HIPP MAMA čaj za dojilje, 200ml

8,26 KM
Sa PDV-om

HiPP Mama čaj za dojilje je mješavina odabranog bilja kao što su komorač, anis i kim za koje je poznato da pomažu stvaranje majčinog mlijeka. Osim toga, ovaj ukusni čaj će Vam pomoći da zadovoljite povećane potrebe za tekućinom tokom perioda dojenja. Limunska trava i matičnjak daju mu osvježavajuč okus. Važno je pridržavati se raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Količina
Add to wishlist

-Ne sadrži gluten

-Biljni čaj s kimom, anisom i komoračem

-Bez umjetnih boja, aroma i konzervansa

-Osvježavajući okus matičnjaka

-Jednostavna i brza priprema

Upotreba i način primjene:

U šalicu staviti 200 ml svježe prokuhane tople ili hladne vode, dodati cca. 2 čajne žličice čaja i promiješati. Nakon svake upotrebe dobro zatvoriti kutiju. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Unitears bez konzervansa su kapi za oči, rastvor koji sadrži hiromelozu i dekspantenol. Pomaže epitelizaciju, ima efekat vlaženja i dezinfikuje oko. Hipromeloza stvara, na površini rožnjače i konjuktive, privremeni zaštitni film i tako čini spoljašnju površinu vlažnom i služi kao zamjena u slučaju nedovoljnog stvaranja suza. Dovodi do brzog smirivanja u slučaju manjih iritacija oka neinfektivnog porijekla. Otklanja osećaj “suvog oka”. 

Sensibio DS+ umirujuća krema za njegu kože sklone ljuštenju štiti od razvoja kvasnica koje uzrokuju nadražaj i ljuštenje kože te učinkovito smiruje nadraženu kožu. Posebno je prikladna za kožu sklonu nadražaju lica u području oko usta, na bradi, oko obrva i rubova vlasišta. Krema ima laganu i nemasnu teksturu, vraća koži potrebne hidratantne sastojke i uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože, njeguje i hrani te brzo vraća osjećaj ugode. Prikladna je u slučaju preosjetljivosti na parfeme i uobičajene kozmetičke sastojke koji mogu djelovati nadražujuće. Lagana tekstura osvježava i omekšava kožu.

VIGA Puzle SAT

15,87 KM

Viga Clock Puzzle - na zabavan način učićete svoje dijete da zna gledati na sat. Namijenjena je djeci uzrasta 24+ mjeseci.

Puzzle su izrađene od najkvalitetnijeg drveta i sigurnih boja, bez oštrih ivica.

Emulzija sa uravnoteženon gradacijom hranjivih i hidratantnih supstanci. Primjerena za suvu, dehidriranu i osjetljivu kožu koja treba SNAŽNO hranjivo i hidratantno djelovanje.

Za taj tip kože savjetuje se korištenje i ujutro i naveče, pogotovo u zimskom periodu.

Za vrlo osjetljivu, iritiranu, kožu sa zadebljanim ili raspucanim kapilarama, savjetuje se korištenje kroz cijelu godinu, ujutro i naveče zbog njenog zaštitnog djelovanja od vanjskih utjecaja.

Serum za lice i vrat sa čistim retinolom namijenjen protiv starenja, čini kožu glatkom, hidriranom i obnovljenom. Za sve tipove kože Kombinacija retinola i vitamina B3 daju bolji rezultat i pogodan je za upotrebu osjetljivoj koži. Upotreba: Nanijeti 3-4 kapi seruma uveče na prethodno dobro očišćeno lice. Može se koristiti samostalno ili prije hidratantne kreme. Koristiti dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom.

  •  Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  •  Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  •  Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  •  Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  •  Otklanja posledice infarkta
  •  Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  •  Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  •  Reguliše pritisak
  •  Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga
  • Napomena: Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno.

Kod veoma visokog LDL (lošeg holesterola) preporučujemo vam da koristiti i Bio-Teo kapi br. 63 za jetru u kombinaciji sa ovim kompletom.

VIGA Set čajanka

37,91 KM

Djeca vole oponašati aktivnosti odraslih, ali zbog njihove dobi ne možemo im dopustiti upotrebu nekih kućanskih aparata.

Izvrsno rješenje su igračke koje su imitacije takvih uređaja. Tokom igre djeca razvijaju motoričke i tehničke vještine.

Namijenjeno za djecu stariju od 18 mjeseci. Sve Viga igračke su izrađene od netoksičnih boja.

Higijenski ulošci Naturella Classic Normal Camomile imaju blag miris nadahnut kamilicom te ekskluzivan sistem upijanja koji odvlači tekućinu daleko od kože, pružajući osjećaj ugodne suvoće. Jedini su ženski higijenski proizvod s losionom za zaštitu kože Dermacrem koji se brzo suši i klinički dokazano sprječava iritacije. Na taj način ulošci Naturella Classic Normal Camomile, osim pouzdane zaštite, pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Za noćnu zaštitu isprobajte varijantu Naturella Classic Night.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva