AURA Maskara Volume za volumen trepavica, 75 ml

14,88 KM
Sa PDV-om

AURA Maskara Volume za volumen trepavica i dužinu trepavica. Kombinacija posebno kreirane kremaste formule i četkice garantuje lako nanošenje i rezultat gušćih trepavica već u jednom potezu. Izrazito intenzivni crni pigmenti čine da trepavice izgledaju savršeno guste i definisane. Ova maskara je kreirana tako da efekat traje cijeli dan. Ne ostavlja neželjene grudvice tokom dana i ne razmazuje se. Dermatološki i oftalmološki testirana. 

Količina
Add to wishlist

Upotreba i način primjene: 

Ukoliko želite privlačan izgled trepavica stavite jedan sloj maskare od korijena do vrha sa blagim pomjeranjem lijevo-desno pređete maskarom duž cijelih trepavica.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

ESI NO DOL Collagene kapsule, 60 kom.

35,80 KM

Nodol Collagen povećava pokretljivost i elastičnost zglobova, ublažava bolove kod zapaljenskih procesa u zglobovima, skraćuje period oporavka mišića nakon fizičke aktivnosti, ublažava bolove u zglobovima nastale usled preopterećenja, ubrzava zarastanje preloma kosti i oporavak kod povreda ligamenata, mišića ili tkiva. Bez glutena.

Dodatak prehrani u obliku medvjedića, izuzetnog okusa čokolade kojeg vole i djeca i odrasli. Sadrži jedinstvenu formulaciju kultura mikroorganizama, inulina, vitamina C i cinka.

Kulture mikroorganizama u viskokoj koncentraciji koje proizvod sadrži su Lactobacillus acidophylus i Bifidobacterium lactis.

Vitamin C dopriniosi normalnom metabolizmu varanja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj psihološkoj funkciji, povećava apsorpciju željeza i doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema.

Cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema, doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, masnih kiselina, makroelemenata, i normalnoj sintezi proteina. Takođe doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

VITAL PLUS Active, 30 kapsula

36,00 KM

Namjena

Vital plus active kapsule su svojim bogatim sadržajem vitamina i minerala idealna dopuna ishrani i za povećanu potrebu organizma.

Sastav

L-cistin, selen, vitamini C, B6, E, biotin, sjeme prosa, preslica

Doziranje i način primjene

Jedna kapsula dnevno uz obrok

SELENIUM 200 µg, 90 tableta

28,95 KM

Natures aid Selenium sadrži 200 µg selena u kombinaciji sa vitaminima A, C, E i B6, kao i minerale cink i bakar.

Selen, cink i vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi, održavanju normalne kose i noktiju te normalnom funkcionisanju štitne žlijezde. Selen i vitamini A i B6 doprinose  normalnoj funkciji imunološkog sistema. Posebno je namijenjen je pacijentima sa akutnim virusnim i bakterijskim infekcijama, kada je potrebno pružiti snažnu podršku imunitetu!

Eucerin DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem:

  •  Protiv tamnih mrlja,
  •  Protiv nepravilnosti,
  •  Protiv sjaja.

Protiv hiperpigmentacije: smanjuje postojane tragove akni i sprječava njihovo pojavljivanje.

Protiv nepravilnosti: Sprječava nastanak nepravilnosti i umiruje kožne iritacije.

Protiv sjaja: Pruža dugotrajan, suv i matiran izgled kože.

Ključni sastojci salicilna kiselina i likokalkon A.

Beauty Therapy dnevna krema sa hijaluronom poboljšava izgled nastalih linija i bora i daje koži svjež i zategnut izgled. Pruža cjelodnevnu hidrataciju i vraća koži elastičnost. Sadrži trostruko veću koncentraciju hijalurona i Ima teksturu koja je formulisana da ukloni vidljive tragove umora i da učini lice svježim poslije buđenja. Za sve tipove kože. Pogodna kao podloga za šminku.

GALENFARM Hladni gel, 200g

7,02 KM

Hladni gel se koristi kod uganuća, reumatskih bolova i bolova u koštanom i mišićnom sistemu. Pomaže i pri uklanjanju bolova usljed umora, povreda i otoka. Snižavanjem temperture djeluje na osjećaj boli. Cirkulacija se prvo usporava ,a zatim ubrzava što omogućava opuštanje mišića i brži oporavak.

Korektivna njega koja smanjuje nepravilnosti na koži i štiti od UV zračenja.

Formula s aktivnim sastojcima koji smanjuju nepravilnosti i mrlje na koži, odčepljuju pore, obogaćena s XL-PROTECT tehnologijom protiv UVA, UVB zračenja i zagađenja iz okoliša.

Masna koža sklona jače izraženim nepravilnostima i mrljama.

Kod svakodnevne izloženosti UV zrakama i zagađenju iz okoliša, nepravilnosti se mogu pogoršati i voditi k hiperpigmentaciji (crvenim ili smeđim mrljama).

Sve prednosti zaštite od sunca SPF 30 sadržani u dnevnoj njezi za lice svježe, gel teksture.

MUSTELA 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela posebno formulisan za bebe i djecu. Idealan je za svakodnevnu higijenu bebe u vrijeme kupanja. Formula bez sapuna nježno čisti kosu i tijelo bebe te od rođenja poštuje hidrolipidni sloj i prirodnu ravnotežu vlasišta. Nježno čisti osjetljivu kožu i vlasište bez izazivanja iritcije i suhoće. Olakšava raščešljavanje kose. Formula koja ne peče za oči. 

NUK ACTIVE Čaša

19,59 KM

NUK ACTIVE ČAŠA SILIKON

  • Silikonski mekani nastavak.
  • Za dob: 12m+
  • Nepropusna kada ste vani ili u kući.
  • Izuzetno lagana i izdržljiva, proizvedena od polipropilena.
  • Kpacitet 300 ml.
  • Kompatibilna sa dodatcima First Choice bočica.
  • Dostupna u različitim bojama i motivima.

Sok od brusnice - 100% čisti sok

Neposredno nakon berbe, odabrane originalne brusnice iz Sjeverne Amerike pažljivo se prerađuju u kući, a zatim se nježno flaširaju u Rabenhorstu. Rezultat je čisti sok od brusnice vrhunske kvalitete koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

  • Pozitivan uticaj na vaskularni i kardiovaskularni sistem
  • Jačaju imuni sistem  suzbijaju upalne procese
  • Štite mukoznu membranu ćelije i jačaju ćelijske zidove
  • Sprječavaju razvoj arterioskleroze, jer se povećava elastičnost žila tako da se naslage ne mogu zadržavati na ćelijskoj stijenci
  • Djeluju i preventivno kao i u akutnom slučaju hroničnog cistitisa ili gljivičnih infekcija, bez nuspojava.

Primjena: Preporučujemo dnevnu porciju od 75 ml čiste ili razrijeđene po želji.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva