AQUA MARIS Talasoterapija, 30 kesica

11,51 KM
Sa PDV-om

AQUA MARIS Talasoterapija, kesice prirodne morske soli sa eteričnim uljima smilja i mirte, dopuna za AQUA MARIS talasoterapija sistem. Koriste se za ispiranje bakterija, virusa i nečistoća iz nosa i omogućavaju prohodnost gornjih disajnih puteva. Bez konzervansa. 

Količina
Add to wishlist

AQUA MARIS Talasoterapija, kesice, koriste se zajedno sa AQUA MARIS sistemom za čišćenje nosa i uklanjanje viška sluzi. Preporučuje se osobama sklonim prehladama i alergijama te osobama izloženim česticama prašine i ostalim nečistoćama. Postupak je ugodan i jednostavan. 

Upotreba i način primjene:

Prirodnu AQUA MARIS Talasoterapija morsku so iz kesice istresti u posudu za ispiranje. Vodu prokuhati i ohladiti do otprilike 37°C i dosuti u posudu do oznake, promućkati i isprati nos i sinuse,nekoliko puta sedmično. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

OFTALMO Vitalis, 20 kapsula

35,52 KM

Oftalmo Vitalis je namjenjen kao dodatak ishrani na bazi karotenoidnih pigmenata - luteina i zeaksantina, vitamina A, E, C, B₂ i cinka. Lutein i zeaksantin su pigmenti normalno prisutni u oku. Imaju ulogu u zaštiti oka od potencijalno fototoksične plave svjetlosti i UV zraka, kao smanjenju oksidativnog oštećenja koja mogu dovesti do makularne degeneracije.

VITAL PLUS Active, 30 kapsula

36,00 KM

Namjena

Vital plus active kapsule su svojim bogatim sadržajem vitamina i minerala idealna dopuna ishrani i za povećanu potrebu organizma.

Sastav

L-cistin, selen, vitamini C, B6, E, biotin, sjeme prosa, preslica

Doziranje i način primjene

Jedna kapsula dnevno uz obrok

Arganovo ulje na mnoge je načine dragocjeno, a tradicionalna priprema samo je jedan od njih.

Žene ručno beru i sakupljaju oraščiće, razbijaju ih kamenom i koštice koje se nalaze u oraščiću melju u gustu pastu. Pastu potom cijede, kako bi dobile ulje. 

Brojne su dobrobiti arganovog ulja koje Marokanke vijekovima koriste u ritualima uljepšavanja: smiruje nadraženu i oštećenu kožu, hrani je i poboljšava elastičnost, a mogu ga koristiti i trudnice za prevenciju nastanka i tertman već postojećih strija. Povećava elastičnost kože, regeneriše je, štiti od negativnog UV zračenja.

Argan i Vanilla body butter preporučuje se za tretman kože nakon izlaganja suncu, za osobe koje imaju kožne probleme kao što su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.

AURA Maskara vodootporna za 3D izgled trepavica namijenjena je svima koji nemaju mnogo vremena za makeup i kojima je potrebna maskara koja će u jednom potezu učiniti sve potrebno da bi trepavice izgledale savršeno. Četkica sa gusto raspoređenim dlačicama pruža već u prvom sloju 3D izgled trepavica. Volumen, dužina i savršeno uvijene trepavice su zagaratovane.

ESI NO DOL Collagene kapsule, 60 kom.

35,80 KM

Nodol Collagen povećava pokretljivost i elastičnost zglobova, ublažava bolove kod zapaljenskih procesa u zglobovima, skraćuje period oporavka mišića nakon fizičke aktivnosti, ublažava bolove u zglobovima nastale usled preopterećenja, ubrzava zarastanje preloma kosti i oporavak kod povreda ligamenata, mišića ili tkiva. Bez glutena.

Marmelada za sunčanje - Inovativna Galenfarmova formula sa uljem urukuma koje sadrži više karotenoida od ulja mrkve. U kombinaciji sa uljem oraha i uljem badema koži daje bronzani i preplanuli ten.

Potpuno prirodan proizvod učiniće da Vaša koža blista zdravljem i lijepim tenom tokom čitavog ljeta.

Lidera Deo krema za stopala predstavlja jedinstveni proizvod koji sprjčava formiranje neprijatnog mirisa stopala dok se znoji. Lidera krema za stopala sadrži aktivan sastojak koji vezuje za sebe neprijatan miris, međutim krema ne sprječava znojenje niti utiče na biološke procese u koži. Osvježava i potiče cirkulaciju krvi u stopalama. Ne zamašćuje kožu ni čarape. Odstranjuje neugodan miris za tri do pet minuta.

D-manozinn sadrži D manozu u kombinaciji sa suvim ekstraktom ploda acerole, vitaminom C i cinkom.

Namijenjen je osobama sa čestim i ponavljajućim infekcijama urinarnog trakta uzrokovanih bakterijom Escherichia coli.

Način upotrebe i doziranje: Odrasli i djeca preko 12 godina u slučaju akutnih infekcija uzimajti na 4 sata 1 kesicu, razmućenu u čaši vode ili soka, tokom 3 dana, a zatim nastaviti sa uzimanjem 1 kesice 2 puta dnevno. Prevencija: jednom dnevno jednu kesicu praška rastvoriti u čaši vode ili soka. Dojenčad i djeca do 12 godina u slučaju akutnih infekcija uzimati na 4 sata 1/2 kesice, razmućenu u čaši vode ili soka, tokom 3 dana, a zatim nastaviti sa uzimanjem 1/2 kesice 2 puta dnevno. Prevencija: jednom dnevno 1/2 kesice praška rastvoriti u čaši vode ili soka.

Kapsule Doppelherz sadrže vitamine A, C i E, kao i 25% preporučene dnevne doze cinka. Kapsule sadrže i 20 mg luteina i 800 µg zeaksantina. S obzirom da naše tijelo ne može sami proizvesti vitamine i elemente u tragovima, potrebno ih je redovno i adekvatno uzimati kroz hranu. Uz neuravnoteženu ishranu unos nije uvijek optimalan. Vitamin A pomaže u održavanju normalnog vida danju i noću. Vitamini C i E zajedno sa cinkom podržavaju zaštitu ćelije od oksidativnog stresa. Cink pomaže u održavanju normalnog vida i podržava normalan metabolizam vitamina A. Lutein i zeaksantin nalaze se u biljnoj hrani (npr. zelenom povrću).Takozvana “žuta mrlja” na mrežnici sadrži visoku koncentraciju luteina i zeaksantina, a nalazi se na sredini stražnjeg oka. Bez laktoze i bez glutena.

OTOSAN Prirodne kapi za uši, 10ml

9,28 KM

Pomaže pri uklanjanju suvišne ušne masnoće, smiruje osip i crvenilo na koži, čisti ušni kanal i njeguje suhu kožu, potiče dobro stanje uha.

S eteričnim uljima iz organski uzgojenih biljaka, propolis i crna ribizla, poznati po svojim efikasnim svojstvima, njeguju čiste i štite.

Dermatološki testirano. Bez dodatka sintetičkih boja i konzervansa. Pogodno za djecu, odrasle i osobe sa slušnim aparatima.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva