MARSOVCI sa Imunactivom, multivitaminima i mineralima za djecu, 30 tableta

15,16 KM
Sa PDV-om

Marsovci Imunoaktiv predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti djecu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. U sebi sadrže jedinstveni Imunoaktiv kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabranim vitaminima i mineralima. Sve ove komponente, koje se u preparatu Marsovci sa Imunoaktivom nalaze u preporučenim dnevnim dozama, efikasno jačaju i stimulišu imuni sistem djece, poboljšavaju apetit i obezbeđuju normalan rast i razvoj.

Količina
Add to wishlist

MARSOVCI sa Imunactivom, multivitsmini i minerali za djecu namjenjeni su za jačanje imunog sistema i povećanje odbrane organizma protiv bolesti. Za nadoknadu i spriječavanje nastanka deficita vitamina i minerala (kod djece sa slabim apetitom ili koja se jednolično hrane), za poboljšanje koncentracije i memorije (kod povćanog psihičkog i fizičkog napora), pozitivno utiče na stanje zuba, podržava vitalnost i opšte blagostanje dijeteta. 

Upotreba i način primjene:

1 tabletu dnevno otopiti u ustima

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Veoma visoka zaštita od sunca sa fluidnom teksturom laganom kao voda i sa “dry touch” tehnologijom.

  • Pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu od sunca
  • Prijatno i lako nanošenje zahvaljujući fluidnoj teksturi laganoj kao voda "Dry touch" tehnologija
  • Idealna za sve tipove kože, čak i kombinovanu do masnu kožu, osjetljivu kožu ili kožu koja uopšte ne podnosi bilo koji tip sunca, veoma svijetlu kožu sa pjegicama, kožu izloženu jakom suncu
  • Ujednačava ten zahvaljujući svojoj prirodnoj nijansi
  • Formula bez ulja - Nemasna tekstura
  • Odlična podnošljivost kože - Nekomedogeno - Bez mirisa - Vodootporno

Neven ulje , Galenfarm, 50 ml

5,15 KM

NEVEN ulje koristi se spolja za njegu i regeneraciju kože. Koristi se za njegu iritirane, upaljene kože, blažih ogrebotina i povreda. Smiruje upalne procese, stimuliše regeneraciju i zarastanje kože. Hidrira suvu i ispucalu kožu, pomaže u smanjenju proširenih vena.

FEMIBION 1 za trudnice, 28 tableta

24,15 KM

Femibion 1 tablete se koriste kao dodatak prehrani, ispunjavaju specifične potrebe žena u reproduktivnom periodu. Koriste se od trenutka planiranja trudnoće pa do kraja 3. mjeseca trudnoće. Ovaj dijetetski suplement sa kompleksom vitamina i minerala koji predstavlja dopunski izvor ovih bioaktivnih jedinjenja. Ne sadrže gluten, laktozu i želatin.

Nježan šampon za osjetljivo vlasište.

Eucerin DermoCapillaire pH5 šampon posebno je osmišljen kako bi održao prirodnu pH vrijednost kože i učinkovito očistio vlasište i kosu te spriječio suhoću i iritaciju. Uklanja nečistoće, pelud i alergene te daje kosi zdrav sjaj i osjećaj mekoće i podatnosti.

Osmišljen posebno za osobe s osjetljivom kožom vlasišta, ovaj blagi šampon čisti i omekšava kosu te pri tom zadržava prirodni obrambeni mehanizam vlasišta.

Bilobil forte 80mg, 20 kapsula

9,31 KM

Bilobil forte kapsule, tvrde sadrže kvantificirani ekstrakt listova ginka koji poboljšava opskrbu mozga kisikom i glukozom. Ljekovite supstance ekstrakta, flavonski glikozidi, ginkolidi i bilobalid šire krvne žile, poboljšavaju protok krvi, sprječavaju sljepljivanje krvnih pločica te regulisanjem metabolizma štite stanice i tkiva od oštećenja koja uzrokuje nedostatak kiseonika. Ekstrakt listova ginka učinkovit je pri poremećajima prokrvljenosti mozga i udova.

CeraVe SA sredstvo za čišćenje lica i tijela pomaže u ublažavanju grube i kvrgave teksture kože, ostavljajući kožu glatkijom. Salicilna kiselina u formuli nježno eksfolira kožu, bez ugrožavanja prirodne barijere kože. Razvijeno u saradnji sa dermatolozima, ovo svakodnevno sredstvo za čišćenje pomaže u zaštiti prirodne barijere kože sa tri esencijalna ceramida i hidrira kožu hijaluronskom kiselinom.

Pogodno za grubu i kvrgavu kožu. Pogodan i za kožu sklonu keratozi pilijaris.

Nježno uklanja ulje, prljavštinu i šminku.

Bez fizičkih pilinga.

Bez mirisa, bez iritacije, nekomedogeno.

Preporučena upotreba u kombinaciji sa CeraVe SA kremom za zaglađivanje.

Super Collagen Beauty direct predstavlja dodatak ishrani na bazi kolagena, biotina i vitamina C. U pitanju je revolucionarna formula za podmlađivanje lica i tela u formi mikro granula, koje se otapaju direktno u ustima bez dodavanja vode uz sjajan ukus kalifornijske pomorandže. Preporučuje se za održavanje nivoa kolagena u organizmu i hidrataciju zrele kože. Vitamin C pospešuje normalnu funkciju hrskavice, krvnih sudova, kože, desni i zuba. Biotin pospešuje zdravlje kose, sluzokože i kože, te doprinosi normalnom energetskom metabolizmu. U pitanju je jedini preparat na tržištu koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maksimalnoj dozi, zajedno sa vitaminom C i magnezijumom. Podmlađuje kožu, kosu, nokte,kao i zglobove, tetive i ligamente.

GALENFARM UROGAL ČAJ, 50g

4,21 KM

Urogal čaj je pažljivo odabrana mješavina čaja koja se koristi u liječenju urinarnih infekcija. Čajna mješavina dezinfikuje mokraćne kanale i pospješuje izlučivanje urina. Ešerihija koli je bakterija koja je najčešći uzročnik urinarnih infekcija kod oba pola. Ova bakterija je uporna i obično zahtIjeva dugotrajan proces liječenja.

Učinkovita zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja - formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera - sigurnih za delikatnu bebinu kožu - koji na površini kože formiraju zaštitni film koji štiti od UV zračenja.

Krema sadrži inovativni aktivni sastojak zvan Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3, te posljedično, umiruje iritacije, podržava funkcije barijere kože i ciklus biološke obnove epiderme.

Krema umiruje kožu i ubrzava regeneraciju epiderme - Bisabolol ublažava iritacije i sprječava crvenilo kože. Pored toga, ulje sjemenki lana i shea puter ubrzavaju regeneraciju iritirane epiderme.

Preporučena za zaštitu osjetljive kože lica djece i novorođenčadi od prvog mjeseca života, od UVA i UVB zračenja tokom izlaganja suncu.

Vitaminsko-mineralni dodatak za dijabetičare.

Kako se oboljeli od šećerne bolesti moraju pridržavati posebnih dijeta, prehranom često ne unose dovoljnu količinu određenih vitamina i minerala. Uz to, zbog šećerne bolesti ili poremećena metabolizma u organizmu, postoji mogućnost povećane potrebe za tim vitalno važnim prehrambenim tvarima. Zbog toga je posebno razvijena formula Doppelherz® aktiv Vitamini i minerali za dijabetičare, s prijeko potrebnim dodacima prehrani za bolesnike sa šećernom bolešću. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva