• Na rasprodaji!

DERMEDIC HYDRAIN3 HIALURO Ultra hidratantni puter za tijelo, 225 ml

32,64 KM
Sa PDV-om

Intenzivna hidratacija i zaštitna njega za veoma suhu, grubu i ljuskavu kožu. Pruža neposredno olakšanje i smanjuje osjećaj zatezanja.

Trosmjerno djelovanje hidratizirajućih i njegujućih aktivnih sastojaka uključuje duboku i dugotrajnu hidrataciju kože, njegu i regeneraciju, kao i obnavljanje pravilnog rada vlastite zaštitne barijere. 

Proizvod sprječava pucanje i keratozu epiderme

Količina
Add to wishlist

Proizvodi iz HYDRAIN3 linije održavaju odgovarajući nivo hidratacije kože i obnavljaju zaštitnu hidro-lipidnu barjeru. Hijaluronska kiselina dubinski vlaži, reducira procese starenja i poboljšava glatkoću kože. Dermokozmetika iz HYDRAIN3 HIALURO obuhvata kompletan hidratirajući tretman za suhu i dehidriranu kožu.

Upotreba i način primjene:

Nanesite na čistu kožu cijelog tijela i umasirajte.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Učinkovita zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja - formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera - sigurnih za delikatnu bebinu kožu - koji na površini kože formiraju zaštitni film koji štiti od UV zračenja.

Krema sadrži inovativni aktivni sastojak zvan Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3, te posljedično, umiruje iritacije, podržava funkcije barijere kože i ciklus biološke obnove epiderme.

Krema umiruje kožu i ubrzava regeneraciju epiderme - Bisabolol ublažava iritacije i sprječava crvenilo kože. Pored toga, ulje sjemenki lana i shea puter ubrzavaju regeneraciju iritirane epiderme.

Preporučena za zaštitu osjetljive kože lica djece i novorođenčadi od prvog mjeseca života, od UVA i UVB zračenja tokom izlaganja suncu.

Cicaplast B5 sprej je prvi La Roche-Posay koncentrirani sprej bez isušivanja. Obnavlja i umiruje kožu.

Cicaplast B5 sprej obnavlja i umiruje zahvaljujući svojoj cjelovitoj formuli:

  • Pomaže kod obnove kožne barijere: madecassoside + bakar-mangan,
  • umiruje suva, nadražena područja: 5% panthenol.

Ispitan pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom, hipoalergen. Nevidljiva tekstura, brzo se upija u kožu.

Emulzija sa uravnoteženon gradacijom hranjivih i hidratantnih supstanci. Primjerena za suvu, dehidriranu i osjetljivu kožu koja treba SNAŽNO hranjivo i hidratantno djelovanje.

Za taj tip kože savjetuje se korištenje i ujutro i naveče, pogotovo u zimskom periodu.

Za vrlo osjetljivu, iritiranu, kožu sa zadebljanim ili raspucanim kapilarama, savjetuje se korištenje kroz cijelu godinu, ujutro i naveče zbog njenog zaštitnog djelovanja od vanjskih utjecaja.

FRUCTUS LAKU NOĆ, 25 filter kesica

2,88 KM

Kada ne želite da upotrebljavate medikamente za uspavljivanje, već da uz pomoć prirode i njenih plodova riješite problem nesanice koristite čaj laku noć. Osim toga, čaj Laku Noć je potpuno bezbjedan za upotrebu uz lijekove.

U sastav proizvoda ulazi korijen valerijane koji se primjenjuje kao sedativ više od 2000 godina. Ona ima umirujuća svojstva, a i danas se koristi za liječenje nesanice i za smirenje.

Pored valerijane, intenzivno umirujuće dejtvo imaju i ljekovite biljke list matičnjaka i cvijet lavande.

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1 dodatak prehrani za zdrav imunitet djece u obliku ukusne mliječne čokolade. Sadrži kulture dobrih bakterija, vitamine i minerale potrebne za zdrav rast i razvoj djece te snažan imunitet.

Jedna mala čokoladica sadrži 2 milijarde kultura dobrih bakterija koje uključuju dva važna, provjerena soja: HOWARU® Lactobacillus rhamnosusHN001™ i HOWARU® Bifido – Bifidobacterium lactis HN019™.

Jedna čokoladica dnevno pruža optimalne doze 12 vitamina za pravilan rast i razvoj te zdrav imunitet.

Tri važna minerala: kalcij, željezo i jod pažljivo su odabrani za svakodnevnu potporu rastu i razvoju dječjih kostiju kao i normalnom kognitivnom – spoznajnom razvoju.

ESI Melatonin Pura, 120 mikrotableta

10,53 KM

Dodatak prehrani sa melatoninom.

Melatonin skraćuje vrijeme potrebno da se zaspi i pomaže tijelu da se prilagodi različitim vremenskim zonama prilikom putovanja.

Pakovanje: 120 mikrotableta

Primjena: 1 mikrotableta dnevno, uz dosta vode. Najbolji efekat za skraćivanje vremena potrebnog da se zaspi postiže se uzimanjem 1mg melatonina tačno prije spavanja. Da bi se tijelo lakše prilagodilo različitim vremenskim zonama, prije spavanja uzeti najmanje 0,5mg prvi dan putovanja i nastaviti uzimati nekoliko dana nakon dolaska na destinaciju.

Napomena: Ne preporučuje se uzimati u trudnoći i/ili tokom dojenja.

Učinkovita zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja - formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera - sigurnih za delikatnu bebinu kožu - koji na površini kože formiraju zaštitni film koji štiti od UV zračenja.

Krema sadrži inovativni aktivni sastojak zvan Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3. Mlijeko umiruje iritacije i smiruje kožu - Alantoin i D-Pantenol umiruju kožu, smanjuju peckanje i olakšavaju zarastanje iritirane epiderme.

Ubrzava regeneraciju epiderme - zahvaljujući sadržaju ulja sjemenki lana, maslinovog ulja i shea putera koji obnavljaju i intenzivno njeguju dječiju suhu kožu. 

Umiruje i štiti osjetljivu kožu smanjujući rizik od dugotrajnog oštećenja kože. Eucerin napredna spektralna tehnologija nudi veoma visoku UVA/UVB zaštitu i HEVIS zaštitu od svjetlosti. Krema za sunčanje takođe podržava mehanizam za popravku DNK kože.

 

Aktivni sastojci: Likokalkon A je snažan antioksidans, protuupalni i umirujući sastojak.  Gliciretinska kiselina pomaže u zaštiti ćelija kože u dubljim slojevima epidermisa od štetnih slobodnih radikala izazvanih UV zračenjem i podržava mehanizam popravke DNK kože.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva