KREMA SORION za njegu suhe i ljuskaste kože, 60ml

40,27 KM
Sa PDV-om

KREMA SORIN krema protiv svrbeža te za njegu suhe i ljuskaste kože zahvaćena psorijazom, neurodermatitisom i ekcemom. Ajurvedska krema s nimom, hladno prešanim kokosovim uljem i kurkumom. 

Količina
Add to wishlist

Sorion krema je ajurvedski pripravak s prirodnim sastojcima. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji pažljivo odabranih, visokokvalitetnih i prirodnih ajurvedskih sastojaka (nim, kurkuma, indijski broć, slatki indrajao i hladno prešano kokosovo ulje), Sorion krema je naročito pogodna za intenzivnu njegu hrapave, nadražene i ljuskaste kože te kože zahvaćene crvenilom i svrbežom.

Upotreba i način primjene:

Nanijeti u tankom sloju na zahvaćeno područje ujutro i naveče. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Tretman za kontrolu crvenila i rozacee

Metroruboril A.Z efikasno smanjuje intenzivno crvenilo i nesavršenosti kože. Koncentrovana formula kombinuje 15% azelainske kiseline i ß-calm® kompleks aktivnih sastojaka. Crvenilo kože je vidljivo umireno, koža je zaštićena od spoljašnjih uticaja i vraćena joj je prirodna ravnoteža. 

Indikacije: Umjerena i intezivna eritro-rozacea, rozacea i papulo-pustularna rozacea (3. i 4. stadijum)

Aktivne supstance: 

 • Azelainske kiselina (antibakterijska, antimikrobna i antiinflamatorna dejstva)

 • β-CALM® kompleks (protiv crvenila, umiruje, regeneriše, jača i hidrira aktivne sastojke)

 • Glicerin (hidratantno sredstvo) 

Primjena: METRORUBORIL nanijeti ujutru i uveče na čistu i suvu kožu lica.

 • 0% Fenoksietanola

 • Bez alkohola

 • Bez mirisa

GALENFARM Sena čaj, 50g

4,21 KM

Čaj od sene potiče crijevne kontrakcije, a time i probavu. On prirodno sprječava lijenost crijeva i zatvor. Osim zrelih i osušenih listova, kao laksativ se može koristiti i plod sene. Plod je nalik na mahunu i sadrži manje aktivnih sastojaka. 

BRONHOKLIR sirup za pušače sadrži ekstrakte korijena jagorčevine, herbe timijana i ehinacee, vitamine A, C i E, uz dodatak meda, etarskih ulja eukaliptusa i anisa i mentola.

Posebno osmišljen za probleme hroničnog pušačkog kašlja i poboljšanje imunog sistema pušača.

Smiruje nadražaj na kašalj, olakšava iskašljavanje.

Djeluje antimikrobno i antioksidativno.

Kukuruzna svila se vec jako dugo koristi kao ljekovito sredstvo. Poznata je po tome da je zaista od velike pomoci kod nekih oboljenja, kao i da ne ostavlja štetne posljedice. Kukuruzna svila u obliku čaja je jedan od najjačih prirodnih diuretika. Konzumiranjem ovog čaja se u toku 24 sata može nekoliko puta povećati količina izlučene mokraće. Kukuruza svila djeluje protivupalno i štiti i umiruje urinarni trakt.

Neven melem je obogaćen prirodnim sastojcima. Upotrebljava se za zarastanje rana, posjekotina, opekotina, njegu kože na laktovima, petama, pomaže kod hemoroida. Štiti i njeguje sve tipove kože a posebno je namjenjen za suhu i osjetljivu kožu. Neven melem doprinosi dobroj njezi i regeneraciji kože s problemom crvenila, ojeda ili uboda. Neven pokazuje dobra zaštitna svojstva protiv uticaja znoja, prašine i sl.

BRONCAMIL sirup, 200ml

16,71 KM

BRONCAMIL sirup - prirodna moć za dobro stanje disajnih puteva. Kašalj je simptom složenog kataralnog procesa koji se mijenja i razvija. Prvo kreće nadražajnim, a zatim se razvija u produktivni kašalj. Vrlo teško je odrediti kako dijete kašlje, koji sirup treba primijeniti i u kom momentu. Problem je što sirupi protiv kašlja najčešće sadrže samo jedan biljni ekstrakt pa je njihova namjena ograničena na jednu vrstu kašlja tj. za produktivni (zreo) ili nadražajni (suhi) kašalj.

BeWell tlakomjer zglobni pro-39

65,10 KM
  • Detektovanje pulsne aritmije
  • Tehnologija Intellect Classic (komforna mjerenja i precizni rezultati)
  • Memorija posljednjih mjerenja
  • Jednostavno rukovanje pomoću samo jednog dugmeta
  • Kompaktna i prenosna za putovanje, kuću i kancelariju
  • Pokazatelj trajanja baterije
  • Automatsko isključivanje

ESI ANANAS suhi ekstrakt, 60 tableta

9,27 KM

ANANAS suhi ekstrakt dodatak prehrani koji se preporučuje kao pomoć pri mršavljenju, kod otežanog varenja hrane i za eliminaciju celulita. Bromelin je veoma efikasan u tretiranju lokalizovanih zapaljenja sa edemima, djeluje pozitivno na jačanje kolagena koji je ugrožen u tkivu zahvaćenom celulitom, popravlja drenažu tkiva i olakšava varenje proteina.

Predstavlja snažnu podršku zdravlju srca i mozga i prirodno deluje na regulisanje holesterola i triglicerida. Dokazano je da je 11 puta efikasniji u odnosu na omega masne kiseline iz ribljeg ulja u regulisanju masti i smanjenju lošeg LDL holesterola.

Save Oil dodatno sadrži prirodni antioksidans astaksantin, koji ima značajnu ulogu u zaštiti ćelija, vida, zdravlja zglobova i imuniteta. Save Oil utiče pozitivno na imunološki sistem prirodnim putem. 

Za osjetljivu kožu. 

Čisti kožu i uklanja šminku. 

Protiv osjećaja zatezanja i crvenila.

Fiziološki pH. Visoka učinkovitost čišćenja, sadrži surfaktante za čišćenje optimalne tolerancije.

 - U potpunosti uklanja šminku, nečistoće i prašinu.

 - Kožu ostavlja čistom bez isušivanja.

 - Koži daje osjećaj svježine.

Bez sapuna. Bez bojila. Bez alkohola. Bez parabena.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva