GLUCOkontrol sa alfa-lipoinskom kiselinom, 60 kapsula

34,97 KM
Sa PDV-om

GLUCOkontrol je dijetetski suplement koji predstavlja kombinaciju alfa-lipoinske kiseline i ostalih supstanci značajnih za poboljšanje funkcije nervnog i imunog sistema, koji zbog svog specifičnog sastava može doprinijeti očuvanju zdravlja perifernih nerava.

Količina
Add to wishlist

GLUCOkontrol sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, cink, hrom, folnu kiselinu, vitamine B1, B6 i B12, i cimet. Njihovo sinergističko dejstvo je značajno kod:

-komplikacija dijabetesa i oštećenja perifernih nerava (utrnulost, žarenje, bol, svrab)

-postojećih drugih oštećenja tkiva i organa radi odlaganja ili spriječavanja daljih oštećenja

-poremećaja metabolizma glukoze u dijabetesu

-štetnih uticaja slobodnih radikala na organizam.

Alfa-lipolinska kiselina

Pospješuje ugradnju glukoze u ćeliju i povećava osjetljivost na insulin. Moćan antioksidant.

Hrom

Pomaže metabolizam glukoze, reguliše nivo insulina i holesterola u krvi.

Cink

Doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata. Jača imuni sistem.

Cimet

Stabiliše nivoe glukoze i lipida u krvi.

Folna kiselina, vitamini B1, B6 i B12Stabiliše nivoe glukoze i lipida u krv

Upotreba i način primjene:

Odrasli i djeca od 14 godina : 1-2 kapsula dnevno , pola sata prije jela. Kapsule se ne smiju žvakati.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Beauty Therapy Senstive noćna krema sa hijaluronom – njene aktivne komponente smanjuju vidljivost postojećih linija i bora, sprečavaju isušivanje i gubitak elastičnosti kože i regenerišu je tokom sna. Kao i dnevna krema namijenjena je osobama sa visoko reaktivnom kožom koja je suva, sklona iritaciji i ima smanjenu toleranciju na brojne spoljne uticaje: zagađenje, vjetar, hladnoću, toplotu, hemijske agense  ali i stres. 

Primijenjen na lice, vrat i dekolte, vraća pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kožnog tkiva. Filmogeno dejstvo HIJALURONSKE KISELINE omogućava dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do ćelija spinoznog tkiva, s produženim hidratantnim djelovanjem od 6-8 sati.

UPOTREBA: Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Nakon toga nanijeti odgovarajuću kremu ili koristiti za samostalno vlaženje kože.

FRUCTUS DETOX, 25 filter kesica

3,76 KM

Doprinosi normalnom metabolizmu masti i održavanju normalne funkcije jetre.

Proizvod DETOX sadrži herbu hajdučke trave koja doprinosi normalnom varenju i metabolizmu masti, list ruzmarina koji doprinosi normalnom varenju i održavanju normalne funkcije jetre, kao i koren maslačka i cvijet nevena koji doprinose održavanju normalne funkcije jetre i crijeva.

Soda bikarbona je efikasan, brzo delujući antacid, sredstvo koje neutrališe višak želudačne kiseline.

Kao slabo alkalna supstanca, umanjuje kiselost želuca, normalizujući njegov pH i samim tim dovodi do smanjenja simptoma gorušice.

Aktivna supstanca u Sodadigest Soda bikarbona tabletama – Natrijum hidrogenkarbonat, farmaceutskog je kvaliteta, prečišćena i detaljno ispitana, pa samim tim efikasnija i bezbjednija za upotrebu od prehrambene.

Dr Colić Beauty Therapy antirid njega namijenjena za njegu nježne i osjetljive kože područja oko očiju i usana. Boravak na suncu, mimika i vrijeme uzroci su nastajanja sitnih bora i te dijelove kože lica potrebno je posebno njegovati.

Lagana hidrirajuća krema pomaže da se izbriše izgled finih linija i bora. Hijaluronska kiselina sprečava isušivanje kože, produbljivanje bora oko očiju i usana čineći kožu mekom i elastičnom. Ulje sjemenki crnog grožđa djeluju kao antioksidans, sprečavaju negativan uticaj slobodnih radikala, obnavljaju kožu i vraćaju joj prirodni balans. Jojobino ulje održava hidro-lipidni sloj kože, a pantenol intenzivno regeneriše kožu i poboljšava vlažnost. Za sve tipove kože.

NUK Sredstvo za pranje flašica

11,23 KM

NUK sredstvo za pranje specijalno je razvijeno za pranje dječjih flašica i sisača. Bazirano je na prirodnim sastojcima. Pomoću enzima pouzdano otklanja ostatke mlijeka, kašica i voćnih sokova. Pored toga, NUK sredstvo za čišćenje je tako blago da se dječja oprema kao flašice, sisači, čaše, pribor za jelo, a takođe i dijelovi pumpica za izdajanje te perive igračke sigurno i po potrebama beba može očistiti.

Uputstvo za upotrebu

Ušpricajte jedan mlaz NUK sredstva za pranje u flašicu. Sa malo vruće vode i četkom operite bocu. Isprati čistom vodom.

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice za sve tipove kože.

Pomaže u sprečavanju fotostarenja i vidljivo smanjuje bore.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visoko do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Kreme za sunčanje podržava vlastiti  mehanizam obavljanja DNA kože, dok hijaluronska kiselina vidljivo smanjuje znakove starenja kože.

Umirujući i pročišćavajući gel za čišćenje koji djeluje protiv crvenila i perutanja kože

  • Nježno čisti i pročišćava
  • Sprječava razvoj iritanasa
  • Umiruje iritiranu kožu
  • Izuzetno blaga formulacija bez sapuna koja poštuje fiziološku pH vrijednost kože
  • Bez sapuna - neparfemisano

Inovacija nastala kao rezultat BIODERMA ekspertskih istraživanja biologije kože, Sensibio DS+ Gel efikasno djeluje protiv uzroka crvenila i perutanja. Pomaže u sprječavanju razvoja gljivice Malassezia, iritansa koji pogoršava stanje kože sklone crvenilu i perutanju.

OFTALMO Vitalis, 20 kapsula

35,52 KM

Oftalmo Vitalis je namjenjen kao dodatak ishrani na bazi karotenoidnih pigmenata - luteina i zeaksantina, vitamina A, E, C, B₂ i cinka. Lutein i zeaksantin su pigmenti normalno prisutni u oku. Imaju ulogu u zaštiti oka od potencijalno fototoksične plave svjetlosti i UV zraka, kao smanjenju oksidativnog oštećenja koja mogu dovesti do makularne degeneracije.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva