• Novo

ALPHALIPOIN FORTE, 30 kapsula

14,77 KM
Sa PDV-om

Dodatak ishrani koji sadrži 300 mg alfa-lipoinske kiseline u pakovanju od 30 gastrorezistentnih kapusla. Alfa-lipoinska kiselina je veoma moćan antioksidans koji štiti organizam od slobodnih radikala.

Preparat je namijenjen: 

  • osobama kod kojih postoje oštećenja perfirenih nerava izazvana šećernom bolešću, povredama, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola,
  • osobama kod kojih su povećane potrebe za antioksidansima, kao što su sportisti, fizički aktivne osobe, te osobe starije od 40 godina.
Količina
Add to wishlist

ALPHALIPOIN FORTE se upotrebljava u stanjima povećane potrebe za zaštitom od štetnih uticaja slobodnih radikala. Posebno se preporučuje kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih povređivanjem, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola, oksidativnim stresom usljed poremećaja metabolizma glukoze kod šećerne bolesti. Kod ovih stanja koja se manifestuju bolom, pečenjem, utrnulošću, slabošću, svrabom ALPHALIPOIN FORTE svojim antioksidantnim djelovanjem doprinosi ublažavanju tegoba i odlaže progresiju oštećenja. Kapsule se mogu uzimati tokom dužeg vremenskog perioda u kontinuitetu.

Upotreba i način primjene:

Odraslima i djeci starijoj od 14 godina preporučuje se uzimanje jedne kapsule dnevno, pola sata prije jela. Ne stvara nelagodu u stomaku. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

PharmaS Hartikol, 30 kapsula

29,32 KM

Hartikol je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje.

Monakolin K uspješno snižava koncentraciju holesterola i triglicerida u krvi pacijenata. 

Anaftin rastvor za ispiranje usta pomaže u ublažavanju boli uzrokovane ranicama u ustima, kao što su ranice nastale usljed aftoznog stoatitisa, aftoznih čireva, kao i ranice nastale usljed nanošenja ortodontskih aparatića i neodgovarajuće zubne protetike. Ovaj proizvod je takođe indiciran i za difuzne aftozne čireve.

Magnall Immuno, kao formulacija magnezijuma i cinka, pomaže organizmu u održavanju normalne funkcije imunog sistema, održavanju zdrave funkcije mišića, u periodu oporavka od bolesti, kod teške fizičke aktivnosti, omogućava proizvodnju energije kako bi vašem organizmu obezbijedio normalno funkcionisanje. Cink se koristi u prevenciji prehlada i gripa ili kod hroničnih infekcija, jer podstiče imuni sistem. Preporučuje se osobama koje imaju intenzivne treninge, koji rade teške fizičke poslove, za vrijeme bolesti, naročito kod hroničnih bolesnika. Neophodan je za reproduktivno zdravlje muškarca, za sintezu hormona testosterona kao i za žensko reproduktivno zdravlje i period menopauze.

MODILAC PRECISION 2 je adaptirana formula gde je raspon hranljivih materija sličan kao u majčinom mlijeku. Sirovina kravlje mlijeko je modifikovana kako bi zadovoljila potrebe odojčadi smanjenjem količine proteina, poboljšanjem sastava proteina i prilagođavanjem sastava lipida. Namijenjeno bebama od 6 do 12 mjeseci.

Cicastela krema za zacjeljivanje obnavlja oslabljenu kožu i hidrira i trenutno umiruje nelagodnost kod beba i djece. Idealna za svakodnevne iritacije na koži beba, čak i novorođenčadi.

Lagana tekstura ostavlja nemasni neljepljivi zaštitni film na koži.

Kako se koristi:

Uska mlaznica, prilagođena lakšem korištenju, omogućava lokalizovanu primjenu.

Korak 1: Nanijeti na čista i suva pogođena područja (ne nanositi na mjesta koja cure).

Korak 2: Nanesite dva puta dnevno.

Korak 3: Potražite savjet ljekara ako se izgled kože vašeg djeteta ne poboljša.

AVENT Ultra Air duda 0-6m, 2 kom.

17,97 KM

Avent je simbol za proizvode vrhunskog kvaliteta za Vašu bebu. Duda je od silikona za uzrast 0-6 mjeseci, ortodontska i simetrična. Štitnik varalice ima 4 velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osjetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe.Silikon je bez mirisa i ukusa.

Može se sterilisati i prati u mašini za suđe. Bez Bisfenola A.Čvrsta, dugotrajna i neće izgubiti oblik ili boju tokom vremena. Prati prirodan razvoj djetetovog nepca, zuba i desni.

Materijal: silikon

Uzrast: 0-6m

Broj komada u pakovanju: 2kom

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva