Eucerin Aquaphor regenerativna mast, 45ml

16,99 KM
Sa PDV-om

Eucerin Aquaphor regenerativna mast je mast za obnavljanje kože. Umiruje i omekšava suhu, vrlo suhu i ispucalu kožu. Nekomedogena je i bez mirisa. Odlična je kad je koži potrebna SOS njega - hitna njega za brz oporavak. Mogu koristiti i bebe i djeca. 

Količina
Add to wishlist

Eucerin Aquaphor regenerativna mast pruža hitnu njegu koja je neophodna oštećenoj koži. Krema stvara zaštitnu barijeru koja spriječava gubitak vode, a ujedno dozvoljava koži da diše što jača njene prirodne odbrambene funkcije. Glicerin iz kreme veže vodu i pomaže da se ona zadrži u koži, a pantenol i bisabolol ubrzavaju proces obnove kože i umiruju je i omekšavaju. Kliničkim ispitivanjem je utvrđeno da Eucerin Aquaphor regenerativna mast značajno smanjuje vrijeme potrebno za obnovu oštećene kože. 

Upotreba: 

Nanijeti više puta dnevno na oštećeno, zahvaćeno područje. Ne koristiti na otvorenim ranama koje krvare i koje su vlažne. Preporučuje se za njegu grube i ispucale kože ruku, laktova i peta, blažih opekotina.  

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

9 drvenih kocaka i postolje izrađeni od kvalitetnog drveta bukve. Dimenzije 14,5 x 14 x 6,60 cm. 

Uzrast: 2+.

Sigurnost i kvalitet uvijek su prioriteti brenda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tokom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71.

Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice.

Dnevna krema sa sistemom Optic Redness Correct (ORC), koji odmah smanjuje vidljivost proširenih kapilara. Pruža potpunu intenzivnu njegu kuperoznoj koži, štiti od negativnih utjecaja vanjskih faktora i poboljšava stanje osjetljive kože sklone hiperaktivnosti i eritemu.

Učinkovito smanjuje postojeće crvenilo i oticanje i sprečava njegovo ponovno pojavljivanje, smanjuje hiperaktivnost epidermalnih ćelija i propusnost kapilara, sprječava njihovo širenje, umiruje i skriva postojeće crvenilo. Sprečava učinke neurodermatitisa, poput crvenila, oteklina i eritema. Vitamin E dopire do dubljih slojeva epiderme, sprječava oksidaciju i uništavanje lipida, kolagena i elastinskih vlakana, te usporava starenje kože.

Primijenjen na lice, vrat i dekolte, vraća pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kožnog tkiva. Filmogeno dejstvo HIJALURONSKE KISELINE omogućava dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do ćelija spinoznog tkiva, s produženim hidratantnim djelovanjem od 6-8 sati.

UPOTREBA: Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Nakon toga nanijeti odgovarajuću kremu ili koristiti za samostalno vlaženje kože.

Marsovci Imunoaktiv predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti djecu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. U sebi sadrže jedinstveni Imunoaktiv kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabranim vitaminima i mineralima. Sve ove komponente, koje se u preparatu Marsovci sa Imunoaktivom nalaze u preporučenim dnevnim dozama, efikasno jačaju i stimulišu imuni sistem djece, poboljšavaju apetit i obezbeđuju normalan rast i razvoj.

VITAMIN C 500mg, 10 kesica

2,43 KM

Jedna kesica sadrži 0.05 g vitamina C. Sadržaj kesice rastvoriti u vodi,mlakom čaju ili voćnom soku po potrebi u zavisnosti od uzrasta djeteta,najviše tri do četiri puta dnevno jednu do dvije kesice. Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićeno od svjetlosti.

Poseban tretman za nadraženo vlasište, vlasište sa svrbeži, ljuskanjem i lokalnim crvenilom

Formula je stvorena s ciljem normalizacije fiziološke ravnoteže osjetljivog mikrookruženja tkiva kože. Djeluje zaštitno i umirujuće. 

PRIMJENA: Tretman traje mjesec dana. Dva puta nedjeljno nanesite 4 ml preparata na vlasište. Ne ispirati. Masirati vlasište pomicanjem, ne trljati. 

Vodite brigu o svojoj koži, kosi i noktima savršenom kombinacijom od 13 vitamina i minerala koja ih hrani iznutra. Merz Spezial dražeje sadrže vitamin C, biotin i cink. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalno funkcionisanje kože, a biotin i cink doprinose održavanju zdrave kose i noktiju.

Povećavaju prirodno stvaranje kolagena u koži i poboljšavaju elastičnost kože lica,

Ubrzavaju rast te sprječavaju lomljivost i opadanje kose,

Ubrzavaju rast te sprječavaju lomljivost i krhkost noktiju,

Za svježu i zdravu kožu, jaku kosu i čvrste nokte.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva