AURA POWER LASHES ljepilo za vještačke trepavice, 7g

6,73 KM
Sa PDV-om

AURA POWER LASHES ljepilo za vještačke trepavice koje je dostupno u crnoj boji i providno. Formulisano je da traje čak i u ekstremnim uslovima uz odlično lijepljenje i savršeno držanje. 

ODABERI BOJU LJEPILA : CRNO
Količina
Add to wishlist

Upotreba i način primjene:

Za ljepljenje trepavica potrebno je nanijeti veoma malu količinu ljepila. Crno ljepilo daje efekat tečnog eyelinera ispod trepavica i preporučuje se malo iskusnijim dok je providno lakše za korištenje, jer poslije 4-5 minuta bijela boja ljepila postaje potpuno providna pa su moguće greške manje uočljive. 


16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice za sve tipove kože. Pomaže u sprečavanju fotostarenja i vidljivo smanjuje bore.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visoko do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Kreme za sunčanje podržava vlastiti  mehanizam obavljanja DNA kože, dok hijaluronska kiselina vidljivo smanjuje znakove starenja kože.

Babytol Neonate su kapi za normalizaciju crijevne flore kod djece rođene carskim rezom,  prijevremeno rođene djece i kod novorođenčadi i male djece koja su na antibiotskoj terapiji. 

Djelovanje:

Bezbjedan od prvog dana,

Normalizuje crijevnu floru kod beba rođenih carskim rezom,

Normalizuje crijevnu floru kod prijevremeno rođenih beba,

Uz antibiotsku terapiju i nakon nje.

Organski sok od aronije - 100% čisti sok

Neposredno nakon berbe, odabrane aromatične organske bobice aronije iz najboljih istočnoevropskih uzgojnih područja pažljivo se prerađuju u kući, a zatim se nježno flaširaju u Rabenhorstu.

Rezultat je čisti sok od aronije vrhunskog kvaliteta koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

  • reguliše krvni pritisak
  • štiti zdravlje urinarnog trakta
  • antiupalna svojstva
  • stimuliše rad štitnjače
  • poboljšava pamćenje i koncentraciju
  • reguliše nivo šećera u krvi
  • jača imunitet
  • povoljno djeluje na probavni sistem
  • štiti od virusa i bakterija
  • pospješuje izlučivanje teških metala iz organizma

Dr Colić  Deep clean maska za lice sa žalfijom, zelenim čajem, hijaluronom i kolagenom je idealna za kožu kojoj je potrebna dodatna ishrana, bolja otpornost i hidratacija. U kombinaciji sa žalfijom duboko čisti, dezinfikuje i smiruje kožu. Žalfija je jedan od najjačih antioksidanasa koji čini kožu blistavom i zdravom. Zeleni čaj smanjuje crvenilo kože, tretira izrazito masnu kožu i prije svega sužava pore. Umiruje kožu i djeluje protivupalno, umanjujući nelagodnosti koje prate osobe sa problematičnim tipom kože.

Masku nanijeti na čistu, suvu kožu, nježno pritisnite ivice sve dok se maska potpuno ne zalijepi za vaše lice. Nakon 20 minuta skinite masku i nježno umasirajte ostatak seruma na lice, vrat i dekolte.

Poslije završenog tretmana nije potrebno ispiranje.

ECOMER je klinički potvrđen suplement za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma zahvaljujući trostrukom mehanizmu dejstva. ECOMER je imunomodulator, imunostimulator i antioksidans. ECOMER sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkil-glicerola iz ulja ajkuline jetre. Alkilgliceroli se prirodno javljaju u ljudskom organizmu, posebno u majčinom mlijeku, a pomažu da organizam ostane snažan i otporan.

Eucerin DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem:

  •  Protiv tamnih mrlja,
  •  Protiv nepravilnosti,
  •  Protiv sjaja.

Protiv hiperpigmentacije: smanjuje postojane tragove akni i sprječava njihovo pojavljivanje.

Protiv nepravilnosti: Sprječava nastanak nepravilnosti i umiruje kožne iritacije.

Protiv sjaja: Pruža dugotrajan, suv i matiran izgled kože.

Ključni sastojci salicilna kiselina i likokalkon A.

ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS NEVIDLJIVI SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA DJECU SPF50+. ZA LICE I TIJELO.
VRLO VISOKAUVB / UVA ZAŠTITA
Za osjetljivu dječju kožu. Izuzetno otporna na vodu, znoj i pijesak. Ne nadražuje oči. Ispitano pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Ispitano na alergije. Ne ostavlja bijele tragove.

LIPIKAR GEL LAVANT:
Lipikar gel za tuširanje nežno čisti lice i telo. Umiruje i pruža celodnevnu zaštitu za osjetljivu i suvu kožu čitave porodice. Pogodno za bebe, djecu i odrasle.
Sa umirujućim niacinamidom i karite puterom koji obnavlja lipide, hrani kožu već pod tušem. Prikladno za primjenu na brojnim dijelovima tijela (lice, tijelo, vlasište kod novorođenčadi i intimna područja). Za kožu neutralna pH-vrednost.

Aparat za mjerenje pritiska BP A200 AFIB švajcarskog proizvođača Microlife, posjeduje jedinstvenu AFIB tehnologiju koja omogućava detekciju atrijalne fibrilacije pri mjerenju krvnog pritiska u kućnim uslovima.

Rok garancije: 5 godina

Savjeti: Izbegavajte aktivnosti, jelo i pušenje neposredno prije mjerenja. Sjedite 5 minuta prije mjerenja i opustite se. Mjerite uvijek na istoj ruci (obično lijeva ruka) i na ruci sa višim krvnim pritiskom. Skinite dijelove odeće i sat npr, tako da Vam nadlaktica bude slobodna. Provjerite da li koristite ispravnu veličinu manžetne (prikazano na manžetni). Zategnite manžetnu, ali ne previše stegnuto. Provjerite da li je manžetna 2 cm iznad lakta.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva