PROBIOKID IMMUNO D3, 10 kesica

15,79 KM
Sa PDV-om

PROBIOKID IMMUNO D3, prašak za oralnu upotrebu je dodatak ishrani, simbiotik koji sadrži 15 milijardi probiotskih bakterija u jednoj kesici uz dodatak prebiotika - fruktooligosaharida i vitamina D3. Preporučuje se preventivno svakom djetetu za jačanje imuniteta, a posebno djeci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (vrtić ili školu) ili često koriste antibiotike. 

Količina
Add to wishlist

PROBIOKID IMMUNO D3 pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crijevne mikroflore i doprinosi jačanju prirodnih odbrambenih sposobnosti organizma. Probiotici i prebiotici zajedno održavaju balans crijevne mikroflore i povećavaju imuni odgovor organizma na određene mikroorganizme. Vitamin D3 doprinosi jačanju imunog sistema, normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnoj mišićnoj funkciji i potreban je za normalan rast i razvoj kostiju i zuba.

Preporučuje se i osobama koje su izložene stresu, većem fizičkom ili psihičkom naporu.

Upotreba i način primjene:

Jednom dnevno sadržaj jedne kesice pomiješati sa hranom ili razmutiti u vodi, soku, čaju, mlijeku, prije ili u toku obroka. Ako se uzima uz antibiotsku terapiju primjeniti 2 sata prije ili poslije antibiotske terapije. Mogu ga koristiti djeca, odrasle osobe, trudnice u trećem trimestru i dojilje.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Sok od brusnice - 100% čisti sok

Neposredno nakon berbe, odabrane originalne brusnice iz Sjeverne Amerike pažljivo se prerađuju u kući, a zatim se nježno flaširaju u Rabenhorstu. Rezultat je čisti sok od brusnice vrhunske kvalitete koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

  • Pozitivan uticaj na vaskularni i kardiovaskularni sistem
  • Jačaju imuni sistem  suzbijaju upalne procese
  • Štite mukoznu membranu ćelije i jačaju ćelijske zidove
  • Sprječavaju razvoj arterioskleroze, jer se povećava elastičnost žila tako da se naslage ne mogu zadržavati na ćelijskoj stijenci
  • Djeluju i preventivno kao i u akutnom slučaju hroničnog cistitisa ili gljivičnih infekcija, bez nuspojava.

Primjena: Preporučujemo dnevnu porciju od 75 ml čiste ili razrijeđene po želji.

GALENFARM Herpes mast, 15 g

6,47 KM

HERPES MAST je namijenjena djeci i odraslima u terapiji herpesa. U svom sastavu sadrži 10% propolis i 10% ulje nevena koji u kratkom vremenu sa velikom efikasnošću saniraju problem herpesa. Koristi se tako da se nanosi 2 do 3 puta dnevno na oboljelo mjesto.

Oral-B Junior 6+ years zubna četkica

4,91 KM

Opis proizvoda:

vlakna CrissCross učinkovito uklanjaju zubne naslage,

prikladno za djecu koja imaju i mliječne i trajne zube,

za dob od 6 do 12 godina,

klasična dječija četkica za zube.

Klasična četkica za zube Oral-B Junior Star Wars osmišljena je za djecu u dobi od 6 do 12 godina, uzrast u kojem trajni zubi zamjenjuju mliječne. Njezina CrissCross unakrsno nakošena vlakna lako ulaze u međuzubni prostor i učinkovito uklanjaju zubne naslage. Ergonomska drška ukrašena motivima iz Ratova zvijezda osigurava da četkica Oral-B Junior Star Wars lijepo sjedi u ruci. Za čiste i zdrave zube!

FOLINOMEL prašak, 20 kesica

57,61 KM

Dijetetski suplement sa medicinskom namjenom protiv sindroma policističnih jajnika, mioma, akni, prekomjerne težine, hormonskog poremećaja. Folinomel sa pravom kombinacijom mioinozitola, melatonina i folne kiseline može pomoći kod liječenja problema:

  • sa sindromom policističnih jajnika (PCOS),
  • sa regulacijom menstrualnih ciklusa,
  • sa problemom mioma,
  • sa problemom fibrocističnih dojki,
  • sa fibroidom materice,
  • sa zadebljanjem endometrijuma,
  • od steriliteta,
  • u korekciji tjelesne težine.

Snižava holesterol.

Smanjuje insulinsku rezistenciju.

Rješavanjem ovih tegoba ublažava se maljavost, pojava akni i nervoze.

Vitaminska krema sadrži bademovo ulje i prirodne vitamine. Prirodni vitamin E štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala i usporava proces starenja kože. Djeluje emolijentno, omekšava i daje glatkoću koži. Brzo se apsorbuje i ne zatvara pore. Preporučuje se za njegu suve i normalne kože.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva