u razvoju motoričkih sposobnosti. Svjetla i zvukovi potiču razvoj djetetovih osjetila.Pomaže bebi da razvije finu i grubu motoriku.

Karakteristike: Zanimljivi zvukovi i svjetla aktiviraju se kada dijete pritisne tipke . pomaže u razvoju mašte i jezičkih vještina. Pogodno od 12+ mjeseci. Izuzetno jednostavno za pričvršćivanje u automobilu. Za zabavu i razvoj mališana prilikom putovanja automobilom.

Baterije AA x 2 nisu uključene. 

Bilobil forte 80mg, 60 kapsula

20,93 KM

Bilobil forte kapsule, tvrde sadrže kvantificirani ekstrakt listova ginka koji poboljšava opskrbu mozga kisikom i glukozom. Ljekovite supstance ekstrakta, flavonski glikozidi, ginkolidi i bilobalid šire krvne žile, poboljšavaju protok krvi, sprječavaju sljepljivanje krvnih pločica te regulisanjem metabolizma štite stanice i tkiva od oštećenja koja uzrokuje nedostatak kiseonika. Ekstrakt listova ginka učinkovit je pri poremećajima prokrvljenosti mozga i udova.

VITAMIN B17 Plus, 30 kapusla

29,98 KM

B17 Plus je dodatak ishrani koji sadrži amigdalin. Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije, koja posjeduje antikancerogena svojstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozuu). Princip rada vitamina B17 podsjeća na trojanskog konja: ćelijama raka za rast potrebna je ogromna količina energije, odnosno glukoze, koju unosite kroz vitamin B17. Ćelije raka aposorbiraju molekule glukoze ovog vitamina i izazivaju „otključavanje” benaldehida i cijanida, uzrokujući sopstvenu smrt. Vitamin B17 je smrtonosan za ćelije raka, dok za ostale žive ćelije nije toksičan.

ESI Melatonin Pura, 120 mikrotableta

10,53 KM

Dodatak prehrani sa melatoninom.

Melatonin skraćuje vrijeme potrebno da se zaspi i pomaže tijelu da se prilagodi različitim vremenskim zonama prilikom putovanja.

Pakovanje: 120 mikrotableta

Primjena: 1 mikrotableta dnevno, uz dosta vode. Najbolji efekat za skraćivanje vremena potrebnog da se zaspi postiže se uzimanjem 1mg melatonina tačno prije spavanja. Da bi se tijelo lakše prilagodilo različitim vremenskim zonama, prije spavanja uzeti najmanje 0,5mg prvi dan putovanja i nastaviti uzimati nekoliko dana nakon dolaska na destinaciju.

Napomena: Ne preporučuje se uzimati u trudnoći i/ili tokom dojenja.

VIGA Set čajanka

37,91 KM

Djeca vole oponašati aktivnosti odraslih, ali zbog njihove dobi ne možemo im dopustiti upotrebu nekih kućanskih aparata.

Izvrsno rješenje su igračke koje su imitacije takvih uređaja. Tokom igre djeca razvijaju motoričke i tehničke vještine.

Namijenjeno za djecu stariju od 18 mjeseci. Sve Viga igračke su izrađene od netoksičnih boja.

Oral-B Baby 0-2 years zubna četkica

5,11 KM

Opis proizvoda

mekana glava pomaže zaštititi i masirati desni

izuzeto mekana vlakna za nježno pranje zubi

Od prvog zubića do 2. godine

klasična dječja četkica za zube

proizvod je dostupan u različitim verzijama

Brinite o zubima svog mališana već od prvog dana, prvo nježnom masažom a onda i četkanjem čim nikne prvi zubić. Klasična četkica za zube Oral-B Baby ima izuzetno mekana vlakna i okruglu glavu koja pokriva veliku površinu i nježno masira desni. Drška s protukliznim osloncem za palac dizajnirana je tako da dobro sjedi u vašoj ruci. Osmišljena za prve zubiće i mala usta, sa sličicom koja čini pranje zubi zanimljivijim, četkica za zube Oral-B Baby savršen je izbor za dob do dvije godine.

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice za sve tipove kože. Pomaže u sprečavanju fotostarenja i vidljivo smanjuje bore.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visoko do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Kreme za sunčanje podržava vlastiti  mehanizam obavljanja DNA kože, dok hijaluronska kiselina vidljivo smanjuje znakove starenja kože.

Nekomedogeno sredstvo za pranje masne i aknama sklone kože sa 6% amfo-tenzida namijenjeno je za nježno i djelotvorno uklanjanje viška sebuma (seboreja) prilikom uklanjanja nečistoća ili šminke ostavljajući čistu, osvježenu i mekanu kožu. Bez sapuna i mirisa. Njegova antibakterijska svojstva čiste kožu od bakterija i sprečavaju njihovo razmnožavanje.

Vitamin C 900 mg je dijeteski suplement sa vitaminom C i predstavlja dodatni izvor vitamina C u ishrani. Vitamin C doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnoj funkciji imunološkog sistema, metabolizmu stvaranja energije i smanjenju zamora i iscrpljenosti. Vitamin C povećava apsorpciju željeza i doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju, hrskavice, kože, desni i zuba. Neophodan je za zdravlje i funkcionalan imunitet organizma.  

DUREX Feel Thin, 3 komada

5,20 KM

Durex Feel Thin kondomi izuzetno su tanki za bolji osjećaj tokom seksa.

Iako su tanji od standardnih Durex kondoma, osiguravaju istu razinu pouzdanosti i sigurnosti.

Prozirni su i lubricirani.

Dermatološki su i elektronički ispitani.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva